Mergi la conţinut

kato_arad

Membri
 • Conţinut

  113
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  5
 • Online

  16d 5h 43m 59s

Reputation Activity

 1. Like
  kato_arad reacted to Dan @ Popescu in Dumnezeu sa-l odihneasca .   
  L-am cunoscut pe Sorin prin 2008. Exista un grup de motociclisti care se intalnea la terasa Bordo pe langa Agronomie.Era si Dan Rosca in grup. Am avut cateva iesiri impreuna pana la miscarea Amovero.Apoi am continuat pe linia Clubului.
  Imi amintesc doar lucruri frumoase despre el,chiar si cand ne-am contrat pe schimbarea pachului a facut-o cu eleganta,cu respect.Imi amintesc cum spunea ca cel din sigla seamana cu el. De acum cand voi vedea sigla imi voi aminti de el.
  Avea probleme de sanatate,mai facuse AVC minor in trecut .Probabil asta l-a impiedicat in ultimul  timp sa mai foloseasca motocicleta.Se pare ca stresul omoara generatia noastra.Dan Iliesu de la Cluj,Fane si acum Sorin . In urma cu doua saptamani a plecat un alt motociclist tanar ,Sebi Prosch ,cel datorita caruia am intrat in grupul de la Bordo si datorita caruia l-am cunoscut pe Sorin. A facut infarct,era cu calul in padure.L-au gasit cazut langa cal. Acum cei doi sunt impreuna,poate e si Fane cu ei.
  Disparitile astea premature te fac sa-ti revizuiesti asteptarile de la viata,te fac sa constientizezi cat de neputincios esti in fata mortii. De aceea trebuie sa ne facem fiecare viata cat mai usoara si cum am putea altfel decat prin a inceta sa ne mai certam ,macar intre noi cei care ne consideram prieteni ca restul au ei grija sa ne faca viata grea.
  Odihneste-te in pace Sorine,vei ramane vesnic in inimile noastre!
  Dan & Cici 
 2. Like
  kato_arad reacted to zigzag in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Pentru ca am stat la masa "negocierilor" cand s-au hotarat regulile clubului si pentru ca ma simt cumva legat de aceasta grupare, am sa-mi spun si eu opinia.
  Membri cu drept de vot si dreptul de a purta sigla clubului = doar cei cu 20 de ani vechime categoria A.
  Toti cei care nu au 20 de ani vechime = simpatizanti, fara drept de vot si fara dreptul de a purta sigla. Sau, ca sa nu se simta exclusi, o sigla putin diferita de cea a membrilor clubului.
  Altfel, cadeti in derizoriu si nimeni n-o sa va ia niciodata in serios. Doar vor face bascalie de voi.
  Cred ca e cazul sa faceti putina curatenie in acest club. Parerea mea.
 3. Like
  kato_arad reacted to ivan_pedala in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Nu Dane, nu vreau ca simpatizantii sau aceaia care au permis de mai putin de 20 ani (cat.A), ori n-au deloc A-ul...dar vin cu noi la intruniri, sa-i marginalizam, sa-i excludem...dar ei sa nu poata vota si sa ne hotarasca soarta clubului decat dupa ce indeplinesc conditiile, simplu (ori ce, copilul tau a votat pana la varsta de 18 ani, ca sa-ti arate tie ca-i copt, ca poate si stie, ca este egal cu tine...?!).
  In rest...numai de bine! Cei care au facut ONG-ul au facut-o cu acordul a doar cativa membri, fara sa citeasca forumul ca sa vada ca noi nu ne doream asta (majoritatea), iar in acel comitet s-au ales majoritatea persoane care nu indeplinesc acele conditii minimale...si de aici s-a iscat totul. Nu vreau sa mai revin asupra unor chestii rasdiscutate, las ca viitorul sa-si spuna cuvantul. Aia cu judecata si tribunalul nu-i chiar asa cum iti imaginezi tu sau cei care folosesc acum sigla, numele si ce-or mai folosi... N-as vrea sa dovedesc intruziunea unor externi si a unor membri care nu indeplinesc acele conditii minime (exista emisiuni televizate inregistrate, transmisiuni radio, filme, fotografii si mii de posturi pe forumuri in care ei nu apar absolut deloc!), ori a faptului ca au intrat in club pe usa din spate si au facut un bine fara sa le ceara cineva!
  Si...hai cu intrunirea, ca mi-e dor de multi motobosorogi si simpatizanti...ca nu ne-am vazut de muuuuult!
 4. Like
  kato_arad reacted to Dan @ Popescu in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
   
