Mergi la conţinut

swastik

Membri
  • Conţinut

    287
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    17

Reputation Activity

  1. Like
    swastik got a reaction from mciaulih in Mineriada. 13-15 Iunie 1990   
    Mie mi-au stricat afacerile nenorocitii aia de mineri. Organizasem o mica bijnita cu tigari BT la Romana , la Coloane si totul a fost frumos pina au venit aia , garda nu ma baga in seama , eu faceam un ban cinstit , totul era ok. Dupa ce au plecat minerii au intrat si gaborii tare pe mine si pe aia care se mai descurcau prin zona , nu mai tinea jmecheria , a trebuit sa abandonez toata treaba. Bai nene si ce bine imi mergea.
  2. Like
    swastik reacted to diagnozamoto in Programez Chei Cu Cip La Motociclete / Chei Si Cip Pe Stok   
    ACUM PUTEM PROGRAMA CHEIE PENTRU DUCATI PANIGALE !!!  + EXTRAGERE COD PIN 
    0762.753.269
  3. Like
    swastik reacted to diagnozamoto in Programez Chei Cu Cip La Motociclete / Chei Si Cip Pe Stok   
    0762.753.269

  4. Like
    swastik reacted to diagnozamoto in Programez Chei Cu Cip La Motociclete / Chei Si Cip Pe Stok   
    copiez telecomenzi pentru alarmele  harley davidson 0762753269
  5. Like
    swastik reacted to cristianrusu in “Timbrul De Mediu” Si Steagurile Lui Pristanda   
    Statul roman ... este curios cum avem tot timpul tendinta de a "inobila" o sleahta de politicieni incapabili cu aceasta sintagma . Incapabili ptr ca , la fel ca si dl Poanta(una proasta),dupa "eliberarea" noastra ca si popor de sub teroarea comunista nu au facut altceva decat sa copieze modele de "democratie" si sa le adapteze mioritic .

    Taxa la taxa , asta este hotia asta pe care "statul" o numeste pompos "timbru de mediu" , in ideea de a mai stoarce niste bani rapid intr-o flagranta ilegalitate .
    Cetateanul , necunoscand nu stie si se supune, ptr ca sunt parghii ptr ca el sa fie strans cu usa . In tot acest timp , "statul" , se joaca cu sabia lui Damocles , dand-ui cate-un bobarnac in plictiseala sa se mai invarta putin .
    In ultmii ani , au copiat la greu sistemul fiscal francez , dar nu si facilitatile acestui sistem .
    Si in Franta se plateste o taxa de poluare dar , doar ptr auto inscrise dupa '09 ! In plus , taxa de inmatriculare este redusa la jumatate ptr un vehicul mai vechi de 10 ani ! NU SE PLATESTE IMPOZIT AUTO decat ptr masinile de lux (camping-car).
    Logica e simpla - lasa-i cetateanului libertate de miscare ,el produce si-mi plateste impozit pe venit . In caz contrar , el produce mai putin sau deloc si devine asistat si cheltuie bani de la buget .
    Sper ca intr-o zi ,intr-un impuls de solidaritate , toti posesorii auto din tara sa iasa si sa blocheze tot : artere rutiere , cai ferate , porturi ... sa vada si "statul" ca dincolo de manariile si posturile lor cumparate sunt totusi la mila si dispozitia cetateanului .

