Mergi la conţinut

danutzsawa

Membri
 • Conţinut

  13
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre danutzsawa

 • Data naşterii 10.07.1993

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Buzau
 • Posesor(oare) de
  n-am inca :|!
 1. danutzsawa

 2. Vreau Motocicleta! Sfatuiti-Ma!

  Salutare tuturor ><! Sunt nou pe aici, si mi-am facut cont pt ca de curand au inceput sa-mi cam faca cu ochiul chestiile cu doua roti si motor :)). Pan-acum m-am dat cu bicicleta, la cam toate stilurile de dat (street/dirt, trial, freeride..gen, etc) si pot spune ca stiu sa manuiesc destul de bine o bicicleta. Nu am niciun fel de experienta pe "doua roti+motor" si nici carnet n-am inca ( 17 ani . ). Din ce-am mai vazut/auzit, cred ca mi s-ar potrivi ceva gen enduro, de 49/125, si ieftin. In principiu vreau ceva ieftin, preferabil din Buzau, dar nu neaparat, usor de intretinut ( sa nu fie mai/mult mai complicat ca o dacie :)) ), inmatriculabil, si care sa nu necesite carnet. Ma gandesc ca un enduro e ok, pt ca avem zona langa oras amenajata un pic, mi se pare ca e ok la drum, si nu e nici scuter, nici de viteza. N-am nevoie sa mearga cu mai mult de 60-70, dar vreau sa se poate merge cu ea pe drumurile publice, si eventual sa se poata face drumuri mai lungi pe ea ( nu mai mult de 100 de kilometri :-??). La motoarele de 125 e nevoie de carnet sau si astea-s la un loc cu cele de 49 ? Bugetul e foarte restrans (pana-ntr-o mie de euro), si prefer sa-mi dau una dintre biciclete (de downhill/freeride) la schimb pe un motor de enduro/cross. Astept sfaturi/ indicatii, sau orice credeti ca mi-ar putea fi de ajutor. Sanatate si asfalt uscat ><!
 3. enduro Enduro/cross Sau Altceva ?

  Chiar nu ma poate ajuta nimeni ? sau e din cauza ca am postat topicul foarte neinspirat ? LE : Rog un admin sa-l mute unde trebuie !
 4. iesiri Primele Iesiri In Trafic

  @ darottweiler : ahahaha! cat de tare! n-am mai ras asa de muuuult timp!esti foarte tare !
 5. multumesc anticipat :">!

 6. salut.

  sczuze de deranj, dar sunt nou pe acest forum si as avea nevoie de niste indrumari.

  ai putea arunca un ochi pe un topic pe care l-am facut? iti cer ajutorul pt ca esti admin, si vad ca ai ceva cunostinte in acest domeniu.

  sanatate si asfalt uscat!

 7. Salutare tuturor ><! Sunt nou pe aici, si mi-am facut cont pt ca de curand au inceput sa-mi cam faca cu ochiul chestiile cu doua roti si motor :)). Pan-acum m-am dat cu bicicleta, la cam toate stilurile de dat (street/dirt, trial, freeride..gen, etc) si pot spune ca stiu sa manuiesc destul de bine o bicicleta. Nu am niciun fel de experienta pe "doua roti+motor" si nici carnet n-am inca ( 17 ani . ). Din ce-am mai vazut/auzit, cred ca mi s-ar potrivi ceva gen enduro, de 49, si ieftin. In principiu vreau ceva ieftin, preferabil din Buzau, dar nu neaparat, usor de intretinut ( sa nu fie mai/mult mai complicat ca o dacie :)) ), inmatriculabil, si care sa nu necesite carnet. Ma gandesc ca un enduro e ok, pt ca avem zona langa oras amenajata un pic, mi se pare ca e ok la drum, si nu e nici scuter, nici de viteza. N-am nevoie sa mearga cu mai mult de 60-70, dar vreau sa se poate merge cu ea pe drumurile publice, si eventual sa se poata face drumuri mai lungi pe ea ( nu mai mult de 100 de kilometri :-??). La motoarele de 125 e nevoie de carnet sau si astea-s la un loc cu cele de 49 ? Bugetul e foarte restrans (pana-ntr-o mie de euro), si prefer sa-mi dau una dintre biciclete (de downhill/freeride) la schimb pe un motor de enduro/cross. Astept sfaturi/ indicatii, sau orice credeti ca mi-ar putea fi de ajutor. Sanatate si asfalt uscat ><! LE : asa ceva cum vi se pare de inceput ? http://bikeshop.ro/h...c=3&zoom=1#foto Ca idee, am 180-183 si 80 de kile ! Asa ceva iarasi cred ca n-ar fi rau, dar nu cred ca tipu' vrea bikeu' meu la schimb :|!
×