Mergi la conţinut

zîmbesc

Consigliere
 • Conţinut

  95
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  1
 • Online

  184d 20h 35m 4s

zîmbesc last won the day on 11 Aprilie 2016

zîmbesc had the most liked content!

Despre zîmbesc

 • Grad
  Nefumator
 • Data naşterii 16.09.1978

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Tecuci
 • Posesor(oare) de
  În prezent: Honda VTX 1300S, an 2003
  În trecut: BMW R1200ST, an 2005
  Yamaha XJ 600S Diversion, an 1994

Metode de Contact

 • Prefer
  Chopper & Cruiser

Vizitatori recenţi

3.627 vizualizări profil
 1. Vreau să mă apuc de mers pe bicicletă. Deoarece eu am un mare defect, anume că de cîte ori vreau să fac ceva nou încep prin a cheltui bani, nici de această dată nu fac rabat de la această regulă și iau în considerare ideea de a cumpăra o bicicletă. Ei, aici începe nebunia. Sînt atîtea modele, tipuri, etc. încît un biet începător nu are nici o șansă să aleagă corect. Evident, ca și la alegerea unei motociclete, presupun că trebuie să te întrebi mai întîi „unde și cum ai de gînd să folosești bicicleta?”. Normal că eu mă văd mergînd pe bicicletă prin țară, echipat ca de ciclism, așa cum îi văd pe alții pe care i-am întîlnit pe diverse drumuri de munte dar rațional vorbind, cel mai probabil voi fololsi bicicleta pentru mers în oraș și pe o rază de 30 de km. în jurul acestuia. Pornind de la această idee, ce modele de biciclete de oraș recomandați într-o sumă rezonabilă (nu știu, 2000 lei cred că e maximul rezonabilității mele azi) sau ce alte tipuri considerați că mi-ar putea fi utile atît acum cît și în eventualitatea că în timp voi avansa (adică voi începe să-mi doresc ture mai lungi, pe drumurile țării) M-am gîndit că ar merita să mai fac o mențiune: cîntăresc aproximativ 108kg în viu P.S. între timp am căutat un pic pe net și am ajuns la concluzia că o bicicletă de trekking mi-ar trebui. Mă intrigă puțin și noțiunea de cross country, alea cum mai sînt?
 2. Nordkapp, ziua 5 - tarile baltice

  Mă dezamăgește să aflu că polițiștii sînt făcuți din același aluat indiferent de țară
 3. motociclisti Motociclete sau femei? Ce alegi?

  @Cosmin Pausan, ea știe la ce prostii îți stă capul?
 4. calatorii Aplicatii pentru telefon, utile in calatorii

  Super tare! Habar n-aveam de aceste aplicații, de-abia aștept să le instalez, mai ales că urmează să plec în concediu. Mersi frumos :)
 5. sfat Primul cruiser

  Ce categorie ai pe permis, @Luchian?
 6. Honda VTX 1300S

  Versiune

  6 descărcări

  Manual de service pentru VTX 1300
 7. Ce parere aveti despre noua structura a forumului?

  Super, funcția asta e utilă atunci cînd vrei să-i răspunzi celui care a postat undeva chiar înaintea ta și ar fi cam aiurea să-i citezi mesajul.
 8. diverse HAI CU 6 NOROCOASE!

  Ceva rasă sau de-ăștia obișnuiți? Poze cu mama?
 9. pilotaj trepte de viteza si schimbator

  Se poate. Accelerezi și la momentul oportun tai gazul și schimbi. Dacă vrei să fii și mai competitiv îți cumperi un quickshifter. Intenționezi să mergi pe circuit, nu? Pentru că altfel, te întreb, crezi că se justifică toate astea pentru un mers stradal? Mai mult, nu ești tu băiatul care întreba acum vreo cîteva zile dacă să se uite sau nu la turometru ca să știe cînd să schimbe treapta? Eu te sfătuiesc prietenește să-ți dai timp sa te înveți cu motocicleta și cu motociclismul pînă să treci la schimbatul treptelor fără ambreiaj și alte din-astea. Mai degrabă învață să frînezi bine și să eviți obstacole bine. Nu e la fel de cool dar cu siguranță este mult, mult mai folositor. S-ar putea chiar să-ți salveze viața într-o zi.
 10. Tehnice

  Ăsta trebuie să fie https://www.tutorochainoiler.com/
 11. Sfat achizitie Enduro

  Așa, o idee pentru cum stai pe motocicletă îți poți face accesînd situl ăsta. Sper să te descurci și să-ți fie de folos
 12. diverse HAI CU 6 NOROCOASE!

  Ehh, știu eu cum stă treaba cu Auditul intern, problema e că nu orice companie are un astfel de serviciu și eu mai mult înspre asta băteam... Corectă concluzia, tiranspider
 13. diverse HAI CU 6 NOROCOASE!

  Păi e tot de la ruşi, da' prin învăluire
 14. Bikers for Humanity

  until
  http://bikersforhumanity.ro/ Evenimentul Bikers for Humanity face parte dintr-un proiect mai amplu, BIG BUILD 2016. Între 3 și 7 octombrie, vor fi construite la Bacău 40 de case în doar 5 zile, împreună cu 800 de voluntari din cel puțin 15 țări (din Europa, SUA, Canada, Noua Zeelanda, Africa, etc). Alți aproximativ 1.200 de voluntari vor lucra în pre-eveniment, la pregătirea șantierului. Familiile beneficiarilor vor munci alături de voluntari la ridicarea propriilor case. Acest eveniment sărbătorește 40 de ani de la înființarea organizației în lume și totodată marchează Ziua Mondială a Locuirii, declarată de ONU. BIG BUILD 2016 este cel mai mare eveniment de construcție accelerată si voluntariat realizat vreodată în Europa. Între 17-19 iunie, sute de bikeri vor lucra la ridicarea fundațiilor a 40 de case pentru familiile nevoiașe din Bacău. Evenimentul va avea loc la Bacău, în cartierul Izvoare. Bikerii vor ajunge la Bacău vineri după-amiază și vor campa lângă șantier. Sâmbătă vor lucra la fundație iar duminică acțiunea se va încheia cu un tur al orașului. Sursa
×