Mergi la conţinut

CalinMZ

Membri
  • Conţinut

    65
  • Membru din

  • Ultima vizită

Postări adăugat de CalinMZ

  1. am mai vazut recent niste stickere pe masini cu "atentie la motociclisti!". de ce sa fiu eu atent pt ei? ei ce au de facut? nu am nimic cu ei, ba din contra, ca donatori de organe, intr-o zi un motociclist mi-ar putea salva viata. va multumesc ca existati. Ce scriu soferi despre noi.daca stie cineva ceva care este treaba cu cererea de a nu fi donator ?

    asta ce vrea sa insemne??? stai singur in casa si nu ai ce face?? te-a parasit nevasta?? esti frustrat in vreun fel? incerc sa imi dau seama ce a fost in capu tau cand ai deschis topicu asta! si in plus eu consider ca alti participanti la trafic sunt donatori de organe, ce mai ramane dintr-un motociclisit in urma unui impact la 140km-200km? iti zic eu paola!

    noi sa fim sanatosi,

    numa bine!

  2. imi pare rau ca te simiti jignit, de ce e gresit sa testezi alt motor? fiind incepator? vroiam sa vezi ce poate lucra un voshod K175 din 1961,ai fii privit altfel lucrurile (600 cmc vs incepator, nu e bine, da 125-250 cmc vs incapator e foarte bine) da da asta credeti voi, pacat ca am vandut KX-ul de 125 cmc, ar fii fost cireasa de pe tort, ai sa vezi cat de dezamagit o sa fii de motociclismul din romania, de oamenii de pe forum, de...o gramada de lucruri ce tine de viata moto!

    m-ai luat cu "stimate domn", "experimentat" .........am sa le percep in sensu' bun...

    mi-a parut bine Viesparule, (poate se va crea un topic cu "sfaturi si pareri eronate" si vb acolo)

    numa bine!

  3. salut,

    KawasakiStyle, sa te feresti de BANCI si CAMATARI! asta e sfatul meu, daca chiar iti doresti vei reusi, dar nimeni nu poate sa iti zica cum! mai ales un strain de pe forum, pe care nu il intereseaza persoana ta, (topicul tau face parte din "febra" entuziasmului de a vrea motor, la toti se intampla, chiar daca are 19 sau 40 de ani) si noi suntem fraieri ca iti raspundem :thumbsup: ,

    de ce l-am rugat pe visparul sa imi raspunda la acele intrebari?

    atitidinea lui motoristica nu ajuta cu nimic in a da sfaturi unui tanar motociclist! e bine intentionat si vrea sa ajute numa ca da sfaturi proaste la sectiunea incepatori,fara sa vrea, de ce scriu lucru asta? pt. ca: indiferent de ce sfat ceri,se va gasi cineva care vrea sa ajute si iti da un sfat prost,pe care tu s-ar putea sa il bagi la cap si nu e bine, cere un sfat la apropiati(familie,prieteni) oameni la care le pasa! sau ai postat si tu asa ca sa te bage lumea in seama? ASADAR: aduna bani cumparati ce motor vrei tu, si sa ne auzim de bine!

    viesparul.....sper sa nu te superi, aveam un nevoie de un ex. pt tanarul nelinistit, sunt putin surprins de raspunsul tau, stiu ca esti mult mai in varsta decat mine, motiv pt care te respect, dar trebuie sa iti zic, ca....nu ai experienta 10 ani!! dupa o pauza de 15 ani? si dupa aceea 20.000km in 2ani pe vespa? experienta ta moto e 0, cand treci prin brasov, anunta-ma da-mi un p.m., vreau sa ne intalnim , sa testezi motoarele care le am,etc!

    p.s. vreau sa imi zic parerea, intr-un text cat mai mic, ca sa nu plictisesc pe nimeni, poate de aceea unele lucruri o sa sune ciudat! :)

    p.s.2 KawasakiStyle, da un semn aici, ca sa vedem "noi astia" daca ne batem capu degeaba sau nu!

    va salut! numa bine!

  4. salut, KawasakiStyle!

    uite,...sfatul meu incepe cu o intrebare pt. "viesparul":(imi cer mii de scuze daca il voi deranja, nu am rea intentie)

    - de cat timp ai carnet moto? de cat timp te dai pe moto? cati km ai mers pe moto?(aproximativ), cate moto ai detinut pana in prezent?,si ce modele?

    dupa ce primesc raspunsul, am sa iti spun si sfatul!

    KawasakiStyle....speranta moare ultima,

    sa ne auzim de bine!

  5. se poate sterge! sa dat! multzumesc

    donez:

    -acte dacia 1300 itp valabil

    -passat b32 an 1985 motor 1,8 injectzie monopunct cu defecte la bucsi, pivoti si altele, inmatriculat ,

    conditzii: -contract vanzare-cumparare

    -de platit impozitul - la dacie 40 lei

    -la passat 200 lei

    contact: pm sau id mess Calin18MZ

    passat-ul sa dat!

×
×
  • Creează O Nouă...