Mergi la conţinut

DeusEx1

Membri
  • Conţinut

    1.719
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    12

Tot ce a postat DeusEx1

  1. Salut, Ai pM, cam tarziu dar nu prea mai am timp si de forum
  2. Salutari, Din pacate anul asta anuntam mai devreme iernatul decat de obicei din pricina vremii. Am fi vrut cu totii sa tina mai mult sezonul dar se pare ca nu e chiar cum ne dorim noi. Deci dupa cum v-am obisnuit in fiecare an deschidem sezonul la iernat cu oferte la manopera (-50%) si consumabila (-10%), pentru cei care doresc service pe timp de iarna. Locurile sunt limitate la un numar de 10 anul acesta pentru cazare si beneficiaza de un pret de 60 lei/luna. Vor fi disponibile pe parcursul lunii octombrie, in fuctie de lucrarile din service deja in curs care vor iesi sau vor ramane mai departe la iernat. Spatiul este curat, protejat cu 2 seturi de garduri si alarma la firma de interventie. Mobra se poate vedea de oricine o lasa acolo cand doreste in timpul prgramului de lucru. Spatiul este acelasi care il stiti si v-ati obisnuit cu el, adica service-ul. Pentru cei care isi lasa motoreta si nu au cu ce sa se intoarca ii pot aduce eu in oras. Mai multe detalii la 0720106896 - Cristi
  3. Sambata ora 10.30 la Agip Pantelimon - plecare la Chiciu (Calarasi) pe malu' Dunarii, unde mancam si bem si fumam un pachet de tigari. Plecare pe drumu' vechi, intoarcerea pe zi :) pe drumu vechi. Linistit calm, ne bucuram de o zi frumoasa.
  4. Sambata chiciu care are chef numaru meu se gseste in semnatura, sau sa scrie aci
  5. Distractie frumoasa ! Eu mai stau un week-end. Inca e vant si racorica pentru gustul meu :) Cu motocicleta :))
  6. Deocamdata mi se pare destul de rece pentru mobra, poate saptamana viitoare sau pe 20 as face o iesire :)
  7. ce an e modelul?
  8. Maicuta mea ce improvitatii Nu amortizoru' ci arcu e problema ta nu iti tine masina cu motor cu tot.
  9. DeusEx1

    Probleme Xenon

    Sau de la bec, are un electromagnet in interior care ti-l muta sus-jos.
  10. Am reinceput activitatea, ofertele de anul trecut au ramas neschimbate !
  11. Oho, Jamal. Te astept in uichend la oras :)
  12. Clar, rectific acum numarul de locuri :) deci 13 disponibile.
  13. Da Micla, am discutat :) in concluzie - 14 locuri disponibile.
  14. Pe masura ce se vor ocupa locurile de iernat vom reduce activitatea, urmand sa o reluam in sezonul urmator.
  15. Spatiu curat, prevazut cu alarma conectata la societate de paza si interventie rapida. Se asigura gratuit incarcarea periodica a bateriei pe durata stationarii si contra-cost eventuale operatiuni de intretinere si pregatire pentru urmatorul sezon. Se pot face eventuale interventii pe timpul iernii, bineinteles la costuri reduse. BUCURESTI - Zona Pantelimon vis-a-vis de SKODA Pantelimon. 15 locuri disponibile. Pretul este 70 lei/ luna.
  16. Eu am terminat sezonul. Mai ales in urma evenimentelor de anul asta. Nevedem la anu pe sosele.
  17. DeusEx1

    Feroce

    Un baiat extraodinar ! Cum am spus si in alta parte, prefer sa-l tin minte cum l-am cunoscut, cum era cand traia, cu zambetul pe buze, nu intre 4 scanduri si cu mainile pe piept. Sa se odihneasca in pace!
  18. Da, frumos. Pe drum nici cald, nici frig. Dimineata insa a fost putin racoare. Drum liber, fara evenimente fara vitejii, o plimbare placuta in parc. Albinele insa ne-au rezolvat putin :)
  19. Cica nu mai ploua maine si mai e si soare, pe la orele 10.30 ne vedem la petromul de la Pantelimon. Eu merg catre Chiciu. Doritorii sa scrie aci.
×
×
  • Creează O Nouă...