Mergi la conţinut

Carpe_diem!

Membri
  • Conţinut

    17
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre Carpe_diem!

  • Data naşterii 14.02.1968

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    BMW F650ST / KTM EXC400

Metode de Contact

  • Yahoo
    mihailaurentiu2001@yahoo.com
  • Skype
    soceram-mihai

Realizarile lui Carpe_diem!

  1. Carpe_diem!

    Bmw Camp

    Salut, mai am si eu poze. Am filmat chiar si premierea.
  2. KTM recomanda utilizarea lichidelor de la MOTOREX, in consecinta se va utiliza numai Hydraulic Fluid 75. Costa 25 lei 100 ml. Iar la frane indiferent care utilizati DOT5.1 de la MOTOREX, costa 31 lei 250 ml.
  3. Pai nu l-am ales noi pe Popey? Nu ne-am bucurat de cantul "Pusca si cureaua lata"?. Cureaua o simtim ca ne-a incins al brau iar pusca nu mai este mult pa'n ne-o va impinge-n coaste. Avem nici mai mult nici mai putin decat meritam! Pacat de cei ce speranta a'ncetat. Pacat!
  4. Fratilor, hai sa facem o intrunire la Padina / Dambovita. Intrati pe Google si vedeti frumusetile de langa voi. Drum OK, campare OK, pe deasupra si fara bani. Acces pe drum enduro pe langa Cabana Cuibul Dorului sau Moroieni (un drum mai bunicel). Am vazut intrand pe acolo toata gama de motociclete. Este superb. O facem? In ceea ce priveste intrunirea de la Bucov, de kkt. Bai fartatilor daca tot pierdeti timpul macar faceti ceva folositor, ganditi mai mult si mai cu spor. Ati cerut taxa de intrare 30 lei? Nu era mai bine sa cereti de la cei ce vand acolo? Poate ca asa ati fi avut o mai mare participare iar ei un portofel mai imbelsugat. Cautati sa trageti turta tot pe amaratul de pe 2 roti. Stoarceti-va mintile si apropiativa de sponsori nu de fundul buzunarului. La o bere si un mic ar fi poftit tot biker-ul, nu sa-i tineti prin pe jurul gardului. Cautati-va colaboratori care sa se tina pe picioare, macar in timpul "serviciului". PAREREA MEA!
  5. Carpe_diem!

    Bmw Camp

    Sambata dimineata, din Targoviste pleaca "Carpe_diem!" insotit de alte 4biciclete. Ma intalnesc cu MCN, asta inseamna ca vom fi si noi poate 6 mobre, cu catel si purcel pentru 2 zile. Sper s'avem zile senine si mult soare, ca meritam dupa atata udatura. Eu am cobutile facute de start. Pentru cei ce trec prin Targoviste, pentru BMW Champ numarul meu de mobil: 0766679637
  6. Carpe_diem!

