Mergi la conţinut

Manu01

Membri
  • Conţinut

    478
  • Membru din

  • Ultima vizită

Reputation Activity

  1. Like
    Manu01 got a reaction from motovik in figuranti?   
    SUPEEEEEEEEEERRR. Asa ceva mai rar ! E tare tipa.
  2. Like
    Manu01 got a reaction from yo3gts in Honda Varadero Xl1000v Vs Suzuki Dl 1000 V-strom   
    Motorul e foarte bun. Nici BMW-ul nu este mai prejos. Insa marea problema a lui Varadero, este consumul in oras. In afara, e regina. Confort, caldura, protectie la vant, putere , sunet , manevrabilitate. Stie sa care fara probleme, in curbe se aseaza foarte bine, in ciuda masivitatii.
    Am plecat in tara acum 3 saptamani, 3 motoare: BMW1100 r, Suzuki intruder, si Varadero 1000.
    Fiecare cu sotia. Sotia lui, nu a altuia. Ma uitam la cele de pe BMW si Suzuki....dupa 150-200 km, incepeau sa se foiasca pe sa. Nu erau facute pentru drumuri asa lungi. Si la mine....nevasta-mea a atipit in mers !!!!
    Unde pierde Varaderi , in fata celor de la BMW, este la transmisie. BMW are cardan. INtretinerea este mult mai usoara. La Varadero , e pe lant. Si ala trebuie curatat destul de des. Cat depre partea de enduro....daca nu ai experienta solida in ceea ce priveste mersul pe teren accidentat, mai bine renunti la idee. E foarte inalta, foarte grea , si centrul de greutate este foarte sus. Daca ai inclinat-o la viteze mici, mai mult decat trebuie, nici o sansa sa o poti tine dreapta. Te tranteste instantaneu. Si am 1,86 si cam la 89 kg. A se citi ca sunt sportiv, fost de performanta......
×
×
  • Creează O Nouă...