Mergi la conţinut

bikeboy

Membri
  • Conţinut

    48
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat bikeboy

  1. bikeboy

    Ajutor!

    aveam destul...150-160,da el normal ca stia ce viteza am,si dak nu avea radar,ca doar era tot in curu meu...si a stat vreo 15 km...si ce ma mai framnta ii ca in localitate aveam vreo 60-65 si statea in curu meu parca sa ma faca sa-i dau si de abia dupa ce am iesit din loc mi-a facut semn sa trag pe dreapta
  2. bikeboy

    Ajutor!

    In data de 6 decembrie cand ma intorceam de la tm spre oradea in judetul arad un logan de politie,neinscriptionat bineinteles,a stat in spatele meu vreo 15 km.nu l-am observat decat prea tarziu.avea camera(nu radar) ma depasit si ma tras pe dreapta.mi-a zis ca aveam 156 si mi-a luat carnetu pe 3 luni sau o luna daca dau examen.eu de fraier ce am fost nu i-am cerut sa-mi arate inregistrarea si am ramas fara carnet. Acuma am si eu mai multe nelamuriri:era un singur gabor. se mai poate face ceva in sensul sa-l contest ca nu mi-a aratat inregistrarea si ca s-a tinut dupa mine in fiecare depasire si mai mult o data l-am lasat sa ma depaseasca si nu ma depasit.efectiv statea in spatele meu la fiecare depasire,si ca sa zic asa ma "forta",eu ca prostu nu mi-am dat seama ca era gabor. pot sa-i dau in judecata sau sa fac o contestatie? pls help!!!!!!!!!!!!
  3. bikeboy

    Rieju SMX 125

    eu sunt un posesor de un rieju.fratele mai mic a lu smx 125.este unu de 50 dar enduro.poti sa-ti spun ca pana acum nu am avut nici o problema cu el avand in vedere ca il am de vreo 3 ani si motoru ii din 98.se comporta foarte bine mai ales ca eu il folosesc mai mult pt cross.eu zic ca merita,pt ca este un model mai deosebit.si pe mine ma bate gandu sa-mi iau ceva de genu,dar pana atunci tre sa vand aprilica. in fond si la urma urmei este alegerea ta!
  4. tot se aude de delimitare de fire care trebuiesc taiate...tot felu de chestii.Sa ma lamureasca si pe mine si poate si pe altii,cineva cum se delimiteaza o aprilia rs 125 model 1997.am inteles ca sunt mai multe tipuri de carburator.de 28 si de 34.exista vreo diferenta? multumesc
  5. hai sa stabilim o zi in care sa ne intalnim,noi bikerii din oradea,dak tot vine primavara.ganditi-va la un loc,ceva.eu propun vinerea sau duminica la statuia lui mihai eminescu(acolo in parcare).astept sugestii si propuneri de la toti bikerii oradeni. cand ati vrea sa ne intalnim si unde?
  6. vreau si eu un manual pt un rs 125 din 97.de unde esti?eu sunt din oradea.
  7. azi dimineata cand ma trezesc sa merg la scoala si vad vremea destul de frumoasa,parca ma manca palma.scot motoru din garaj(rs 125) si plec fericit la scoala si parchez aprilica in spate la un tico.pana aici toate bune. cand ies de la scoala pe la 14:SURPRIZA! in loc la motoru meu era un jeep.baietii care stateau pe terasa rad pe sub mustati. mi s-au inmuiat un pic picioarele da dupa 5 min de cautari il gasesc intr-o curte langa scoala.tin sa va anunt ca am lasat motoru si in viteza si am si blocat ghidonu. aflu ca 6 baieti de pe terasa mi-au luat rsu pe sus si l-au dus in curte.am avut niste nervi... : ce ii de facut in asemenea cazuri? nu doresc la nimeni sa pateasca ce am patit eu. te simti cam nasol cand nu iti gasesti motoru la locu lui...foarte naspa! asfalt USKAT si numa bine!
  8. bikeboy

    Politia

    fratilor am patit-o si eu.m-au oprtit si pe mine motopolitistu ca circulam fara numar si nici pasageru nu avea casaca si mi-a zis: -da-te jos de pe motor! -de ce n-are casca fata? -de ce nu ai nr? -vrei sa-ti fac dosar si dupaia sa vii la mine plangand? -du-te pe langa ea,si dak te mai prind ai incurcat-o. asta s-a intamplat cand a fost tunnig&sound in oradea.eu eram cu un enduro de 50 fara acte,nimk. nasol a fost. nu va doresc sa va opreasca potera.mai bine circulati legal decat cu frica in sange. asfalt uscat!
×
×
  • Creează O Nouă...