Mergi la conţinut

DeusEx1

Membri
 • Conţinut

  1.719
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  12
 • Online

  3d 8h 14m 12s

Tot ce a postat DeusEx1

 1. Deschid acest topic pentru a ne putea organiza la cateva iesiri sezoniere. Mentionez inca de la inceput ca viteza de deplasare pentru aceste plimbari este de 60-70 in localitati si de 110- 120 in afara localitatilor. Nu se va merge dupa cel mai lent, se va merge dupa puterile grupului. Fiecare merge pe posibilitatile lui si va respecta cateva reguli pentru siguranta grupului, care , poate se va forma, poate nu. Ca sa nu o mai lungesc aiurea, pentru sambata asta, adica 18.06.2011, prima sambata fara ploaie din 2011 propun o iesire scurta catre Giurgiu ( DAIA) stanga catre Oltenita cu oprire la rezervatia Comana la padure unde e racoare, Oltenita cu pauza de cico pe malul Dunarii apoi catre Bucuresti. http://www.mopedmap.net/route/1045657 - in juru blocului. Cca 190 km de vara fara ploaie si vant, subtire la costuri de deplasare. Plecarea se va face la ora 9.30 de la OMV-u de la City mall ( Sos Giurgiului).
 2. Garaj motociclete bucuresti zona Pantelimon vis-a-vis Skoda. Ce executam: - Operatiuni de mentenanta pentru diverse repere. ( curatare sisteme alimentare combustibil, mentenanta repere electrice) - Revizii periodice sau sezoniere ( verificari, constatari si inlocuire consumabile) - Furnizare si inlocuire consumabile ( hiflo, motul, repsol, motorex, ngk, k&n, etc) - Furnizare si inlocuire repere OEM - Verificari si reparatii electrice - Furnizare si instalare componente aftermarket ( Xenon, Cazatoare, kit-uri ridicare, etc…) - Confectionari metalice si nemetalice - Gazduire motociclete in sezonul rece in spatiu curat prevazut cu alarma si paza. 15 locuri disponibile (cu acces client) - Transport la cerere pentru motocicletele care nu pornesc. Preturile noastre: - Pentru consumabilele furnizate de noi, manopera este gratuita sau minimala in functie de operatiune si de oferta. - Pentru consumabilele clientului: * Inlocuit kit lant ( pinioane+lant) - 75 lei cu presa de nituit, cu demontarea basculei 150 lei. * Intins lant / include curatarea lantului, foaiei si a pinionului si ungerea acestuia - 40 lei * Inlocuit ulei+ filtru ulei 30 lei * Inlocuit bujii moto naked 30 lei /carenata - 60 lei * Inlocuit rulmenti jug - 100 lei * Inlocuit semeringuri amortizoare - 100 lei, * Schimb placute frana ambele roti - 30 lei * Aerisire instalatie frina - 25 lei * Inlocuit lichid frana - 50 lei fata+ spate * Inlocuit manete/ scarite – 15 lei * Curatare si sincronizare carburatoare – 2buc/ 70 lei, 4 buc/120 lei * Curatare instalatie alimentare combustibil – 150 lei * Schimb rulmenti roata – 40 lei / roata * Schimb kit ambreiaj – 120 lei * Inlocuire garnituri etrieri / include curatarea etrierului - 1buc/50 lei, 2 buc/100lei, 3 buc/130lei * Test compresie pentru orice motocicleta - 50 lei Garantii: - Toate produsele si manopera sunt insotite de garantie 12 luni, exceptie facand reperele unde garantia este specificata ca fiind de 24 luni. Program: Zilnic orele 18-21 ( sau pana la ultimul client ) Sambata: 10.30 – 17.00 ( sau in functie de programari) Duminica: in functie de programari Contact: - Cristi: 0722241661 sau 0730207820 - Dan: 0722640863 Harta, pentru orientare.
 3. service Bucuresti - Pantelimon - Garaj Moto

