Mergi la conţinut

KATANA

Membri
  • Conţinut

    80
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat KATANA

  1. Nu te-ai dus cu manusile la ei dar dai din gura aiurea pe forum. Ia incearca sa te duci si sa discuti civilizat, s-ar putea sa ai surprize ... placute . Si asta ti-o spun in calitate de client al lor.
  2. KATANA

    Race Tek

    Uite unde era super mecanicul . La gust zici tu ca se testeaza antigelul ?!!!! Si cum iti dai seama care este punctul unde ingheata? Prietene de densimetru ai auzit??? Cu ustensila asta se verifica antigelul din orice motor.
  3. pana la urma care este varianta corecta ?!?!!
  4. Si cam ce vrei tu de la mine ?!!! Pune ce vrei, sunt sigur ca vladisto le va folosi in posturile lui ulterioare.
  5. Numai, gata, eu renunt. Mi s-a parut amuzant la inceput si ulterior o perioada, dar gata. Pe mine personal nu ma mai amuza nimic la personajul asta.
  6. Eshti fara speranta ... de vindecare. Spre deosebire de matale eu am motocicleta (o motocicleta reala), am permis de conducere (iti pot arata fotografii cu motocicleta intr-un peisaj, altul decat curtea in care ai fotografiat tu vulcanul, dar nu am de gand sa-ti imbogatesc colectia) si ceea ce este foarte foarte imporant, eu am DISCERNAMANT asupra tuturor actiunilor mele (tu ai?!).
  7. Aceasta expresie il descrie cel mai bine pe acest ... aka Vladisto. Du-te bha, ia-ti permisul de conducere mai intai, urca-te pe motocicleta ta (asta daca ai asa ceva) fa cateva mii de km la ghidon si pe urma posteaza pe forum de motociclisti. Tu nu eshti motociclist eshti un onanist biciclist care nu se poate abtine cand il apuca damblaua. Inca odata iti spun - HAI SICTIR. Ai fost amuzant o perioada deja eshti enervant prin ideile tale fixe.
  8. Bine bai onanistule, freac-o tu mai departe in timp ce eu imi rezolv situatia impreuna cu o femeie. Chiar nu ii tin isonul user-ului Salahhe dar tu ai luat-o pe aratura rau. A fost amuzant o vreme deja este incredibil cata prostie poate sa zaca in tine. Imi mentin afirmatia ca eshti dus rau de tot, controleaza-te la cap. PS daca nu stii definitia unui cuvantului onanist te pot "lumina" eu labagiule.
  9. Meshtere tu te-ai prostit de la atata "muls de lapte de cuc" HAI SICTIR CA-MI FACI SILA. Am mai intalnit handicapati dar tu eshti shefu' lor.
  10. Asta e neobosit ca si motociclist virtual si totodata ca posesor de bicicleta omologata RAR (nu pot sa-i spun biciclist pentru ca nu merge pe bicicleta din moment ce sta in fata calculatorului tot timpul si posteaza aberatii).
  11. Daca pica la sala, treca-mearga (putea sa spuna ca nu a sesizat ca e test grila) Dar sa pici la traseu, care practic e o formalitate, e grav rau. vladisto LASA-TE de motoretism si... ESTI O VARZA CARE A PICAT TRASEUL.
  12. Tot incep sa citesc posturile acestui individ @VLADISTO si am ramas cu 2 concluzii: 1 - omul este un cretin innascut, care datorita frustrarilor isi expune pe acest forum tot ceea ce nu a reusit sa realizeze. sau 2 - este un individ care reuseste sa faca mishto in cel mai mare stil. Parerea mea. Oricum daca este varianta 1 @VLADISTO - interneaza-te repede si fa-ti un control la capatana, you suck.
  13. KATANA

    Bagati ochiul aici

    cand ma uit in oglinda vad un om cu caracter cand citesc posturile tale, accidental, descopar un om complexat, asta daca tot vrei sa ne intepam
  14. KATANA

    Bagati ochiul aici

    si cred ca am spus tot legat de acest lucru
  15. Ma bag si eu. Imi vine motorul in 2 saptamani.
×
×
  • Creează O Nouă...