  Nu ai avea temei legal sa chemi in instanta pe nimeni.Trebuie sa faci dovada ca detii legal denumirea "Clubul Motoveteranilor" sau a dreptului de proprietate intelectuala a siglei.
   
  In rest ai dreptate ca cei care au infiintat Asociatia au copiat totul de la Clubul Motoveteranilor dar trebuie sa intelegi ca s-a dorit continuarea lui intr-o forma cu care toti au fost de acord.Nu aveau cum sa modifice sau sa adopte alt statut pentru ca era un statut aprobat de toti. Deci nu l-au furat in scopul de a infiinta o clona a clubului .S-au consultat cu unii membri ai Clubului si au incercat sa faca ceva util, nu sa fure ca nu e o mina de aur Clubul asta, ba din contra o asociatie cere bani iar cei care au infiintat-o i-au scos din propriul buzunar fara sa ceara nimic inapoi.
  Singurul lucru ne la locul lui a fost ca s-au trezit membri cate unii care nu au nici macar permis de A .Si asta ar fi tras in jos credibilitatea notiunii de Motoveteran.
  Si nu trebuie sa lovim nici in simpatizanti. Pana la urma suntem o adunatura de bosorogi care ne mai dam pe motoare,avem varste apropiate si nu ar trebui sa ne pese de cat timp conduce unul sau altul atata timp cat ne simtim bine impreuna. Ce-ai vrea ,ca simpatizantii sa stea drepti in fata noastra? Eu zic ca suntem toti egali.Nu cred ca exista vreun membru plin care sa se uite cu dispret sau cu un aer de superioritate la un simpatizant.Sau e ?
 5. Haha
  kato_arad reacted to dantudor100 in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Bai oameni buni! voi nu aveti bani de asigurare si benzina? Sau sunteti asa de ramoliti incat chestia aia cu motocicleta ati uitat ca se face pe sosea, nu pe net? Macar purtati echipament... la tastatura?
  Hai ca e soare, se incalzeste,  pe motor nu trebuie reguli ( in afara celor de circulatie- daca esti pe drum public)...de club. De fapt care club? Din ce citesc, pare ca fiecare vede ce vrea, peste regulile cu care vrem sa incepem totul ( alea putine care ne pot tine impreuna )
  .... ca gluma:
  incercand unui prieten sa ii impun parerea mea am avut urmatoarea discuite:
  El: parerea ta nu ma intereseaza!
  eu: de ce?
  el: e ca gaura cu.r.ului!
  eu ??!! 
  el: FIECARE ARE CATE UNA!
   
  ....Ivane, eu am ajuns la concluzia ca pe unii trebuie sa ii lasi pe calea lor!.... si o sa fac ce zice a XI-a porunca : VEZI DE TREABA TA! |( a se citi .... a mea..ca doar de mine pot raspunde)
 6. Like
  kato_arad reacted to Dan @ Popescu in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
   
  Ba io cred ca am contribuit,si chiar in mare masura.Si ce am rezolvat? Regulile acestui club (virtual) au fost mai mereu incalcate. Prima oara cand m-am retras a fost din cauza nerespectarii reguluilor cand cineva ,nu dau nume , a facut el,prin puterile lui, membru onorific pe altcineva care trecuse cu motorul prin Romania . Un altul fara sa consulte pe nimeni se apucase sa dea diplome.Altul si-a pus bulina pe spate pt ca i-a spus cineva ,nu dau nume , ca are acceptul lui.Cand l-am luat la intrebari mi-a zis ca daca am o problema sa-l intreb pe X ca el i-a dat voie in calitate de sef. Asa ca...mi-e mai bine simpatizant. Dar simpatizant la ce?
   
