Mergi la conţinut

ItAssistant

Membri
 • Conţinut

  6
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  HONDA
 1. ItAssistant

 2. Tutoriale Video

  Echipa ItAssistant isi propune sa ii premieze pe cei pasionati de Calculatoare si care doresc totodata sa ii ajute si pe altii. Concursul consta in realizarea unui tutorial ( atat parte video cat si parte text ) care va fi postat in cadrul siteului. Tema tutorialului trebuie sa fie una legata de domeniul IT. Nu impunem un subiect anume, singura conditie este ca respectiva tema sa nu fie deja tratata pe site. Premiile oferite sunt : - Locul 1 : 100 RON + domeniu .info + hosting - Locul 2 : 50 RON + domeniu .info + hosting - Locul 3 : domeniu.info + hosting Pentru mai multe informatii accesati http://itassistant.org/concurs Succes !
 3. Tutoriale Video

  Salut. Scriu acest mesaj pentru a va tine la curent cu evolutia site-ului http://itassistant.org :) De la ultimul mesaj au fost adaugate tutoriale noi despre html si css, a fost creata o sectiune noua cu tutoriale despre routerele cisco si am invatat sa monitorizam reteaua atat in Linux cat si pe Windows, si multe altele. Am adaugat o sectiune noua ce contine cursuri de la MIT cat si o rubrica ce contine intrebari pregatitoare pentru interviuri de programare, continand deja intrebari pentru C si Java. Asteptam sugestiile sau comentariile tale si suntem oricand dispusi de a colabora cu voi ! O zi buna.
 4. Tutoriale Video

  Avem doua tutoriale video noi : - Utilizarea comenzii find in Linux - Logare simultana de pe mai multe ID-uri de Yahoo Messenger O sa ma si prezint, Cesar :)
 5. Tutoriale Video

  Intradevar, howtoforge e printre cele mai cunoscute. Insa pe partea de romana consider ca stam slabut. :) Am adaugat un nou tutorial video despre redirectarea de input/output pe Linux. Sper sa va fie util !
 6. Tutoriale Video

  Ma bucur ca il consideri util, Bogdan.vl .
 7. Tutoriale Video

  Salut. Ai nevoie de tutoriale pentru un anumit domeniu ? De ce nu Tutoriale Video ! Va oferim un blog updatat in mod regulat, ce contine tutoriale video variate, atat pentru Windows cat si pentru Linux. Ne dorim sa acoperim o gama cat mai variata de tutoriale video, de la Networking, Servere, Securitate, la Programare sau OS tweaks. Printre ultimele tutoriale mentionez : Configurare manuala IP in Ubuntu Schimbarea adresei MAC pe Windows Introducere in PHP Eliminarea efectului de ochi rosii din poze Introducere in HTML Configurare manuala IP in Windows 7 Conectare prin Putty si WinScp la un server Acces la server prin SSH si SCP in Linux Cum sa instalezi un forum ? PHPBB Cum sa instalezi un blog ? Wordpress Va asteptam !
×