Mergi la conţinut

Climber A

Membri
  • Conţinut

    44
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre Climber A

  • Data naşterii 26.07.1975

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    fz 6

Realizarile lui Climber A

  1. Mai oameni buni ...suna bestial tura asta, dar n-am cum sa ma bag...mobra mea nu papa scoici:) Dar stie cineva cum e asfaltul pe cheia, pana in brasov? (poate ma ajuta tzake sau altcineva:))
  2. Salutare! Acu' ca a venit primavara sigur o sa ne vedem! dar nu pe circuit :) Ura!
  3. Salutare popolo! Imi pare bine ca iesiti deja, eu mai astept, m-am invatat din sezoanele trecute :)) cum spunea cineva pe un alt topic "pana nu are douazeci de grade asfaltul...stau cuminte" Iar Chirciu este un must si la inceput de sezon si la sfarsit de sezon:) Ce nu inteleg deloc este: fratilor de ce atata ura? e loc sub soare pt toata lumea! Credeti-ma cand va spun ....va sare scanteia prea repede si e pacat :)) Tazke ...iti sunt dator cu 5 lei de anu' trecut, sa-mi spui ce dobanda tre' sa-ti dau! Ma inclin si numa' bine!
  4. Salut Nici eu nu am putut sa ma abtin Ciprian.... sau Cipri....ti-a raspuns lumea cu frumosul si nu numai, iar astia care am ajuns sa fim suficient de batrani si inca mai mergem cu mobrele este pt ca am cam ascultat de ce au zis aia mai cu experienta decat noi (nici unul nu s-a nascut intelept) .. vorba aia daca toata lumea it spune sa te duci la culcare ca esti un pic baut, du-te...fiindca altfel riscul de a ajunge numai o poza pe masina lu' taticu este mare. Sunt pline soselele de donatori de organe, tu vrei sa fi unul dintre ei? Dar daca totusi insisti.....pe langa R1, eu iti recomand o Hayabusa...macar nu te chinui ...dar vezi macar sa nu moara si alti pe langa tine ca ei nu au nici o vina!
  5. Ehe...arata frumos pe hartie ...tura, astept foto genunchiul :) eu o sa fiu in BV in vikendul cu pricina .....asa ca pt toata lumea ...asfalt uscat! dar daca ajungeti in targu mures ...trebuie sa mancati la lotzi charda ...imi cer scuze pt vorbitorii de limba maghiara dar habar nu am cum se scrie dar stiu ca se manaca super bestial...paine picurata, sorici, ciorbe si friptane...au si un vinu casei rosu ....stai drept toata noaptea ...!!! ne auzim!
  6. Mama ce enervanti sunteti! o data propun si eu un traseu si atunci vine Deus si il da peste cap!:) pai daca nu sunt doritori pt cheia, ma bag si eu :)
  7. Cine vrea sambata o Cheia - Bv - Sinaia - Targoviste -Buc ? Asa de vara, incet da'sigur, plec cu inca un amic sau doi si avem locuri vacante binenteles low buget:)
  8. si cand te gandesti ca joi mi-am lasat motoreta sa innopteze la serviciu, am lasat casca in sertar, si cu demnitatea pisicului pe care l-a batut ploaia pe acoperis am luat metroul catre casa .....!!!! asta e
  9. E clar, kiar daca baietii au fost pana la mare, cu bac-ul, drum superb, linistit, excursie de nota 10, vine nea Bashar cu nurii fetelor si ne da pe toti peste cap!!!! O fi no fi poveste vanatoreasca... merita!
  10. Salutare natiune! Iar ma distrez teribil:) Propunere de traseu, Buc- Bv- Cheia- Buc Stiu...DN...manele...nebuni...etc, este doar o propunere, sau buc -bv prin cheia si retur, da stiu....plictisitor...dar mai este inca o varianta :) Pana una alta cred ca bag un ski Ura!!
  11. Ce organizare impecabila:))) Ar trebui sa deschideti o firma de evenimente, ati scoate si voi un ban cinstit :)) Ne vedem pe la noua, noua si un pic fix, la locul stabilit!asta daca nu ploua:)) Exact ca in BD! Domn' Mentor poti sa dormi linistit cu baietii astia la timona:)
  12. Buna ziua domnilor Cred ca ma bag si eu, in proportie de 80% Tzache unde te bagi la ski?
×
×
  • Creează O Nouă...