Mergi la conţinut

chiushky

Membri
 • Conţinut

  3
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Constanta
 • Posesor(oare) de
  First Bike Rider
 1. chiushky

 2. Kit Nou?

  Am fost la un mecanic.. s-a uitat la el, mi-a schimbat bujia si a strans nush ce shuruburi acolo care nu trebuie sa aibe joc asa mare. Dupa faza asta l-a pornit si a vazut ca tot scoate fum negru si mi-a zis ca trebuie skimbat kitu'. L-am cam forjat de la inceput si limitarea mi-a scos-o alt "mecanic" la 1100 de km si am inteles ca a asta a cam fost buba. Eu intr-o luna jumate am facut 2300 de km si dupa cum am zis am intarziat cu al treilea schimb de ulei. In orice caz o sa incerc ce mi-ai zis. Ms. Dar daca e sa skimb kitu' sa aleg unul de 80 sau mai mic? Normal ca as vrea performante ceva mai maricele :)) Ah si am vrut sa-l vand din prima zi dar l-am primit cadou si nu pot...
 3. Am un scuterica First Bike Rider care e putin cam masiv si trebuie sa-i skimb kitu'. Normal ca vreau performante mai mari si as alege un kit de 80 dar am fost sfatuit sa iau unul mai mic pentru ca atat duce si degeaba il fortez. El are 100 de kg si 1,96 m lungime si as vrea macar sa aibe demaraj daca nu viteza. Aleg un kit de 80 sau mai mic?
 4. Kit Nou?

  Am un scuter first bike de 50 cc in 4 timpi.. am facut 2200 de km shi trebuia sa fac al 3-lea schimb de ulei la 2000 de km. Acum imi trage greu 30-40 km/h si am inteles ca trebuie sa schimb tot kitu'... segmenti pistoane. Primul schimb l-am facut la 500 de km, al doilea la 1100 si acum trebuia din mie in mie. Chiar trebuie schimbat tot kitu'.. mai salvez ceva sau daca fac schimbu' de ulei merge bine? Scuze daca mai erau topicuri deschise sau pun o intrebare idioata.
×