   
   Si eu sunt de aceeasi parere.
  Deocamdata clubul se afla in situatia unui SRL care nu e SRL. Ca tanti Floarea care vinde macrameuri si isi face reclama pe web ca e firma dar de fapt ea nu si-a depus actele  la Registrul Comertului si la Anaf, Nu a facut nici macar rezervare de denumire "Tata Floarea SRL" dar in schimb are stampila (bulina de pe spate) si stampileaza chitante false. Apoi vine Anaful (clubul dominant) si zice: -Mai tanti Floarea ,vad ca ai stampilat chitante dar matale nu ai voie sa ai stampila ca nu esti SRL. Daca mai stampilezi iti fac si iti dreg.
   
  Asa ca, cu tot respectul Ivane,si cu toata prietenia iti spun ca gresesti. Daca vreti Club ,asta trebuie sa aiba personalitate juridica ca altfel sunt doar vorbe .
 7. Like
  kato_arad reacted to ytu60 in Intrunirea anuala 2019   
  Va salut pe toti fara exceptie
  Si pentru ca tot am demarat discuțiile pentru organizarea întrunirii 2019, voi propune eu o ordine de zi
  - Ar trebui inceput cu înscrierea in lista de participare a cat mai multor membrii plini si simpatizanti.
      In acest mod toti membrii si simpatizanții își pot exprima opinia in plenul ședinței si nu pe forum.
  - Desemnarea unui comitet de sedinta format dintr-un președinte un vicepreședinte si un secretar
  - Silvia Iordache, Octav Lica si Valeriu Alexa, au inca timp sa "perie" ultima lista a membrilor din 2016
      Cel putin asa si-au luat angajamentul la sedinta de anul trecut. Lista este mult prea lunga si multi           nu au participat decât o singura data. Dupa care au intrat in "hibernare". Conform codului la a treia 
      neprezentare consecutiva era atenționat si suspendat.
  - "Darea de seama" privind activitatea clubului 2018-2019
  - Prezentarea noilor colegi care au aderat la club in perioada 2018-2019 si confirmarea lor ca         membrii plini sau simpatizanti in funcție de vechimea permisului categoria A. Celor noi veniți si   confirmați li se va prezenta statutul si codul de conduita ce trebuie urmat si respectat.
   Ei vor avea drept de vot începând cu sedinta 2020 dupa actualizarea noii liste a membrilor /simpatizanților 2019
  - Propuneri si discutii in legătura cu direcția pe care o va urma clubul
     Luările de cuvânt se vor face in ordinea înscrieri, in asa fel încât secretarul ședinței sa poată consemna
     in procesul verbal al ședinței.
  - Stabilirea datei si eventual a locatiei pentru întrunirea 2020 si propuneri de activități pentru perioada urmatoare
     Angajament ferm si desemnarea organizatorului/organizatorilor întrunirii 2020
  -  Lista actualizata a membrilor/simpatizanților propun sa fie protejata, ascunsa si sa poată fi accesata doar de 
      cei înscriși. La fel si discuțiile sa se poarte pe un forum protejat la care avem acces doar noi, fara alți "ochi"
      străini de club.
  - Votul trebuie exprimat pentru fiecare problema/propunere in parte, trecându-se apoi la următoarea discuție. 
     Propunerea mea si doar a mea este ca votul sa fie exprimat de către toti membrii plini dar si simpatizanții
     înscriși in lista din 2016. 
   
   Aceasta este doar o propunere de ordine de zi ce poate fi completată pana la sedinta.
   Am rugămintea de a trata sedinta cu seriozitate si hotărârile luate in plen sa fie respectate cu strictețe 
    Discuțiile trebuie sa se faca pe grup si nu la vedere. Sunt sigur ca asa vor participa mai multi colegi
            "Parerea mea"
   