    http://vosdroits.service-public.fr/particuliers/F19211.xhtml
    http://vosdroits.service-public.fr/particuliers/F19911.xhtml
  6. Like
    swastik got a reaction from cristianrusu in “Timbrul De Mediu” Si Steagurile Lui Pristanda   
    Gindire simplista de chiabur. Eu , de exemplu , fac naveta , masina e strict necesara. Taranii cara legume la piata cu masini vechi , dar care le produc bani. Mai sint exemple. Taxa asta , timbrul , pt. cine are cap si creier in el , este japca si bir , nu rezolva poluarea , care provine foarte mult din alte surse si care poluare este normala intr-o societate industriala. Daca nu ne convine , inapoi in copac.
    Ma simt obligat sa mai scriu , pt. cei care nu gindesc prea profund , am o masina si o voi repara la infinit. Stiti de ce ? Pt. ca nu am bani de una noua si mai putin poluanta , desi cu 5.jumate la suta mixt cred ca nu poluez exagerat. Cine e devina ? Toate guvernarile , pt. ca ne-au saracit , deci phula bani de masini noi si din pacate ca mine sint multi.
  7. Like
    swastik got a reaction from mciaulih in Capitalismul Consumerist.   
    Capitalismul se bazeaza pe bani , care trebuie produsi CU ORICE PRET. Populatia o duce misto , se impuiaza , se mareste consumul. Consumul genereaza topirea accelerata a resurselor , adica se duce dreacu Planeta. Dupa aia vin un rahat de politician si-mi zice ca masina mea produce poluare , deci trebuie niste taxe , CARE NU REZOLVA POLUAREA.
    Capitalismul actual este deosebit de periculos , desi in aparenta asigura un trai bun pentru cei capabili.
  8. Like
    swastik got a reaction from mciaulih in Capitalismul Consumerist.   
    Am citit stirea conform careia se va plati Taxa de Mediu la masini si am avut Revelatia , cu "rev" mare. Platim degeaba , adevaratele scopuri eco nu se ating , capitalismul trebuie sa consume ca sa produca , ne canibalizam , pur si simplu.
  9. Like
    swastik got a reaction from mciaulih in Capitalismul Consumerist.   
    In sfirsit am inteles si eu , capitalismul este ceva bun , o chestie unde fiecare poate sa se dezvolte liber , DACA E CAPABIL.
    Stai asa , am mai inteles ceva , capitalismul inseamna fuga dupa capital , dupa ban , inseamna consumerism , devorarea resurselor , deci pe termen lung inseamna sinucidere curata , distrugerea Planetei si in cele din urma a speciei umane.
    Se vorbeste de poluare , se pun taxe aberante , se incalca drepturi de neincalcat , pe Ceausescu dictatorul l-am omorit , dar am dat de alta dictatura si mai mare. Deci , platim taxe de poluare dar insasi sistemul in care traim ne ucide , prin productia desantata de bunuri de care nu avem nevoie .
    Oare ce sistem mai trebuie inventat pentru a nu fi distrusi de capitalism ? Pentru a ne salva de noi insine , in cele din urma ?
  10. Like
    swastik got a reaction from mciaulih in Mai Credeti In Democratie?   
    "Mai credeti in democratie" ?
    Da' ce ,am crezut vreodata ?
  11. Like
    swastik got a reaction from mciaulih in Mai Credeti In Democratie?   
