Mergi la conţinut

defcon

Membri
  • Conţinut

    50
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre defcon

  • Data naşterii 04.11.1978

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Posesor(oare) de
    600 f3

Metode de Contact

  • Yahoo
    bfg_jon

Realizarile lui defcon

  1. ia-ti ce iti place,dar de 125 te vei plictisi repede(asa spun unii), .Eu in primul an pe 2 roti am mers pe moped pana m-am obisnuit cu traficul, dupa ce am luat permisul(la Motolouis ) m-am urcat pe f2 cu care merg zilnic la munca aproximativ 32 km . Ideea e "sa nu bagi mana in gaz ", sa conduci preventiv si sa fii cu ochii in 4 .Si sa-ti pui o toba sport sa te auda boii din conserve care merg cu tigania la maxim SS-ul da bine la mij dar ideea e sa umbli pe SS ca asta :=))=))=)) fa o petitie catre producatorii de s-uri si vezi poate iese ceva . Au ce cauta pe strada atata timp cat il manevreaza cineva cu capul pe umeri
  2. Se poate sa vin maine ( duminica ), ai terminat cu turnatul? Poate ungem si rulmentii de la roti daca ai timp
  3. Am schimbat placutele de frana fata +spate , etrieri curatati ,aerisit si schimbat lichidul de frana, cablul de ambreiaj schimbat , uns lantul , sfaturi utile. Foarte multumit, recomand , apelati cu incredere
  4. Aseara m-am intors de la serviciu cu mobra, am bagat-o in curte. Dupa o ora ies sa fumez o tigara ,si imi arunc ochii pe anvelopa din spate ....... vad ceva rotund si lucios . Ating cu mana , ma chiorasc mai bine , un holszsurub de toata frumusetea . Misc putin de el si incepe sa iasa aerul din anvelopa . Tocmai o schimbasem acum 2 saptamani . Se mai poate vulcaniza, folosi ? Este posibil ca holszsurubul sa fi fost pus intentionat de cineva (are cam 3 cm) sau sa intre pur si simplu de pe sosea?
  5. defcon

    Papuc Racing

    Se pot schimba anvelopele daca vin cu trotineta la dvs? Sau trebuie sa vin numai cu rotile? cat ma costa pentru ambele si ce program de lucru aveti.
  6. in ce zona sunteti?Am vazut celalalt topic acum, pe Minervei.
  7. Salut , Ion, 32 ani ,permis categoria A din decembrie 2010 , incepator pe cbr f2 . Am mers sezonul trecut pe moped . Azi am iesit cu cbr-ica si am luat botezul , fara urmari grave Piciorul stanga julit in zona tibiei si sub fesa ( buca) . Asfalt uscat tuturor.
×
×
  • Creează O Nouă...