Mergi la conţinut

Emy_BikeRider

Membri
  • Conţinut

    11
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Suceava
  • Posesor(oare) de
    Un kawasaki ninja sper!

Realizarile lui Emy_BikeRider

  1. Emy_BikeRider

    Muzica

    Hip-hop nimic altceva!
  2. Am si eu 2 intrebari: 1. Un prieten si-a cumparat o aprilia rs 125 si vrea sa stie cum face cu ea o trece pe primarie ca pe un scuter sau o imatriculeaza la rar? 2. Aprilia lui are kit de 180 la RAR sau cand se face ITP-ul se verifica cati cmc3 are sau verifica doar cat are in acte? Multumesc anticipat la punctul 2 as dori sa stiu in ambele cazuri si la RAR si cand faci ITP-ul daca se verifica.
  3. Te-as sfatui sa iei a1 si sa iti iei ceva de 125 dar daca nu vrei eu as zice sa iti iei Aprilia rs 50 e in 2t e mai nervoasa asta e ceea ce cauti.
  4. Eu am vorbit cu un maistru de la Liceul la care invat care e si instructor si mi-a zis ca la scoala unde este el instructor e intre 300-400 lei
  5. Emy_BikeRider

    Muzica

    Ascult hip-hop in general , ascult mai mult oldschool nu piese gen v.i.p(daca aia e o piesa hip-hop). C.T.C - orice http://www.youtube.com/watch?v=EapbaMhnSZM&feature=channel Ombladon feat. Nimeni Altu - made in Romania http://www.youtube.com/watch?v=ThLL3hxVBL4 Bitza feat. Tataee - urmatorul pas http://www.youtube.com/watch?v=NATX4_UZRxM&feature=channel Doc @ Live Urban Groove C.T.C - original verde
  6. Aprilia rs 125 vreau si eu imi plac motoarele mai nervoase adica cele in 2 timpi un rs 125 din 98 pana in 2003 e perfect si il gasesti cam la 1000 euro. Cat platesti pentru scoala?Si in ce oras faci?
  7. Daca invat asta este ok? Nu gasesc cartea pe care mi-ai recomandat-o Legislatia Rutiera 2009.doc
  8. Salut! Vreau sa dau in curand de permis pentru categoria A1 si as dori sa stiu din ce carte pot invata sa fiu pregatit?
×
×
  • Creează O Nouă...