    Nu exista Perfectiune , deci nu exista sistem perfect. Normal ca e mai misto in democratie decit in dictatura desi unii numai cu dictatura fac treaba , dar ideea e si democratia se restringe uneori si o da spre dictatura. Adica e fluctuanta.
    EX: Pentru mine faptul ca nu pot sa tai eu o mobra bucati , s-o fac cum vreau si dupa aia s-o mai si inscriu , e dictatura. Pentru altu , faptul ca poate sa-si bea cafeaua la Paris e democratie. Ciudat nu ?
  12. Like
    swastik got a reaction from Excalibur in Arme Letale - Legale Sau Nu?   
    Discutiile despre arme ar trebuii sa ajunga si la discutiile despre caracter , in sensul ca exista citeva curente de gindire dintre care enumar:
    1. Curajosii , bravii cerebrali care stiu sigur ca Garcea e de cacat , stiu relativ sigur ca nu scot trancanu' la betie , se simt relativ siguri pe creierul lor si doresc o arma de foc , constienti fiind ca o scot doar la mare necaz.
    2. Fraericii , aia cu drepturile omului , cretineii intoxicati de cre(s)tinism , aia de salveaza ei balene si nu calca pe iarba , niste neadaptati si neevoluati , aia de le ia jmekerii femeia de linga ei.
    Or mai fi si altii , dar nu ma intereseaza acuma de persoana lor.
    Deci , arma sau nu ? Depinde la ce punt te incadrezi , 1 sau 2 ?
    Am editat , deoarece mai am ceva de biguit , ceva despre arme in general si aici vreau sa aduc in discutie CUTITUL , sisu' , brisca. Ca (scuze cacofonia) cutitu' nu-i niciunu'. Dar care este diferenta dintre CUTIT si TRANCAN ? Problema majora , la nivel mental a cutitului este ca transfera actul uciderii direct si personal in mintea/mina/constiinta/creierul celui care il foloseste. Arma de foc nu face acest transfer spre personal , e ca butonul nuclear , apesi pe el si o mierlesc 10 mil. de fraeri pe care nu ii percepi , nici nu ai auzit de tara aia in care a cazut racheta. Pistolu' transfera responsabilitatea personala , nu te minjeste cu singele care tijneste din victima , nici macar nu tre' sa-l privesti in ochi. Apesi pe tragaci si gisca cade , ca la shooterele de pe PC. Misto , nu ?
    Ete fix de aia majoritatea prefera prafu' de pusca in locul otelului forjat , te ajuta la constiinta , dar va zic original , cea mai tare arma posibila este cutitul. Si nici de permis nu ai nevoie.
  13. Like
    swastik got a reaction from Aferim in Despre Profesionalism. Stie Cineva Cum Vine Aia?   
    Intr-o zi nu inveti meserii gen programator , pilot spatial sau mecanic de nave , dar , daca vrei si ai pe cineva bun linga tine , intr-o zi poti invata bazele unei meserii care nu necesita munti de teorie , ci doar putina bunavointa. Dar daca tu , adica cineva , un ala , pleci de la munca fara macar sa atingi fierul de glet doar fiindca tu nu ai mai facut deastea , e grav. Am avut 1 care a plecat pur si simplu , a zis ca nu stie el decorativa , nu a mai facut , mare cacat sa pui decorativa pe fieru' de glet si sa o intinzi pe fatada , cu atentie sporita la glafuri.
    In fine , ca vorbesc mult , daca vrei , poti , problema e ca unii vor fara sa poata , tocmai au facut unii o fatada de bloc varza , lucreaza la metru si se grabesc , se pisa pe calitate.
    Ok. , cred ca am si un nivel intelectual si de pricepere peste media santierelor.

