Mergi la conţinut

DAN-CBR-HR

Membri
 • Conţinut

  17
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  24d 13h 56m 42s

1 Urmăritor

Despre DAN-CBR-HR

 • Grad
  Endurist si viitor detinator de CBR
 • Data naşterii 01.02.1976

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Miercurea Ciuc
 • Posesor(oare) de
  CBR 4fi

Metode de Contact

 • Yahoo
  dmihut2@yahoo.com
 1. DAN-CBR-HR

 2. Honda Cbr 600f

  Salut E careva care si-a modificat saua, cea originala cu una la comanda, customizata? daca este cineva, sa ne zica parerile lor, cine sau unde au fost facute, preturi, calitate, etc. Am mai citit ca nu prea e indicat, cel putin la motoarele de viteza, sa le schimbam cu unele mai moi, deoarece nu mai simti asa de bine motorul! ....cu toate ca acestea modificate arata mai bine si sunt mai moi, mai comode....
 3. Cbr-Ica

  A schimbat cineva pe aici saua de la motor, cea originala cu unele facute la comanda, customizate, care intr-adevar arata mai bine si sunt mai comode? Am mai citit ca nu prea e indicat, cel putin la motoarele de viteza, sa schimbam saua originala cu unele mai moi, deoarece nu mai simti asa de bine motorul! daca e cineva, sa ne zica parerile lor, cine sau unde au fost facute, preturi, calitate, etc.
 4. diverse Modificare sa motor

  Vreau sa deschid acest topic, considerandu-l unul important si interesant, deoarece sunt unii care customizeaza sei de motor, in sensul ca sunt mai comode, mai moi si arata mai bine ca cele originale. Am mai citit ca nu prea e indicat, cel putin la motoarele de viteza, sa le schimbam cu unele mult mai moi, deoarece nu mai simti asa de bine motorul! Ca sa aflam toti cei care suntem interesati sa le schimbam (seile), propun ca cei care au schimbat asa ceva sa ne zica parerile lor, cine sau unde au fost facute, preturi, calitate, etc.
 5. salutare care sunteti din zona Harghita, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe sa scrie pe aici ca sa stabilim iesiri impreuna...sau sa intre pe facebook "Moto Grup Harghita"
 6. transilvania Miercurea Ciuc

  pe toti cei din zona HARGHITA SI COVANSA va asteptam pentru discutii, intalniri, etc pe facebook: "FORUM MOTO HARGHITA"
 7. CARE SUNTETI DIN HARGHITA SI IN SPECIAL DIN ZONA MIERCUREA CIUC VA ASTEPTAM PE FACEBOOK SA NE CUNOASTEM, SA DISCUTAM, etc. adresa: cautati "FORUM MOTO HARGHITA"
 8. hai noroc. daca exista bikeri din Miercurea Ciuc pe aici da-ti si voi un semn...
 9. Un mic sfat?! Merg cu un enduro KTM de 250 de vreo 4-5 ani, doar pe munte. Acum vreau sa-mi iau ceva si de strada....posibil un SS de 600. La 1,82 m si 65 kg (39 de ani), ce mi s-ar potrivii? dintre cbr, R6, gsrx?
 10. endurist viitor speeder...probabil

 11. Salutare Deschid acest topic pentru a incerca sa ne cunoastem, noi motociclistii din zona Miercurea Ciuc, pentru a schimba impresii, cunostiinte, parerei si de ce nu sa iesim la plimbari impreuna. Asadar toti cei cu motociclete, vitezane, naked, touring, etc va stept aici pentru discutii. Eu am un enduro dar intentionez ca in aprilie-mai 2015 sa-mi iau un motor de strada..sa vedem ce va fi..ori un speed ori naked....
 12. transilvania Miercurea Ciuc

  cine e din m ciuc si face ture de enduro? eu sunt singur si as vrea sa merg cu cineva. astept propuneri. multam.
 13. enduro 2T vs. 4T

  REVIN LA PROBLEMA MEA! poate ma ajutati..... intrebarea mea era pentru un incepator cam ce in 4 t sa mi iau? cam de cati cmc?350-400 ajung? si ce diferente sunt intre suzuki, honda si yamaha?la aceasi cmc. ma refer la diferente de pret la piese, la fiabilitate, putere, rapiditatea livrarilor de piese. ma tenteaza un dr350. cum e? multumesc
 14. enduro 2T vs. 4T

  sunt si eu incepator. am incercat un 125 si un 250 in 2t. cel de 250 e dezastru....de puternic....e prea mult pt mine. am incercat si un 4t , un suzuki dr350. e ok. imi place. intrebarea mea este pentru un incepator cam ce in 4 t sa mi iau? cam de cati cmc?350-400 ajung? si ce diferente sunt intre suzuki, honda si yamaha?ma refer la sa zicem aceasi cmc dar la diferente de pret la peise, fiabilitate, putere, rapiditatea livrarilor de piese. multumesc
 15. sunt un incepator, am incercat un motor in 2t si un suzuki dr350 in 4t. as vrea sa stiu cam ce sa mi cumpar. vreau unu in 4t, ceva intre n350 si 500 cmc. ce diferente sunt intre suzuki dr350 si yamaha tt (de 350). ma refer la putere, cost piese, fiabilitate si rapiditate procurare de piese.
×