Mergi la conţinut

one2ride

Membri
 • Conţinut

  10
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. one2ride

 2. Lamurire La Nestiinta...

  Ieri,simbata 29,a fost o adunare de cluburi auto in Herastrau unde am vazut o reprezentatie moto de zile mari. Mai ca imi venea sa pling de lipsa mea de experienta Protagonisti au fost Lamaie si Axa... Acum nu stiu daca Axa este cel cu Scame... Ma lamureste cineva sau chiar el...?:)
 3. Lamurire La Nestiinta...

  Mitza,nu il ignor ci chiar il apreciez E realist.Sper ca in viitor cu totii sa avem parte numai de bine.
 4. Lamurire La Nestiinta...

  Este o realitate foarte probabila tuturor. Sa inteleg ca ai fost ''altoit''? Serios vorbind, ai avut parte de rupere de oase cu mototru'?
 5. Lamurire La Nestiinta...

  Dark sa traiesti pt clarificare Am pe linga mine pe unii care imi tot bat capul ca mi s-a urit cu zile Asa o fi. Sau poate nu. Eu totusi fac incercarea asta .Sper sa nu fie si ultima din cariera
 6. Lamurire La Nestiinta...

  Multumesc Axa pentru detalii si expunere. Avind in vedere ca sunt novice si 0 in domeniu,explicatiile tale sunt mai mult ca bine venite. O sa tin seama de ele si o sa incerc sa caut mai multe info pe aici. Multam si Mitza.
 7. Lamurire La Nestiinta...

  In curind o sa-mi cumpar si eu un motor. Gata,nu se mai poate. Am pus ochii pe Dragstar. Intrebare: Se gasesc usor piese de schimb pentru pentru modelul asta? Daca nu asta poate un Hornet,ori Kawasaki... Intrebare:La astea cit de usor se gasesc piesele de schimb? Europencele sunt mai convenabile din acest punct de vedere fata de asiatice? Ms anticipat.
 8. Incepatori Pe Forum - Sa Facem Cunostinta

  Multumesc de welcome Wind .
 9. Incepatori Pe Forum - Sa Facem Cunostinta

  Salut. Cristi sunt si de mult imi doresc sa calaresc niste cai pe 2 roti. Cred ca am asteptat destul si in curind ma apuc de scoala. Multi din apropiati ma iau peste picior ca ma joc cu moartea.... Dar pina la urma ,daca iti e scris sa mori inecat cu un dumicat nu vad care e diferenta. Cu dumicatul chiar ar fi penibil...honest :)
 10. muntenia Bucuresti - Berceni City

  Cu permisiunea voastra ,vreau sa fac si eu prezenta aici. Sunt incepator,nu am nici macar un motor. Studiez cit pot de mult prin forum ca sa ma deprind cum sta treaba. Stau in Berceni. Imi place Hornet dar nu e batut in cuie. Intai sa iau A-ul si vom mai vedea. La primul post sunt chiar ''virgin'' si sper sa ma ''curvesc'' repede . Aye.:)
×