Mergi la conţinut

Santon

Membri
  • Conţinut

    182
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    1

Santon last won the day on 20 Decembrie 2013

Santon had the most liked content!

1 Urmăritor

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    , Honda CBR 600 F2
    Honda CBR 600 F4i Sport
    Honda CBR 929RR Fireblade

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://www.motoideea.ro

Realizarile lui Santon

  1. Salut, Ce sa zic, SV-ul de mai sus este bun pentru ce-ti trebuie. Pretul este unul corect mai ales daca mai tragi si de un 50 de euro la el. Daca estetica nu te deranjeaza prea mult singurul aspect pe care trebuie sa-l verifici si sa-l ai in vedere este motorul si cutia sa fie in mintile lor. Se cere test drive. Singurul dezavantaj la modelul respectiv este amortizarea. Poate fi putin barca daca vrei sa cauti performante prin curbe. Despre putere nu-ti fa griji ca-ti face fata cu brio. Alte modele de luat in calcul sunt hornet,bandit,fazer. Stima ! .
  2. Cu un rinichi te scoti de-un CBR. Studieaza problema.
  3. Un drum lung si plin de curbe e tot ce-mi doresc.

  4. Si ce daca le fac reclama ? Am fost si eu client inainte de colaborator cu ei. Si ca sa poti sa adormi linistit noaptea, anul acesta am incheiat colaborarea cu ei si din nou am fost client in achizitionarea masinii din Italia. Cosmin a fost, a vazut-o, m-a sunat, mi-a povestit despre ea si am avut incredere sa-i dau ok-ul sa o cumpere tocmai pentru ca stiam cum lucreaza si ca nu cumpara orice de la oricine numai sa vanda. In concluzie mi-am tras o super masina (tehnic, estetic si la super bani) Miroase putin a invidie sau... poate ne spui mai in detaliu ce frustrare ai ca sa te inteleg si sa te lamuresc mai bine.
  5. Inainte de a intra in concediu de vara mi-au adus(pe aceeasi platforma pe care aduc si motoare) FARA AVANS o Toyota Celica GTS din 2001 cu 93.000 km. Masina impecabila tehnic si estetic. Recomand cu mare incredere !!! P.S: sper sa nu va pun in cap baieti care vor si masini acum :))))))
  6. Salut, ma intereseaza si pe mine niste trim-uri de bord auto facute prin hidrotransfer. Am atasat poza cu plasticele necesare. Cat ma costa? Mersi.
  7. Salut,

    ultimul pret este 2400E

    Salutare

  8. Recomand fara retineri. Sunt la a 2a motocicleta de la ei si sunt multumit deplin de cum lucreaza si de calitatea motocicletelor.
×
×
  • Creează O Nouă...