    Hai ca aici m-ai pierdut , instalatorul nu stie ce... , hidraulica si electricitate ???????? Eu nu sint instalator , dar spune tu , ce-i cu stiintele alea de care zici ?
    Sa ne lamurim , tu iti renovezi casa sau esti diriginte de santier ?
  14. Like
    swastik got a reaction from niko in Porcii De Olandezi Si Porcii De Francezi   
    Pe vremea cind EU dadeam mue la UE , toti spalatii pe creier ma faceau taran , cocalar , tiganoi neintegrat si alte alea. Un fel de cih cu care e bine sa nu te afisezi in inalta societate. Acuma , cind s-au dat cartile pe fata , lumea ia foc , e oripilata , are spasme nationaliste , UE nu mai e salvarea venita de la Zei , e un martalog de Imperiu eftin. Ahaaaa , asa deci , UE e naspa ? Bravo , fratii mei , da' nu e cam tirziu pentru desteptarea Nationala ?
  15. Like
    swastik got a reaction from niko in Porcii De Olandezi Si Porcii De Francezi   
    Ne-a salvat , dar cu ce interes ??????????
    Am si eu o rugaminte la toti romanii , daca se poate , incercati sa nu sugeti phula 2-3 zile , sa vedeti ce bine este , ce stapini pe voi va simtiti , cum creste respectu' .
    DACA e sa ne salveze cineva , aia sintem noi , daca nu , nu , UE are INTERESE , ca si restul dealtfel.
  16. Like
    swastik got a reaction from Corneliu Tanasa in Porcii De Olandezi Si Porcii De Francezi   
    Pe vremea cind EU dadeam mue la UE , toti spalatii pe creier ma faceau taran , cocalar , tiganoi neintegrat si alte alea. Un fel de cih cu care e bine sa nu te afisezi in inalta societate. Acuma , cind s-au dat cartile pe fata , lumea ia foc , e oripilata , are spasme nationaliste , UE nu mai e salvarea venita de la Zei , e un martalog de Imperiu eftin. Ahaaaa , asa deci , UE e naspa ? Bravo , fratii mei , da' nu e cam tirziu pentru desteptarea Nationala ?
  17. Like
    swastik got a reaction from Corneliu Tanasa in Cu Euro Fara Euro, Cu Ue Fara Ue   
    Zi si mie o armonizare asa de jmekera incit merita sa fim in UE ? Ai asfalt mai misto , e benzina mai ieftina ? Eu m-am lovit de niste "armonizari" si mi-a cam stat in git.
  18. Like
    swastik got a reaction from zodiac in Cu Euro Fara Euro, Cu Ue Fara Ue   
    Zi si mie o armonizare asa de jmekera incit merita sa fim in UE ? Ai asfalt mai misto , e benzina mai ieftina ? Eu m-am lovit de niste "armonizari" si mi-a cam stat in git.
  19. Like
    swastik got a reaction from mciaulih in "wild Carpathia" - Documentarul Prinţului Charles   
    Da frate , e misto , un print britanic s-a indragostit de o regiune din tara asta. Marfa , da' nu inseamna nimica. Omu' , se stie , e mai ciudatel putin, o arde mai libertin fata de cum o arde familia lui regala , probabil nu are nici o sansa la tron. Are niste iesiri neonaziste prin discoteci , ii plac Carpatii , foarte ok , "pa persoana fizica". Pa persoana regala , insa , e cam egal cu nul , nu se pune la socoteala pa sistem de politica mondiala. In rest , ce sa zic , desi sint o zdreanta circotasa nu m-ar deranja sa beau o bere cu printul si sa-mi povesteasca cum e pe la ei , pe acolo. Dar cam atit.
  20. Like
    swastik got a reaction from zodiac in Regele Si Motociclistii - O Noua Traznaie Marca Dp   
    Sa-l faca "de ce ?" De ce sa il faci ? Adica daca calci o rima cu tocu' de la cizma ai erectie , te simti barbat ?
    DP e si el un individ de o tipologie relativ des intilnita , omu' mic care cauta adepti ca sa se simta mare. Adepti care se gasesc , depinde ce le oferi. La faza cu regele , a gasit motoristi regalisti , e simplu de facut asa ceva , daca ma fortez miine apar si eu la TV si in ziare , fac declaratii , ma cac pe mine aiurea , doar ca sa ies mai in fata. Problema e ca am altele pe cap si nu am chef de timpenii , dar daca vreau pot. Fraeri se gasesc , totul e sa le oferi o timpenie de vis , oricit de aiurea ar fi visul in cauza.
    Am fost la un mars organizat de DP , eram mic si credul. Deci se cheama ca m-a prostit si pe mine , dar a doua oara nu se mai intimpla si sper sa nu am niciodata ocazia sa ne intilnim fata in fata si sa inceapa cu aberatiile pe mine , ca ne sucarim rau de tot si nu are rost.
