Mergi la conţinut

swastik

Membri
 • Conţinut

  287
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  17
 • Online

  1d 17h 59m 4s

swastik last won the day on 28 Ianuarie 2013

swastik had the most liked content!

3 Urmăritori

Despre swastik

 • Data naşterii 04.08.1968

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Honda Deauville
 1. swastik

 2. Cele 4 Mărci Germane Care Au Marcat Al Doilea Război Mondial

  Ufff, ce vremuri.
 3. Casti normale si simpliste se mai fabrica ?
 4. Esti safe sau periculos?

  Slabute intrebari , se putea si mai bine , parca e facut la caterinca.
 5. Vedete Printre Noi.

  Ori nu mai vad bine de la oboseala , ori Jean Taxi are un frate geaman , ori chir la Jean Taxi ma uit acuma , cum joaca in Iubire Interzisa , o emisiune pe NationalTV. NU ma uit la emisiunea aia , dar acuma mi s-au lipit ochii de ecran , sa fie oare Jean al nostru , jucind rolul unui baiat care pina la urma nu are sifilis , i-au incurcat aia analizele la laborator ? Ma tot uit , bai nene , zici ca-i chiar Jean.
 6. Arme Letale - Legale Sau Nu?

  In Romania toti interlopii au arme de foc , nu pocnitori cu gaze sau aer. Cine mai ramine ??? Fraerii care se apara cu umbrela sau papornita de cumparaturi sau in cel mai rau caz suna la 112.
 7. “Timbrul De Mediu” Si Steagurile Lui Pristanda

  hai ca nu te-ai prins , pacat , pareai cit de cit citit.
 8. “Timbrul De Mediu” Si Steagurile Lui Pristanda

  Opiniile tale sint de 2 lei deoarece , intr-un fel , favorizeaza o infractiune , o , furaciune , o japca si a ajuns sa-mi para rau de nea Nicu , cu ala nu mai aveau pareri toti neavenitii. Si oricum nu ai cum sa dovedesti ca taxa aia se intoarce la cetatean sub forma de oxigen curat.
 9. “Timbrul De Mediu” Si Steagurile Lui Pristanda

  Gindire simplista de chiabur. Eu , de exemplu , fac naveta , masina e strict necesara. Taranii cara legume la piata cu masini vechi , dar care le produc bani. Mai sint exemple. Taxa asta , timbrul , pt. cine are cap si creier in el , este japca si bir , nu rezolva poluarea , care provine foarte mult din alte surse si care poluare este normala intr-o societate industriala. Daca nu ne convine , inapoi in copac. Ma simt obligat sa mai scriu , pt. cei care nu gindesc prea profund , am o masina si o voi repara la infinit. Stiti de ce ? Pt. ca nu am bani de una noua si mai putin poluanta , desi cu 5.jumate la suta mixt cred ca nu poluez exagerat. Cine e devina ? Toate guvernarile , pt. ca ne-au saracit , deci phula bani de masini noi si din pacate ca mine sint multi.
 10. “Timbrul De Mediu” Si Steagurile Lui Pristanda

  Toata discutia asta este aberanta , ce e aia poluare ???Taxa asta e taxa de protectie in mod clar si daca pe Ceausescu l-am lichidat pentru nimica , acuma stam ca boii si induram.
 11. Despre Profesionalism. Stie Cineva Cum Vine Aia?

  Imi place cum a inceput @Kosh viata de afacerist , America frate. Respect. Exemplul ala de PHP pina si eu il inteleg intructva , ce dreacu de programatori ai gasit ???
 12. Capitalismul Consumerist.

  Capitalismul se bazeaza pe bani , care trebuie produsi CU ORICE PRET. Populatia o duce misto , se impuiaza , se mareste consumul. Consumul genereaza topirea accelerata a resurselor , adica se duce dreacu Planeta. Dupa aia vin un rahat de politician si-mi zice ca masina mea produce poluare , deci trebuie niste taxe , CARE NU REZOLVA POLUAREA. Capitalismul actual este deosebit de periculos , desi in aparenta asigura un trai bun pentru cei capabili.
 13. Capitalismul Consumerist.

  Am citit stirea conform careia se va plati Taxa de Mediu la masini si am avut Revelatia , cu "rev" mare. Platim degeaba , adevaratele scopuri eco nu se ating , capitalismul trebuie sa consume ca sa produca , ne canibalizam , pur si simplu.
 14. Capitalismul Consumerist.

  Nu prea te-ai prins unde bat ?
 15. Capitalismul Consumerist.

  In sfirsit am inteles si eu , capitalismul este ceva bun , o chestie unde fiecare poate sa se dezvolte liber , DACA E CAPABIL. Stai asa , am mai inteles ceva , capitalismul inseamna fuga dupa capital , dupa ban , inseamna consumerism , devorarea resurselor , deci pe termen lung inseamna sinucidere curata , distrugerea Planetei si in cele din urma a speciei umane. Se vorbeste de poluare , se pun taxe aberante , se incalca drepturi de neincalcat , pe Ceausescu dictatorul l-am omorit , dar am dat de alta dictatura si mai mare. Deci , platim taxe de poluare dar insasi sistemul in care traim ne ucide , prin productia desantata de bunuri de care nu avem nevoie . Oare ce sistem mai trebuie inventat pentru a nu fi distrusi de capitalism ? Pentru a ne salva de noi insine , in cele din urma ?
×