Mergi la conţinut

radugti

Membri
  • Conţinut

    4
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    Suzuki GSXF 600

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://

Realizarile lui radugti

  1. De problema cu carenele am scapat dar cand ii fac ITP-ul o sa il intreb pe inginer cum sta treaba cu carenele si modificarile si o scriu aici ce imi zice.
  2. Problema rezolvata, nu e cadru stramb e doar cadrul bordului care tine ceasurile, plastice si alte accesori, l-am indreptat si am pus carenele, am facut rost de toba stock dar mai am nevoie de oglinda drepta... nu prea se gaseste decat OEM. Daca aveti careva pt GSX-F 88-96 o cumpar. Cauciucurile...merg si astea.
  3. Merci de informatii. Asa am crezut si eu, ca e un pericol... dar am mers cu ea si nu vad absolut nici o diferenta, oricum eu nu merg tare si oricum vreau sa imi iau alta, dar Katana nu se vinde, e motocicleta martir, a dezmembrat un golf 4,i-a intrat roata fata intre tevile de evacuare s-a tarat pe o parte pe asfalt niste zeci de metri,a pierdut plasticele + oglinda, a pierdut 1 L ulei, a fost ridicata si a pornit, i-am schimbat furca si merge impecabil. Nu pot sa ma despart de ea ! O tin de decor si tot nu o dau. Oricum vreau sa o pastrez de hobby, vreau sa ii dau jos motoru si sa ii indrept cadru, am alt cadru intact la fel dupa care pot sa fac masuratorile, dar intre timp vreu sa ii fac ITP-ul sa fie in regula si sa pot sa o deplasez.
  4. Salut ! Am un Suzuki GSXF din 93. Motocicleta a suferit un accident anul trecut. Am reusit sa o repar si anume i-am schimbat furca dar cadrul este stramb, deplasat butucul furcii catre spate (roata fata este putin mai in spate). Motocicleta merge bine dupa reparatie si m-am hotarat sa o pastrez, sa ii schimb ce mai trebuie, sa ii fac ITP-ul si sa merg cu ea. Dupa accident am incercat sa ii pun alte carene dar problema este ca nu se mai potrivesc din cauza modificarii cadrului si trebuie sa o las asa. Trebuie sa ii fac inspectia tehnica si am 3 probleme, prima este cea cu carenele si o oglinda lipsa, a doua este ca trebuie sa ii schimb cauciucurile si nu gasesc cauciucul spate pentru ca are o dimensiune atipica 140/70/17 si daca il gasesc e ceva de genu 150Euro dar as putea sa ii pun 150/60/17 care se potriveste si se gaseste mai usor si e mai ieftin dar nu stiu daca iau inspectia si a treia problema este cu toba, este indoita de la accident si plus de asta este goala si zgomotul il cunoasteti... Ce stiti despre aceste aspecte? Ce trebuie sa ii fac ca sa iau ITP-ul ? Va multumesc ! P.S Cred ca am postat gresit, fiind primul meu post pe acest forum, rog un moderator sa ma scuze si sa mute postul in sectiunea potrivita daca este cazul.
×
×
  • Creează O Nouă...