  21. Like
    swastik got a reaction from virago77 in Regele Si Motociclistii - O Noua Traznaie Marca Dp   
    Sa-l faca "de ce ?" De ce sa il faci ? Adica daca calci o rima cu tocu' de la cizma ai erectie , te simti barbat ?
    DP e si el un individ de o tipologie relativ des intilnita , omu' mic care cauta adepti ca sa se simta mare. Adepti care se gasesc , depinde ce le oferi. La faza cu regele , a gasit motoristi regalisti , e simplu de facut asa ceva , daca ma fortez miine apar si eu la TV si in ziare , fac declaratii , ma cac pe mine aiurea , doar ca sa ies mai in fata. Problema e ca am altele pe cap si nu am chef de timpenii , dar daca vreau pot. Fraeri se gasesc , totul e sa le oferi o timpenie de vis , oricit de aiurea ar fi visul in cauza.
    Am fost la un mars organizat de DP , eram mic si credul. Deci se cheama ca m-a prostit si pe mine , dar a doua oara nu se mai intimpla si sper sa nu am niciodata ocazia sa ne intilnim fata in fata si sa inceapa cu aberatiile pe mine , ca ne sucarim rau de tot si nu are rost.
  22. Like
    swastik got a reaction from Aferim in "wild Carpathia" - Documentarul Prinţului Charles   
    Da frate , e misto , un print britanic s-a indragostit de o regiune din tara asta. Marfa , da' nu inseamna nimica. Omu' , se stie , e mai ciudatel putin, o arde mai libertin fata de cum o arde familia lui regala , probabil nu are nici o sansa la tron. Are niste iesiri neonaziste prin discoteci , ii plac Carpatii , foarte ok , "pa persoana fizica". Pa persoana regala , insa , e cam egal cu nul , nu se pune la socoteala pa sistem de politica mondiala. In rest , ce sa zic , desi sint o zdreanta circotasa nu m-ar deranja sa beau o bere cu printul si sa-mi povesteasca cum e pe la ei , pe acolo. Dar cam atit.
  23. Like
    swastik got a reaction from cristianrusu in Razboi Anul Acesta?   
    Ok. , incepe razboiul. Exista doua posibilitati:
    1. Sa ni se rupa in 14 dearece nu sintem afectati , iranienii gresesc butonul , in loc sa apese pe ala nuclear , aprind lumina in sufragerie. Sau le fura unii butonul , bomba sau degetul care sta sa apese. Pentru noi e doar un fapt divers , carburantii continua sa se scumpeasca.
    2. Iranienii chiar nimeresc butonul malefic , nu le fura nimeni bomba , butonul sau destu'. Apasa tare si cu forta , provoaca un haos nuclear si asta e. In continuare carburantul se scumpeste si noi o belim. Sau vine iarna nucleara si eu o duc bine in continuare , deoarece stau la tara , mai gasesc cite ceva de rontait. Sau nu gasesc , crap si deci mi se rupe , ca m-am dus.
    Ce concluzie desprindem noi de aici ? Ca o fi , ca n-o fi , tot nasoala e treaba deci nu ma agit.
  24. Like
    swastik got a reaction from Aferim in Programez Chei Cu Cip La Motociclete / Chei Si Cip Pe Stok   
    Recomand maxim , m-a salvat cu CIP-ul pierdut de la Honda mea si a facut mai mult decit l-am platit. O sa-l cinstesc , dar intre timp ii fac reclama , fiindca merita.
    Apropo , ca asa ceva nu mi s-a mai intimplat , ma suna el pe mine , de parca era motorul lui , nu al meu. Bai frate , baiatul asta are constiinta. Sunati cu incredere .
  25. Like
    swastik got a reaction from R1der in Dacii De La Capatul Lumii...   
    Aha , adica eu nu ma pis pe francezi pentru ca am citit Obelix si Asterix cind eram mic ? Acu' si Renaultul e masina din cauza lu' D'Artagan ? Italienii nu mai sint niste macaranori mafioti din cauza lu' Michelangelo ? Haidi frate , lumea te judeca dupa cum esti , nu dupa ce ai fost , ca daca va zic eu ce chizde am frecat in tinerete...
    Mai pe scurt , daca NU eram niste zdrente , lumea nu se uita urit la noi.

    Sintem cea ce sintem ACUM , nu ce am fost POATE vreodata. Oricum despre Daci am o impresie cam nasoala , desi imi place sa cred ca au fost totusi si ei niste eroi , ceva , niste oameni cu carte.
×
×
  • Creează O Nouă...