Mergi la conţinut

cehu'

Membri
 • Conţinut

  29
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre cehu'

 • Data naşterii 01.08.1982

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Iasi
 • Posesor(oare) de
  IJ Planeta 5

Metode de Contact

 • Yahoo
  andru_cz@yahoo.com
 1. cehu'

 2. chopper Despre motociclete

  adica? fii mai explicit te rog... si posesrorii pot da mai multe detali? consum , durabilitate, calitati, defecte sau lipsuri, cum se simte pe drum, cat de costisitoare/scumpa este intretinerea? comaratii cu alte motociclete din acceasi clasa... shadow, virago, vn ... etc etc... in principiu despre cel de 650 merci numai bine toturor!
 3. chopper Dragstaru' de 650

  asa zic si eu ... classic rulles
 4. frumoase cuvinte. se vede spiritul de cioperist... pacat ca incet incet se imputineaza numarul celor care simt asa. la cat mai multe momente frumoase !!!
 5. distractiv Ce parere aveti despre ...

  ah buzduganeee..... norocosule
 6. vreau un sfat

  da dar ........vezi tu, nu cred ca ai sa poti sa te abtii ,la drum intins, sa-i dai in goarna cat mai tare ( ca e motor de 50cm si o sa -l turezi ca sa mearga cat de cat) si cu consumul tot o sa te duci spre 4. crede-ma ca a avut un prieten o mobra si o forja, pleca pe o roata ....si consumu se ridica in conditiile astea in oras la 4 chiar.... pe cand la o motocicleta ai 4- 4,5 la drum intins dar....... ai taticu', rezerva de putere iti dau un exemplu planeta 5 de 350 cm ia 4, 4 juma, la suta la drum intins gata .... numa bine, si mergi la mare si pt mine vara asta... io nus dac ajung....
 7. vreau un sfat

  "moarte sigura cu cobra, dar mai sigura cu mobra " zicea un proverb, (glumesc ) eu zic ca n-are rost un motor asa mic , din cele 2, hoinaru e mai nou aparut, dar..............eu zic ca nu se merita ... parerea mea si eu sunt incepator si la recomandarea prietenilor am luat un ij planeta 5, si nu-mi pare rau deloc,dimpotriva sper sa-ti iei ceva fain pana la urma ... multa bafta !!!
 8. istorice despre comuniste

  manix are dreptate ! cum poti spune ca planeta e mai pretentioasa d.p.d.v. mecanic decat jawa ?
 9. salut !!! si eu sunt incepator , si am o intrebare ....ca tot nepriceputu' ma gandem la un ij sau un minsk 125 ar mai fi si o a3-a varianta : Jawa 350 , DAR cica -chiar daca fuge mai tare - are piesele mai scumpe si se cade mai usor cu ea .......asa-i? sunt curios........dintre cele 3 (jawa, minsc, ij-- toate dupa '90 ), care ar fi mai buna ca : ... FIABILITATE , INTRETINERE si CONSUM poate cer cam mult......da sigur, voi meseriasii , puteti raspunde la intrebarile astea asfalt uscat !!!
 10. istorice intrebare

  salut !!! si eu sunt incepator si am aceeasi problema ar mai fi si o a3-a varianta : Jawa 350 , DAR cica -chiar daca fuge mai tare - are piesele mai scumpe si se cade mai usor cu ea .......asa-i? sunt curios........dintre cele 3 (jawa, minsc, ij-- toate dupa '90 ), ar fi mai buna la ... FIABILITATE , INTRETINERE si la CONSUM poate cer cam mult......da sigur, voi meseriasii , puteti raspunde la intrebarile astea asfalt uscat !!!
 11. prim ministru! :))

  sa ne traiesti Domnule Prim ! poate te gandesti un pik si la noi Asfalt uscat tuturor !!!
×