 8. Like
  kato_arad got a reaction from Mirel_a in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Oltene, te punem sef, da vino la vot. Eu te votez cu draga inima. Nu mai fii atata de intransigent ce naiba. Cauta si tu o cale de reconciliere. Tu nu intelegi ca nimeni nu te obliga la nimic, chiar si daca vom fi club. Nici macar sa porti vesta nu o sa oblige nimeni. facem o aripa de-a renegatilor :)). N-ai nicio obligatie, doar una, de bun simt: sa nu defaimezi clubul si membrii. daca nu-ti place fa alta aripa, nimeni nu te tine legat. Loc de salut si de baut o bere la aceiasi masa se gaseste. intodeauna. Nu mai fii rigid si nu mai trai in trecut. Pe aici la noi se zice: nu mai fii batut in cap :). Hai cu noi ca esti sarea si piperul, spirit tanar si rebel, oricum nu te mai linisteste nimeni, pune problemele la sedinta si le vom discuta.
 9. Haha
  kato_arad reacted to Valeriu Alexa in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Hai Kato,bine le zici.Si eu vreau sa fie sef Pedala dar sa fie ales in plen la sedinta.Daca participa si este ales cu majoritate de voturi va fi conducatorul clubului..
   
  .
 10. Haha
  kato_arad reacted to ivan_pedala in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
   
  Da, ai dreptate...aci este ca mersu' la vot...mergi sau nu, urmatorii patru ani tot injuri! Asa ca prefer sa nu mai vin, ca sa-i pot injura pe aia care au votat...ca n-au facut-o bine!
  Si cum m-am plimbat toata viata cu motocicleta si ea n-a stiut daca-s membru sau nu in vreun club, asa o voi face-o si de-aci incolo... Sper sa nu ma intrebe vreodata si sa ma puna in dilema!
 11. Like
  kato_arad got a reaction from Valeriu Alexa in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Ivane, mai linisteste-te. Lumea mai evolueaza. Vreau sa tii si tu pasul. In majoritatea tarilor exista cluburi de moto sub diferite forme de organizare. Sunt si cluburi cu ,,mosi,, pe motocicleta, organizati, fara obligatii, ma refer aici la cotizatii, fara legi mai inchizatoare ca in unele MC-uri.  Stiu ca ai alergie la asa ceva dar ori te acolodezi ori nu te mai contraria aci. Vino la sedinta, asterne-ti dorintele pe foaie, expune-le si punem la vot, nu te contrazice aci cu toata lumea ca nu te alegi cu nimic. Apoi respecta dorintele majoritatii. Eu sunt pentru o forma de organizare gen ONG. Fara cotizatii cum s-a discutat odata, fara legi interioare care sa ne constranga ca motociclist, doar legi de bun simt, statutul e suficient. Sa ma motivez in cateva cuvinte avantajul: Vom avea un patch legal, patentat, recunoscut si respectat. Ne vom putea afilia cu alte cluburi de gen din lume, vom putea obtine donatii si utiliza banii in scopuri caritabile, etc. Daca cineva a preluat aceasta initiativa cu greseli de inceputuri sau nu e facut impostor sau profitor. Nu e ok asa. Se vor alege doar membrii de club care vor face parte din comitetul de infiintare. Persoane care doresc asta. Asa doar cu un patch pe spate si fara nicio organizare suntem ca si cum n-am fi.
   
 12. Like
  kato_arad got a reaction from Valeriu Alexa in Lista participanților la întrunirea anuală Căciulata 31.05-02.06 2019   
  Gligor Pop Constantin.O camera dubla si pentru mine, 2 persoane, de sambata :)!
 13. Like
  kato_arad got a reaction from Valeriu Alexa in Lista participanților la întrunirea anuală Căciulata 31.05-02.06 2019   
  Gligor Pop Constantin.O camera dubla si pentru mine, 2 persoane, de sambata :)!
 14. Like
  kato_arad reacted to ivan_pedala in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
   
  Sper ca vorbesti despre voi (cei cu oengeu')...fiindca alte aluzii sunt mai mult decat jenante, mai ales ca vin din partea autorului moral si fizic al marii spargeri! Si...daca nu ati acoperit bine oala, sigur veti gasi muste in ciorba!
   
   
  Cu asta trebuia sa incepeti acum un an, daca v-ati fi dorit ceva bun pentru club...dar cred ca v-ati trezit cam tarziu!
   