  Salut, Ai pM, cam tarziu dar nu prea mai am timp si de forum
 4. Vehiculul, numit Toilet Bike Neo, este creaţia companiei japoneze, producătoare de...toalete, Toto. Pe lângă cadrul clasic al unei motociclete cu trei roţi, este compusă dintr-o toaletă mobilă şi un mic laborator mobil, care procesează excrementele şi urina umane, transformându-le în biocombustibil. Viteza maximă a motocicletei este de doar 80 km/h, dar compania producătoare speră ca invenţia lor să reducă emisiile de dioxid de carbon cu până la 50% în numai şase ani. Dacă încă toaleta-motocicletă nu v-a surprins, aflaţi că ea poate comunica cu utilizatorul şi cânta muzică – probabil pentru a-l inspira atunci când o „alimentează”. Motocicleta ecologică efectuează în prezent un tur al Japoniei, totalizând aproape o mie de kilometri. Turneul „toaleto-mobilului” a început din faţa sediului companiei Toto din Kitakyushu şi se va sfârşi în capitala niponă, Tokyo, pe data de 2 noiembrie a.c. Deşi un astfel de vehicul încurajează şoferul să utilizeze cât mai des toaleta-rezervor ataşată, pentru a-i mări autonomia, proprietarii trebuie să aibă grijă ca nu cumva să atenteze la bunele moravuri când opresc la "pompă". http://www.stiintasitehnica.com/japonezii-au-inventat-motocicleta-care-merge-cu-excremente_799.html
 5. Salutari, Din pacate anul asta anuntam mai devreme iernatul decat de obicei din pricina vremii. Am fi vrut cu totii sa tina mai mult sezonul dar se pare ca nu e chiar cum ne dorim noi. Deci dupa cum v-am obisnuit in fiecare an deschidem sezonul la iernat cu oferte la manopera (-50%) si consumabila (-10%), pentru cei care doresc service pe timp de iarna. Locurile sunt limitate la un numar de 10 anul acesta pentru cazare si beneficiaza de un pret de 60 lei/luna. Vor fi disponibile pe parcursul lunii octombrie, in fuctie de lucrarile din service deja in curs care vor iesi sau vor ramane mai departe la iernat. Spatiul este curat, protejat cu 2 seturi de garduri si alarma la firma de interventie. Mobra se poate vedea de oricine o lasa acolo cand doreste in timpul prgramului de lucru. Spatiul este acelasi care il stiti si v-ati obisnuit cu el, adica service-ul. Pentru cei care isi lasa motoreta si nu au cu ce sa se intoarca ii pot aduce eu in oras. Mai multe detalii la 0720106896 - Cristi
 6. iesiri Iesiri De-O Zi

  Le iau eu in casca :)
 7. iesiri Iesiri De-O Zi

  Sambata ora 10.30 la Agip Pantelimon - plecare la Chiciu (Calarasi) pe malu' Dunarii, unde mancam si bem si fumam un pachet de tigari. Plecare pe drumu' vechi, intoarcerea pe zi :) pe drumu vechi. Linistit calm, ne bucuram de o zi frumoasa.
 8. iesiri Iesiri De-O Zi

  Sambata chiciu care are chef numaru meu se gseste in semnatura, sau sa scrie aci
 9. iesiri Iesiri De-O Zi

  Distractie frumoasa ! Eu mai stau un week-end. Inca e vant si racorica pentru gustul meu :) Cu motocicleta :))
 10. iesiri Iesiri De-O Zi

  Deocamdata mi se pare destul de rece pentru mobra, poate saptamana viitoare sau pe 20 as face o iesire :)
 11. Cdi Kawasaki Z750

  ce an e modelul?
 12. muntenia Tipul Amortizorului...ajutor

  Maicuta mea ce improvitatii Nu amortizoru' ci arcu e problema ta nu iti tine masina cu motor cu tot.
 13. service Probleme Xenon

  Sau de la bec, are un electromagnet in interior care ti-l muta sus-jos.
 14. service Bucuresti - Pantelimon - Garaj Moto

  Am reinceput activitatea, ofertele de anul trecut au ramas neschimbate !
 15. iesiri Iesiri De-O Zi

  Oho, Jamal. Te astept in uichend la oras :)
 16. Spatiu curat, prevazut cu alarma conectata la societate de paza si interventie rapida. Se asigura gratuit incarcarea periodica a bateriei pe durata stationarii si contra-cost eventuale operatiuni de intretinere si pregatire pentru urmatorul sezon. Se pot face eventuale interventii pe timpul iernii, bineinteles la costuri reduse. BUCURESTI - Zona Pantelimon vis-a-vis de SKODA Pantelimon. 15 locuri disponibile. Pretul este 70 lei/ luna.
 17. Garaj Pentru Sezonul Rece - 70 Lei/ Luna

  10 locuri ! - 0722241661
 18. service Bucuresti - Pantelimon - Garaj Moto

  Clar, rectific acum numarul de locuri :) deci 13 disponibile.
 19. Garaj Pentru Sezonul Rece - 70 Lei/ Luna

  Da Micla, am discutat :) in concluzie - 14 locuri disponibile.
 20. service Bucuresti - Pantelimon - Garaj Moto

  Pe masura ce se vor ocupa locurile de iernat vom reduce activitatea, urmand sa o reluam in sezonul urmator.
 21. iesiri Iesiri De-O Zi

  Eu am terminat sezonul. Mai ales in urma evenimentelor de anul asta. Nevedem la anu pe sosele.
 22. Feroce

  Un baiat extraodinar ! Cum am spus si in alta parte, prefer sa-l tin minte cum l-am cunoscut, cum era cand traia, cu zambetul pe buze, nu intre 4 scanduri si cu mainile pe piept. Sa se odihneasca in pace!
 23. iesiri Iesiri De-O Zi

  Da, frumos. Pe drum nici cald, nici frig. Dimineata insa a fost putin racoare. Drum liber, fara evenimente fara vitejii, o plimbare placuta in parc. Albinele insa ne-au rezolvat putin :)
×