Mergi la conţinut

DoubleG

Membri
 • Conţinut

  57
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre DoubleG

 • Data naşterii 07.01.1982

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. service Intrebari si raspunsuri la probleme electrice

  E foarte simplu ceea ce vrei tu, tot ce iti trebuie este un ciocan potrivit.
 2. service Intrebari si raspunsuri la probleme electrice

  Imi pare rau dar nu pot sa iti recomand pe nimeni. Sigur problema este in interior? Ai incercat sa cureti contactele din mufa lui? Nu e o problema prea complicata, sunt sigur ca orice electrician auto te poate ajuta. Daca esti din Timisoara, atunci te pot ajuta eu personal. Tel: 0723.362.986
 3. Problemele electrice nu se rezolva usor, mai ales de catre cineva care nu are nici macar cunostinte elementare de electricitate. Apar motociclete noi, din ce in ce mai complexe si mai diferite unele fata de altele atat din punct de vedere electric cat si mecanic. De aceea chiar si un electrician-electronist auto-moto cu experienta, are nevoie de timp si rabdare pentru a studia problemele care apar. Din experienta mea va spun ca de multe ori am intalnit insa probleme banale, cum ar fi fire rupte, fire dezizolate care fac scurt intre ele sau cu sasiul, contacte oxidate sau chiar becuri arse. La acestea din urma le puteti gasi rapid o rezolvare. Daca totusi nu se intampla asa, atunci am sa incerc ca va ajut cu un sfat si o explicatie cat mai clara. Pentru probleme mai complicate va indrum de pe acum sa consultati un electrician-electronist auto-moto din zona in care se afla motocicleta. Astept intrebari si incerc sa raspund cat pot de repede.
 4. service raspunsuri la probleme tehnice

  Defectele electrice sunt greu de rezolvat doar cu un sfat. Iti trebuie o schema, apoi sa stii sa o citesti si apoi sa verifici cu un multimetru de precizie. Daca nu iti mai incarca sufient, inseamna ca exista o problmea cu releul de incarcare sau cu magnetoul, dar poate sa fie si o problema banala, cum ar si contacte imperfecte in conectori (mufe) din cauza ca au oxidat, sau se poate ca voltmetrul cu care ai masurat sa indice eronat din cauza ca nu e precis sau ca are bateria consumata... Ce sa zic nu pot sa iti spun nimic concret fara o verificare amanuntita. O baterie incarcata trebuie sa aiba 14.4 V curent continuu si tensinunea de incarcare, masurata la bornele bateriei, in timp ce motorul este pornit, trebuie sa fie constanta si sa nu varieze in functie de turatia motorului sau de consumatorii care sunt cuplati. Exista o variatie dar foarte mica si doar pentru o fractiune de secunda. Am deschis un topic pentru probleme electrice. Puteti intreba si acolo... Bafta!
 5. Datele intrunirilor 2006

  Stie cineva exact unde si cand se tine festivalul de la sibiu de anul asta (2006) ??? Multumiri anticipate! Bafta la toti!
 6. service Manuale moto - RepairManualClub.com

  Vezi ca cineva vinde manuale, aici pe forum, tot la sectiunea "Service" se afla anuntul. Daca poti, asigura-te ca nu vinde ceea ce tu oferi gratis.
 7. Semneaza petitia !

  RUSINE POLITIEI ROMANE !!! Dupa cazul lui Teo Peter acum aud de asta? Nu am cuvinete... Regret ce s-a intamplat... Eu sunt din Timisoara, si nu stiu cu ce pot sa ajut, dar vreau sa se faca lumina!
 8. motocicliste caut o motociclista

  Personal nu mi se pare nasoala cererea lui dar nici n-as face asa ceva... Mai mult nu am ce sa adaug...
×