Mergi la conţinut

BIKERU`Din Radautzi

Membri
 • Conţinut

  48
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  KAWASAKI 1300 zzr
 1. AJUTOR

  shi ce imi recomandatzi voi ca expertzi? la motoarele de 125 de cmc? sa mearga cu A1
 2. AJUTOR

  mersi kawaiubi
 3. rs 125 sau cbr 125

  edgji. auzi am o intrebare shi zici ca aprillia 125rs nera e mijto. ca in poza pare mijtoutza ce zici merge cu A1?...?... shi cam cat mar ajunge una noua?
 4. AJUTOR

  hey mersi mai am o intrebare honda nsr 125 zici ca o pot conduce nu? shi 11kw cam catzi cai putere ar insemna.....? multz umesc.
 5. AJUTOR

  buna seara am nevoie ed potzin help ca politzai de la mine de pe acilea is tare projti. nici nu va mai zik povestea... ok.. as vrea sa sjtiu ec conditzii ar ttrebui sa inedplinesc pt carnetul A shi A1. as vrea destul de edtaliat sami spunetzi... de exemplu as vrea sa conduc o honda rs 125 o pot conduce cu A1? da , de ce? shi daka nu. de ce? multzumesc. ajtept raspunsurile voastre....
 6. AJUTOR

  buna seara am shi eu o intrebare shi as vrea un raspuns cat se poate de sigur... In legatura cu carnetul A shi A1 ce conditzii ar trebui sa indeplinesc pt un A1 de exemplu... as vrea destul de multe detalii multzumesc de exemplu daka as vrea sa conduc o honda rs 125 parca... o potconduce cu A1? da de ce shi nu de ce? multzumesc ajtept raspunsurile voastre..
×