Mergi la conţinut

licuriciul

Membri
 • Conţinut

  7
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1h 14m 23s
 1. licuriciul

 2. planificare Partener Pentru America De Sud

  salut, am plecat pe 19 noiembrie si acum sunt pe la mijlocul Argentinei (Bariloche)...este frumos iar distantele sunt foarte mari :) Numai bine !
 3. Salutare colegi motociclisti, Toamna anului 2013 mi-a adus cam 6 luni de timp liber asa ca m-am gandit cum sa il umplu. Fiind pasionat de motociclism, este clar ca o calatorie cu motorul mi-ar satisface setea de aventura. Avand in vedere ca in Asia este cam frig, in Africa este mai cald dar cam instabil politic, m-am intrebat unde pot gasi o destinatie mai calda si mai linistita. Toate drumurile au dus spre turul Americii de Sud. Acum acolo incepe primavara si de asemenea incep si turele cu motoarele. Scriu acest post in cautarea unui alt motociclist care are pe lista aceasta excursie sau o parte din ea, si care doreste sa o puna in aplicare acum in noiembrie. Singur este mai dificil, dar in 2 totul se simplifica. Pana acum am fost cu motorul prin Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Moldova, Ucraina, Siria, Iordania si fara motor pe mai multe continente (in afara de America de Sud si Africa) Daca stiti pe cineva care vrea sa investeasca ceva luni intr-o astfel de excursie, dati un semn. Alte date utile: Plecare: Noiembrie Buget: 6000 Euro (maxim asa cred caci inca nu stiu daca imi iau motorul sau imi cumpar de acolo) Timp: cat se poate (de la 2/3 luni in sus) Deci ?
 4. Crimeea - 2012

  salut, daca se intalneste gasca de crimeea va rog sa am anuntati si pe mine. mi-ar placea sa ne revedem la o bere :) Vorbim
 5. Crimeea - 2012

  salutare ! acum am vazut ca nu am mai intrat pe aici din 2004 :)) vroiam doar sa va salut si sa va spun ca pana la urma a fost ok excuria si cel mai mult mi-a placut ca ne-am cunoscut mai bine toti :) ne vedem pe sosele. ma bucur ca acum am si eu poze caci am vazut ca sunt aici buluc :)
 6. am dar nu stiu cum!

  era o chestie cu iesit din tara la 6 luni si chestii d-astea!??? sau, daca stiti, sa fie inmatriculata afara iar eu cu o imputernicire sa ma plimb pe aici.....
 7. am dar nu stiu cum!

  salutare lume buna! incerc cu aceste randuri sa gasesc o solutie pentru problema mea si anume: nu stiu cum sa fac sa ma folosesc de faptul ca fratele meu este cetatean rezident in Belgia, ca sa aduc un motor si sa ma folosesc de el pe aici. nu stiu daca exista vreo varianta sau cum sa fac.....eu pana acum nu am gasit nici o idee cu toate ca si licuricii au creier :) sau daca ajuta sa gasesc pe acolo un prieten de al lui, cetatean belgian care sa fie dispus sa o ia pe numele lui...habar n-am ..o idee, o ghidusie daca stie cineva............. multam!!!
×