Mergi la conţinut

BikerBoy

Membri
 • Conţinut

  8
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. Expert tehnic judiciar

  Multumesc pentru informatii.
 2. Expert tehnic judiciar

  In urma unui accident petrecut la sfarsitul lunii august, politia a dispus expertiza tehnica judiciara cu privire la "dinamica accidentului...". Cum nesimtitul care m-a scos de pe carosabil si-a desemnat si el expert parte, trebuie sa fac si eu acelasi lucru altfel ma tem ca expertiza va fi cel putin partinitoare. Daca cunoasteti un expert tehnic judiciar in domeniul auto (care eventual sa si aiba idee despre ce inseamna o motocicleta) v-as fi recunoscator pentru orice informatie! Multumesc si sa va fereasca dumnezeu de neplaceri de genul asta!
 3. accident fara vinovati

  Aveti grija fratilor! Am un prieten care acu vreo 2 ani a avut un accident de genul intoarcere in fata ta fara acordare de prioritate. Prin manevrele facute prietenul asta a reusit sa evite contactul direct intre moto si masina, insa genunchiul nu i-a mai incaput intre cele doua! Asa ca...umar dislocat, moto facuta praf! Concluzia: cei de la asigurari au zis ca atata timp cat nu a existat contact direct intre moto si masina ei nu au nici o indatorire! Huh
 4. euro 3?

  Se poate si mai vechi de 18 ani
 5. euro 3?

  Trimite-l fara grija, Euro 3 nu se pune la 2 roti!
 6. A mai plecat un motociclist dintre noi...

  Condoleante familiei, prietenilor si Dumnezeu sa-l odihneasca. Imi ermit sa aprind o lumanare aici iar cand voi trece pe langa o biserica voi aprinde mai multe pentru toti cei disparuti anul acesta.
 7. Autostrada

  Salutare, Ieri s-a deschis autostrada Bucuresti-Lehliu, vreo 60 km, dar ATENTIE, daca ne luam dupa semne noi astia pe 2 roti nu avem voie pe noua si mareata realizare a guvernantilor nostri! Astia or fi rude cu primarul din Ploiesti???
×