  Sper ca anul asta clubul sa revina la vechea oranduire si cei care au plecat sa revina cu drag inapoi...si mai sper sa nu se mai trezeasca binefacatori anonimi care sa-si aroge conducerea unui club care nu are nevoie de conducatori!
  Hai cu intrunireaaaaa!
 15. Like
  kato_arad reacted to Valeriu Alexa in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Am depus cerere la OSIM în luna februarie anul acesta .Sper ca vom obține protecția siglei si numelui clubului daca nu a depus altcineva înaintea noastră. Vom vedea în următoarele luni.
 16. Confused
  kato_arad reacted to cristichivu74 in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Dragilor ,
  emblema asta mult dorita si ravnita a fost cineva curios sa vada daca aveti dreptul sa o purtati ?
  A verificat cineva la OSIM   sa nu cumva sa fie a cuiva si de aici sa va asumati legea dreptului de marca cu tot ce prevede folsirea posibil ilegal a acesteia ?
   
  P.S.
  Intreb pentru un prieten 
 17. Like
  kato_arad got a reaction from Mirel_a in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Si ma rog cine-i acest Club dominant care a cerut asa ceva? Sunt unii motociclisti azi care nici in 4 labe nu mergeau cand noi ne dadeam pe 2 roti. La ei sa ma duc sa cer voie sa port un patch cu o emblema pe spate? E hilara treaba. Poti spune detalii cine ti-a cerut asa ceva, poate nu numai eu sunt curios. ca fapt divers, port vesta  cu aceste insemne  la toate intrunirile la care ajung si nimeni nu mi-a comentat nimic, in clusiv cei de la H.A,  RED, de la noi din zona. Deci eu o voi purta in continuare. Vreau sa se stie ca mai sunt si ,,mosi,, pe motoare in tara asta :)!
 18. Like
  kato_arad got a reaction from Mirel_a in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Si ma rog cine-i acest Club dominant care a cerut asa ceva? Sunt unii motociclisti azi care nici in 4 labe nu mergeau cand noi ne dadeam pe 2 roti. La ei sa ma duc sa cer voie sa port un patch cu o emblema pe spate? E hilara treaba. Poti spune detalii cine ti-a cerut asa ceva, poate nu numai eu sunt curios. ca fapt divers, port vesta  cu aceste insemne  la toate intrunirile la care ajung si nimeni nu mi-a comentat nimic, in clusiv cei de la H.A,  RED, de la noi din zona. Deci eu o voi purta in continuare. Vreau sa se stie ca mai sunt si ,,mosi,, pe motoare in tara asta :)!
 19. Like
  kato_arad got a reaction from Mirel_a in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Si ma rog cine-i acest Club dominant care a cerut asa ceva? Sunt unii motociclisti azi care nici in 4 labe nu mergeau cand noi ne dadeam pe 2 roti. La ei sa ma duc sa cer voie sa port un patch cu o emblema pe spate? E hilara treaba. Poti spune detalii cine ti-a cerut asa ceva, poate nu numai eu sunt curios. ca fapt divers, port vesta  cu aceste insemne  la toate intrunirile la care ajung si nimeni nu mi-a comentat nimic, in clusiv cei de la H.A,  RED, de la noi din zona. Deci eu o voi purta in continuare. Vreau sa se stie ca mai sunt si ,,mosi,, pe motoare in tara asta :)!
 20. Like
  kato_arad got a reaction from Mirel_a in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Si ma rog cine-i acest Club dominant care a cerut asa ceva? Sunt unii motociclisti azi care nici in 4 labe nu mergeau cand noi ne dadeam pe 2 roti. La ei sa ma duc sa cer voie sa port un patch cu o emblema pe spate? E hilara treaba. Poti spune detalii cine ti-a cerut asa ceva, poate nu numai eu sunt curios. ca fapt divers, port vesta  cu aceste insemne  la toate intrunirile la care ajung si nimeni nu mi-a comentat nimic, in clusiv cei de la H.A,  RED, de la noi din zona. Deci eu o voi purta in continuare. Vreau sa se stie ca mai sunt si ,,mosi,, pe motoare in tara asta :)!
 21. Like
  kato_arad reacted to sorin56ro2001 in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Si Io am insemnul "Clubului Motoveteranilor (nu "patch", ca suntem romani ce naiba) pe motoreta, pe vesta de piele, pe niste tricouri si pe alte diverse obiecte si nu-l dau jos si nici nu-l acopar cu altceva, sa vedem ce se intampla...si il tin in primul rand in memoria lui Stefan, care l-a pus in practica pentru prima data...
   
