Mergi la conţinut

Viduq

Membri
 • Conţinut

  6
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. Top Scoli Moto Bucuresti

  Ma uimesti sincer .... kre instructor e ala kre sa iti predea tie k incepator in timpul scolii cursuri depre asa zisele viraje cu "genunchiu pe asfalt" man alea le descoperi singur si eu am facut-o in rond la unirii unde deja imi placea sau fugi pana la greci la serres au un circuit nemaipomenit ... nu cred k iti e tie folositor in trafic dak sti sa iei un viraj cu "genunchiu pe asfalt",parerea mea e k tre sa sti cum sa franezi ,cand sa franezi,iar dak iti fuge spatele sa sti sa o stapanesti ... sti multi suntem bikeri la tastatura iar pe straad nici nu ne salutam...sau mai rau dak vedem pe unul de-al nostru cazut intoarcem capu....nu ma face sa cred k esti din acea categorie.....ASFALT USCAT !!!
 2. Top Scoli Moto Bucuresti

  iar dc a scris asa mare si cu roshu nu stiu sry
 3. Top Scoli Moto Bucuresti

  dupa cum am zis is mia sus nu arat cu degetu inspre nimeni ti-am zis doar k vara trecuta mi-am petrecut-o in poligon si stiu cum se invarte treaba pe akolo si tin sa te anunt k eu am invatat ce inseamna cu adv sa fi motociclism in poligon alaturi de domnul Vrajitoru si nu spun asta k am facut scoala cu el ci pur si simplu pt k iti impune un traseu cu jaloane frane de urgenta derapari controlate si multe altele cu motociclete de 600cm3 ceea ce nu multi isi permit sa o faca....dak cnv vrea sa faca scoala si sa se invarte in poligon cu a-2-a in "blana" (30km/h) nu e trb mea eu doar mi-am spus parerea umila ...
 4. Top Scoli Moto Bucuresti

  da man ai dreptate doar pe jumatate hai sa fim seriosi cum sa pici la poligon ? nu poti sa faci 5 jaloane ? aici nu e vb daca reusesti sa iei examenu sau nu ci pur si simplu dak te si invata ceva eu vb despre "x" si "y" pt k stiu ce se intampla in ilioara stiu fiecare scoala...am fost pus o data sa merg pe un motor nu vreau sa dau nume .... avea ulei pe discu de frana din fata :)) cum sa se opreasca un incepator cu ulei pe disc ? nu vreau sa iau pe nimeni in brate si nici sa arat cu degetu' eu doar v-am spus parerea mea umila .... este viata voastra pana la urma in joc...dak u crezi k ai invatat sa mergi cu motocicleta in poligon te inseli amarnic iti garantez k ai invata sa mergi cu motocicleta pe strada direct asta e diferenta ... diferenta care conteaza ... ASFALT USCAT !!!
 5. Top Scoli Moto Bucuresti

  Da la Octavian Vrajitoru ma refer si sincer nu sunt sigur k este la scoala Moto TT asa k nu votez
 6. Top Scoli Moto Bucuresti

  Va spun eu baieti toate scolile alea sunt pilaf pe langa ce face domnul Vrajitoru cu elevi...are cea mai competenta scoala de motociclism,chiar te invata ce inseamna mersu pe motocicleta...ma duc la adimoto sa ma invart in poligon cu ulei pe discu de frana ? sau cu cui in acceleratie sa nu "ii dau tare" hai sa fim seriosi .... domnul Vrajitoru are motociclete de 600cm3 kre spre final vei merge cu ele si vei afla ce e un derapaj controlat ce e o frana in caz de urgenta si multe altele eu va dau un sfat prietenesc ... dak vreti cu adevarat sa invatati ceva si sa nu fiti k s morti pe sosea alegeti scoala de soferi a domnului Vrajitoru nu am date de contact dar le puteti gasi f usor cu un search pe google....va doresc numai bine multa sanatate si ASFALT USCAT!!!
×