Mergi la conţinut

schyny

Membri
 • Conţinut

  4
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  3h 13m 12s

Despre schyny

 • Data naşterii 27.05.1975

Despre mine

 • Locatie
  Barcanesti
 • Posesor(oare) de
  nx650 Dominator
 1. schyny

 2. Reteaua De Distributie Honda Trading Romania

  Imi pare rau ca trebuie sa explic chiar asa ,ca pentru copii mici..... sub 10 anisori, intra sa citesca ce se mai scrie pe forum si/sau daca se mai scrie ceva despre el, iar omu era destul de activ pot spune, cu peste 1200 de postari Erau mai mult de 30 pagini dar nu mai conteaza,cert este ca nu mai zice nimic si nu este frumos din partea lui.
 3. Reteaua De Distributie Honda Trading Romania

  Din pacate robert a devenit brusc inactiv pe forumul celalalt ( intra sa citeasca ce mai e si iese foarte repede ) ce sa intimplat oare ?
 4. Reteaua De Distributie Honda Trading Romania

  O singura precizare am : motoreta nu a fost predata ,( verificarea seriilor fiind facuta in ziua platii ) predarea urmand a fi facuta in ziua in care o si ridica, neavind toate actele ( carte identitate + factura fiscala )
 5. Reteaua De Distributie Honda Trading Romania

  Sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau, dar pina acum sau mai inchis inca 2 topicuri deschise dupa inchiderea celui deschis de robert ,iar singurul forum unde se mai discuta ( cei drept foarte firav ) este pe honda fan . Citat de pe celalalt forum: "nu era nici topicul asa important....eeh! o mica teapa de 7000 euro,nimic important,de speriat.sa nu terfeleasca imaginea dealer-ilor s-au dat niste telefoane, cutarescu inchide topicul,unul mai curios este "executat"(festina). pentru tepe mici esti lasat sa postezi, ptr a fi luat la misto de useri(cazul lostheaven) iar imaginea dealer-ului sa nu fie patata, aici insa nu este cazul.teapa e nesemnificativa,doar 7000 euro cu sau fara cutarescu si execuantii lui, cu siguranta se va face dreptate(am citit pe alte forumuri ca mai sunt pagubiti,exista o proforma si un op dintr-o banca catre dealer ) s-au dus si se duc la puscarie nume mai grele d'apoi niste agarici arzoi,incepatori in ale inselatului.. concluzia:ciocu mic si joc de glezne ca ne executa cutarescu! "
×