Mergi la conţinut

Shreck

Membri
  • Conţinut

    322
  • Membru din

  • Ultima vizită

Postări adăugat de Shreck

  1. am cont pe acest site de mai bine de 2 ani... este prima data cand postez aici...( am avut anul trecut 1 anunt la vanzari cand mi-am scos la vanzare fosta motocicleta)...

    ai mai mult decit perfecta dreptate....asa este... bravo domne.... maretze vorbe....pacat ca nu toata lumea le ia si in serios....si la un moment dat...le va parea rau... numai bine la toata lumea...si asfalt uscat....

  2. salut,eu iti recomand scoala "moto academy"- mergi in poligon in ilioara si intraba de marius... cel putin faci pe un motor adevarat si nu ai parte de surprize la examen (am vazut 2 persoane care au picat examenul din cauza unor "hirburi" de motoare ) bafta multa.

    si eu tot motoacademy recomand....

    marius vasile il cheama pe instructor...

    eu am facut cu el si am luat din prima.... am vazut si pe ceilalati instructori...dar aia stau cam degeaba....

    Nr. lui de TEL : 0723.565.213

  3. Fuck, shit, bagami-as ce prost sunt ca nu am vazut eu topicul la timp !!! Nu de alta dar eu stau in Voluntari la 2 min de padure !!! Cand eram pustan nu era zi sa nu fiu in padure cu tovarasii la "gropane" cu bicicletele !!! Data viit o sa fiu mai atent si sper sa ajung si eu !!! Bravo voua !!! Bafta si Sarbatori Fericite !!!

    <{POST_SNAPBACK}>

    ASTA ESTE ....POATE SUNTETI MAI ATENTI PE VIITOR...SI NOI MULT MAI GRAVI CU PUBLICITATEA.....

    VOM FACE ANUNTURI CU MULT MAI DIN VREME !!!!!!!

    STATI LINISTITI VOM FACE LA 2 SAPTAMINI EVENIMENTE DASTEA SI NU NUMAI IN PADUREA ANDRONACHE CI SI IN ALTE LOCURI ADECVATE !!!!

    CU BINE....SI....TINETI APROAPE TEME !!!!

  4. 1.ies 2 fire de la platina de acolo lungi cam de 50 de cm. -unde se leaga alea ?

    2.daca ii modific toba in sensul ca ea originala a avut mai multe coturi adica vreo 6 ca iesea din motor se mai plimba de pe o parte pe alta si acum vreau sai fac o toba care iese din motor si se duce direct in spate....credeti ca e mai bine ?

    multumesc

×
×
  • Creează O Nouă...