  Cred in "Clubul Motoveteranilor" asa cum a fost de la inceput, un grup de prieteni cu o pasiune comuna, ajunsi sau trecuti de o anumita varsta si care se intalneau unde, cum si cand puteau pentru a-si sustine si impartasi impresii despre aceasta pasiune...fara pretentii de a se erija in conducatori, sau a beneficia de diferite avantaje de la acest club...
   
  Chiar nu se mai poate asa ceva ??!!
 22. Like
  kato_arad reacted to Silvia Iordache in Intrunirea anuala 2019   
  Toni poti deschide lista cu cei ce doresc sa participe la  intrunirea "Calimanesti" , tu inca esti moderator .
  Data de 31.05 - 2.06 - 2019 CALIMANESTI
  Silviu Dumitrescu ajutat si de mine incercam sa salvam prenotarea si sa aplanam aceste mici conflicte.  Cit de urgent trebuie sa fim  siguri pt. cite camere se vor face rezervari. CINA FESTIVA si sala de sedinta, piscina si mic dejun .
  Din  putinul timp dedicat acestei pagini poate tai dreptul la postari persoanelor care nu apartin acestui CLUB DE MOTOVETERANI ( cu tot respectul pt prieteni ).
  Multumesc si sa ne vedem sanatosi si voiosi .
 23. Like
  kato_arad reacted to Mirel_a in Intrunirea anuala 2019   
   
  La Olanesti m-am interesat eu, vezi postarea cu detalii in 1.02. 2019. Plus ca avem experienta, zic eu placuta, de la intrunirea din toamna 2018...
   
  Dar, se pare, ca voi, cei din Bucuresti ati votat pentru Calimanesti, deci probabil ca ne vom intalni acolo. Asta daca se si ofera careva sa organizeze...
  Pana acum, mai toti care ati postat se pare ca vreti la Calimanesti, dar .... NIMENI nu se ofera sa vorbeasca la hotel, sa negocieze preturi decente pentru TOATA lumea, etc. 
   
  Uite, "am readus-o in atentia d-voastra", dragi motoveterani!
 24. Like
  kato_arad got a reaction from topgun in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Daca voua va e rusine de ce ati realizat si purtati pe spate incep sa am indoieli daca o sa mai raman intre voi. Cam multe refulari ale unora, ba ca nu se simte liber cu vesta si emblema, ba ca imi acopar patc-ul cu altul,etc. Mda, pentru voi e o joaca acest club vad. Mai ales pesntru tine Vali. Dupa ce ai dat fara discernamant acest patch si l-au pus pe vesta si cine n-a vrut, acum ai ajuns sa ai dubii daca-l porti sau nu. Situatia e jenanta, scuze ca ti-o spun. Oricum suntem in deringolada totala. Am ajuns de rasul lumii.
 25. Like
  kato_arad got a reaction from topgun in De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor   
  Daca voua va e rusine de ce ati realizat si purtati pe spate incep sa am indoieli daca o sa mai raman intre voi. Cam multe refulari ale unora, ba ca nu se simte liber cu vesta si emblema, ba ca imi acopar patc-ul cu altul,etc. Mda, pentru voi e o joaca acest club vad. Mai ales pesntru tine Vali. Dupa ce ai dat fara discernamant acest patch si l-au pus pe vesta si cine n-a vrut, acum ai ajuns sa ai dubii daca-l porti sau nu. Situatia e jenanta, scuze ca ti-o spun. Oricum suntem in deringolada totala. Am ajuns de rasul lumii.
×