Mergi la conţinut

Liviu M

Membri
 • Conţinut

  9
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  1
 • Online

  1d 19h 13m 45s

Liviu M last won the day on 29 Septembrie 2016

Liviu M had the most liked content!

Despre mine

 • Locatie
  Targoviste
 • Posesor(oare) de
  TULA
 1. Recomandare pentru cei care se intorc la Bucuresti . Folositi drumul via Targoviste . Cel mai scurt drum este : Podul Dambovitei - Rucar - Dragoslavele ( la intrarea in Dragoslavele este biserica pe stanga si urmeaza o curba la stanga dupa care una larga la dreapta ; in aceasta curba este un drum asfaltat cam in directia de mers , sprea Stoienesti ,11 Km ; in acestia sunt cca 3 Km drum neasfaltat dar pietruit si nivelat incat am intalnit si TIR-uri ( pe acest drum pe anumite portiuni eu am venit si cu a 4-a ). Acest drum iese la Stoienesti ; dupa Primaria Stoienesti situata pe partea dreapta , la cateva sute de metri este o intersectie in T care are o oglinda rotunda intrucat in stanga spre Targoviste este o curba stransa . De la Stoienest la Targoviste sunt 53 Km . De la aceasta intersectie sunt cca 30 Km in care asfaltul are pe alocuri portiuni cu fisuri de cca 0,5 cm , uneori mici gropi cu diametru mediu de cca 5 cm si mici denivelari ; restul asfalt fara probleme . La intrarea in Targoviste tineti centura de camioane spre Bucuresti (dreapta) , Tgv. - Bucuresti 80 km . Eu am facut de la Podul Dambovitei la Targoviste 1h si 30 min . Rog pe cei care citesc aceasta postare sa-si anunte prietenii .
 2. Am venit pe Campulung - Targoviste acum mai bine de o luna si drumul este fara probleme
 3. Scuter electric homemade

  Verifica ce greutate (soc) suporta janta .
 4. Liviu M

 5. istorice Platina Asistata Electronic

  Curentul alternativ dat de magnetou era trimis in transformatorul ridicator iar de aici comandat printr-un tiristor la B.I. Bine bine , e scris pe scurt , mai era puntea , partea de c-da .......
 6. Am avut MOBRA . Am construit din o revista TEHNIUM o aprindere electronica (cu platina) pentru MOBRA , cu care am mers peste 25.000 Km cu o platina uzata la care abia se mai vedea stratul de contact . Aveam grija sa-i pun in fiecare an cateva picaturi de ulei pe pasla care ungea cama . La TULA am o aprindere electronica pentru DACIA (tot cu platina) si am peste 20.000 Km fara probleme . Aprinderea am cumparat-o de la accesorii dar am vazut si in targ la Vitan . La LASTUN am o aprindere ruseasca (tot cu platina) si am peste 40.000 Km . Aprinderea am gasit-o in talciocul din Tgv. Poate ca pentru unii aceasta solutie este mai comoda cu atat mai mult ca oricand se pot decupla firele din papucii auto si bransa pe clasic (la MOBRA aveam pentru orice eventualitate un comutator chiar in carcasa ei ) .
 7. istorice Care Ma Poate Ajuta?

  Pozitia acului de dozaj aduce corectii mici in functionare . Cand e motorul cald scoate mult fum ? Ai verificat compresia ? Ai peste 7 bari ? Ai filtrul aer curat ? Ai benzina buna (nu veche ," trezita") ? Ai tobele curatate ?
 8. istorice Care Ma Poate Ajuta?

  Segmentii se rup daca pistonul e montat gresit si capetele segmentilor vin in dreptul fantelor din cilindru , bolturile de blocare din canale sunt uzate , cilindrul este uzat excesiv sau pistonul ,eventual si segmentii , nu sunt originali sau nu sunt ptr. motorul respectiv . Masoara compresia . BAFTA !
 9. Geam Casca

  Am un geam de casca usor zgariat . Stie cineva un remediu , in afara de acela de a cumpara alta casca ? Multumesc anticipat pentru sfaturi !
 10. Caut baterii pentru TULA . Spatiul alocat este 140x140x130 (pentru doua baterii 6V , 18A , rusesti) . La nevoie pun si una de 12V , 9...12A . Sfaturi ? MULTUMIRI ANTICIPAT ! ! !
×