zîmbesc

Consigliere
 • Conţinut creat

  90
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  1
 • Timp online

  184d 19h 20m 25s

zîmbesc last won the day on April 11 2016

zîmbesc had the most liked content!

Despre zîmbesc

 • Grad
  Nefumator
 • Data naşterii 16.09.1978

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Tecuci
 • Posesor(oare) de
  În prezent: Honda VTX 1300S, an 2003
  În trecut: BMW R1200ST, an 2005
  Yamaha XJ 600S Diversion, an 1994

Metode de Contact

 • Prefer
  Chopper & Cruiser

Vizitatori recenţi

2.119 vizualizări profil
 1. Vreau să mă apuc de mers pe bicicletă. Deoarece eu am un mare defect, anume că de cîte ori vreau să fac ceva nou încep prin a cheltui bani, nici de această dată nu fac rabat de la această regulă și iau în considerare ideea de a cumpăra o bicicletă. Ei, aici începe nebunia. Sînt atîtea modele, tipuri, etc. încît un biet începător nu are nici o șansă să aleagă corect. Evident, ca și la alegerea unei motociclete, presupun că trebuie să te întrebi mai întîi „unde și cum ai de gînd să folosești bicicleta?”. Normal că eu mă văd mergînd pe bicicletă prin țară, echipat ca de ciclism, așa cum îi văd pe alții pe care i-am întîlnit pe diverse drumuri de munte dar rațional vorbind, cel mai probabil voi fololsi bicicleta pentru mers în oraș și pe o rază de 30 de km. în jurul acestuia. Pornind de la această idee, ce modele de biciclete de oraș recomandați într-o sumă rezonabilă (nu știu, 2000 lei cred că e maximul rezonabilității mele azi) sau ce alte tipuri considerați că mi-ar putea fi utile atît acum cît și în eventualitatea că în timp voi avansa (adică voi începe să-mi doresc ture mai lungi, pe drumurile țării) M-am gîndit că ar merita să mai fac o mențiune: cîntăresc aproximativ 108kg în viu P.S. între timp am căutat un pic pe net și am ajuns la concluzia că o bicicletă de trekking mi-ar trebui. Mă intrigă puțin și noțiunea de cross country, alea cum mai sînt?
 2. Mă dezamăgește să aflu că polițiștii sînt făcuți din același aluat indiferent de țară
 3. motociclisti

  @Cosmin Pausan, ea știe la ce prostii îți stă capul?
 4. calatorii

  Super tare! Habar n-aveam de aceste aplicații, de-abia aștept să le instalez, mai ales că urmează să plec în concediu. Mersi frumos :)
 5. sfat

  Ce categorie ai pe permis, @Luchian?
 6. Cu banii în mînă care ar fi prețul? Mașina e înscrisă pe tine? Noul proprietar primește din partea ta fiscalul unde este stipulat datorii zero ca să o poată reînmatricula?
 7. Versiune

  4 descărcări

  Manual de service pentru VTX 1300

  Gratuit

 8. Super, funcția asta e utilă atunci cînd vrei să-i răspunzi celui care a postat undeva chiar înaintea ta și ar fi cam aiurea să-i citezi mesajul.
 9. diverse

  Ceva rasă sau de-ăștia obișnuiți? Poze cu mama?
 10. pilotaj

  Se poate. Accelerezi și la momentul oportun tai gazul și schimbi. Dacă vrei să fii și mai competitiv îți cumperi un quickshifter. Intenționezi să mergi pe circuit, nu? Pentru că altfel, te întreb, crezi că se justifică toate astea pentru un mers stradal? Mai mult, nu ești tu băiatul care întreba acum vreo cîteva zile dacă să se uite sau nu la turometru ca să știe cînd să schimbe treapta? Eu te sfătuiesc prietenește să-ți dai timp sa te înveți cu motocicleta și cu motociclismul pînă să treci la schimbatul treptelor fără ambreiaj și alte din-astea. Mai degrabă învață să frînezi bine și să eviți obstacole bine. Nu e la fel de cool dar cu siguranță este mult, mult mai folositor. S-ar putea chiar să-ți salveze viața într-o zi.
 11. Ăsta trebuie să fie https://www.tutorochainoiler.com/
 12. Așa, o idee pentru cum stai pe motocicletă îți poți face accesînd situl ăsta. Sper să te descurci și să-ți fie de folos
 13. diverse

  Ehh, știu eu cum stă treaba cu Auditul intern, problema e că nu orice companie are un astfel de serviciu și eu mai mult înspre asta băteam... Corectă concluzia, tiranspider
 14. diverse

  Asta cum vine?
 15. diverse

  Păi e tot de la ruşi, da' prin învăluire