Mergi la conţinut

dumistef

Membri
 • Conţinut

  30
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  22h 13m 56s

Tot ce a postat dumistef

 1. Ma bag si eu https://www.facebook.com/dumistef
 2. CUMPAR IZS PLANETA 5 CU ATAS

 3. Lista Motoveteranilor

  Ma puteti adauga si pe mine in lista de simpatizanti Dumitrescu Stefan permis din 2007 nascut in 1976
 4. SALUTARE TUTUROR. AM DESCHIS ACEST TOPIC DEOARECE NU SUNTEM FOARTE MULTI DETINATORI DE KAWASAKI ZXR 750 SI M-AM GANDIT CA AR TREBUI SA NE CUNOASTEM. AICI PUTEM DISCUTA DEPRE PROBLEMELE CU CARE NE CONFRUNTAM LA MOTOARELE NOASTRE , PUTEM AFLA CE PIESE GASIM, PUTEM SPUNE SAU CERE CE PIESE AVEM NEVOIE, PUTEM STABILI INTALNIRI INTRE NOI SAU LA CE INTRUNIRI DIN TARA PARTICIPAM SI NE VEDEM. EU UNUL AM MARE NEVOIE DE UN REZERVOR PT O KAWA ZXR 750 J DIN 93 MODELUL CU PRIZA DE AER PE PARTEA STANGA.
 5. Salutare. Cam cat m-ar costa colantarea cadrului, aripa fata, aripa spate, jugul superior(intre ghidoane),aparatoarea de lant si parbrizul de la o kawa zxr 750?
 6. service Ambulanta Moto

  Apelati cu cea mai mare incredere la PATRIK. Eu am apelat si omul a lucrat foarte frumos la motoreta mea. Am avut nevoie de o curatare de carburatoare, mi-a dat puntea de carburatoare jos, eu avand o KAWASAKI ZXR 750 din 93 si a desfacut si curatat fiecare carburator in parte nu doar a bagat spray in ele cum fac alti " mecanici", le-a sincronizat exact cum trebuie, mi-a verificat si reglat amestecul cu COLORTUNE, a schimbat filtrul de benzina si vreau sa spun ca mi-a placut felul cum a lucrat si s-a comportat fata de motoreta ca si cum ar fi fost a lui. Omul lucreaza frumos si ieftin, se tine de cuvant si daca a zis ca la ora x este la tine atunci este. Ma si gandeam " frate parca ar fi ceas elvetian". Eu unul cand voi mai avea nevoie tot la Ambulanta Moto voi apela. MULTUMESC PATRIK!
 7. dumistef

×