Mergi la conţinut

daniel79

Membri
 • Conţinut

  126
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Posesor(oare) de
  cbr

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  caredaima@yahoo.com
 1. cum ma mentin pe roata din spate?

  tanasescule mai strangi ma multe post-uri? Daca erau topic-uri din `86 le saltai si pe-alea sigur... Lasa-ne...
 2. transport moto

  italia-verona cat ma costa? pana la bucuresti?
 3. Cea mai tare motocicleta

  cea mai tare trebuie sa fie dupa parerea mea, cea mai populara si iubita. DECI?: H A Y A B U S A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 4. Topul Castilor.....

  ca tot e vorba de casti... despre airoh warrior ce stiti?
 5. legislatie Motor ---fara acte---

  Te duci la RAR si iti faci omologare artizanala. Dar ai sa te plimbi prin comisie mixta, verificari, bla bla bla. Mai bine ia-ti una in regula decat asa ca te costa mai putin.
 6. legislatie Obtinerea permisului categoria A

  daca ai luat exmenul azi, maine poti sa pilotezi. Daca esti oprit te verifica in computer(dupa 24 de ore de la examinare figurezi ca posesor de A) si primesti 250.000 amenda ca nu ai permisul la tine (chiar daca nu il ai deloc - asa e legea). Cu amenda respectiva poti merge 24 de ore fara sa mai iei alta. Dupa aceea o iei din nou. Deci daca va tine portofelul.............. ASFALT USCAT!!!!!!!!!
 7. legislatie Cate ceva din regulament

  n-ai sa vezi tu politai interesat de puterea motorului tau. Te va opri doar cand ai gresit-o rau sau te ia cu radar-ul. In rest n-au treaba cu motoarele. Ne admira doar. Aveti totusi grija pe ce urcati!
 8. "Motociclisti"

  Parerea mea este ca nu uitatul de sus este problema ci faptul ca unii se baga in seama numai de dragul de a se baga in seama, pt ca apoi sa se laude in grupul lui: "il vezi p-ala cu aia rosia? il cunosc de cand eram in grupa mica..." desi el e din calarasi si cel cu aia rosie e din sapanta. s.a.m.d.
×