    Bmw Camp

    Intru si eu in aceasta actiune, am un grup de prieteni enduristi in Dambovita. Toti suntem amatori de salbaticie. Ne auzim la telefon.
  7. Cenzura se aplica acolo unde poate exista posibilitatea unui eventual pericol. Pericolul suntem noi, suntem multi deci periculosi. Va dati seama ce ar insemna sa ne unim intr-o asociatie nationala? Am putea influienta pana si legislativul... altfel fara cenzura cum ar fi posibil, doar suntem specialisti. Avem oameni specializati in cenzura, zvonistica si diversiune, ce credeti ca ei nu stiu sa-si faca datoria. Daca se are in vedere constituirea unei astfel de forte bravo organizatorilor!
  8. Cred ca ai vechime acum, cum te descurci cu gropile? Motorit placut si asfalt uscat .
  9. Printre cei care "utilizeaza" motocicleta sunt si politicieni, poate citesc aceste randuri. Macar sa stie cat de "iubiti sunt". Stiti ca ar fi interesant sa ne dam intalnire in Piata Victoriei toti motociclistii din Romania (dar toti cu mic si cu mare), chiar inainte de alegeri. Cred ca asa ar stii cati suntem si cat de importante sunt si voturile noastre. Suntem neglijati deoarece pentru ei nu reprezentam nimic. Nu am avut nicio initiativa in acest scop, suntem peste 100.000 de motociclisti. Putem sa semnam proiecte legislative, sa ne constituim intr-o asociatie nationala cu forma juridica, sa luam hotarari... De ce sa lasam toti ageamii sa tina destinele noastre in mana lor? Acesti oameni de rahat sunt de multe ori mai putini decat noi, chiar daca fac parte din diverse partide. Sa ne gandim cat de multi suntem si cat de puternici atunci cand suntem uniti. Pai cum sa reziste cand spagile reprezinta 40 - 60% din proiect. De unde sa scoata daca nu si-ar trage diferenta din calitate. Voi nu ati vazut cum asfalteaza pe ger, pe ploaie nici nu ii intereseaza daca stratul nou are sau nu aderenta. In Romania nici nu se foloseste amorsarea, aditivarea... drumurile au fundatiile de rezistenta ca si inexistente. Am vazut zeci de lucrari facute in "doru lelii". Stiti cati bani se trag tocmai din acest asfalt. De ce constructorii de drumuri s-au grupat in clanuri? Stiti ca se repartizeaza aceste lucrari inainte de a fi licitate, celor dragi coloraturii politice? De ce tocmai aceasta indeletnicire a devenit o "vaca de muls" pentru finantarea politicienilor? "Vaca de muls" (zeul asfaltului) isi cere ofrandele si priviti ce se intampla! Dumnezeu sa-i ierte pe aceia dintre noi, care au indraznit sa conduca o motocicleta si nu au luat in calcul posibilitatea ca ar putea deveni chiar ei o jertfa.
  10. Un nou accident petrecut la nici o saptamana tot in Bucuresti, avand aceasi cauza - gropile ucigase.Dumnezeu sa odihneasca sufletul despartit de trup, de aceia ce ne intoxica viata cu bunele lor "intentii". Votati in continuare indiferenta politicienilor si vom avea nici mai mult nici mai putin decat ceea ce ne meritam. Gropile nu se astupa cu promisiuni domnilor din administratii, furati mai putin si pavati soselele pentru a nu se mai intampla astfel de accidente. Din cate am vazut cred ca si cu o bicicleta ti-ai fi rupt gatul. Chiar nu intelegeti ca si noi platim impozite, asigurari obligatorii (care nu ne ajuta la nimic, intrucat nu ne sunt decontate pagubele). Rusine celor ce privesc "stirile" si nu fac nimic. Rusine administratiei, la cel de al 2-lea accident petercut la nici o saptamana, ce are la baza tot aceeasi cauza ar trebui din onoare sa-si dea demisia atat primarul general, primarul de sector cat si sefii din politie. Cate amenzi s-au dat, pe tema nerepararii gropilor ce ucid sufletele nevinovate? Ce s-a facut, de la celalalt accident cu cei doi motociclisti? Rusine, si ne mai numim "europeni" pe deasupra. Reparati gropile si nu mai fluturati proiecte de miliarde gen Pasajul Orhideea". Dati-va demisiile oameni de kkt.
  11. - Dumnezeu sa-i ierte! Doresc sa cred ca acolo unde sunt o duc mai bine. Comentariu: Doamne cate pareri am citit pe forumuri, cata rautate, ce au fratilor cu noi? In tara asta nici mortii nu au pace! Ce stiri de kkt. Informatii si aruncatu cu parerea, fara a face apel la cele 5 W-uri jurnalistice, ce rahat se mai preda in scolile de jurnalism? Bata-n balta cu parerea nu demonstreaza oare cat neprofesionalism se livreaza pe "canalele" (a se citi haznalele) de stiri. Mihai P
  12. Mihai si Camila (rosie)

×
×
  • Creează O Nouă...