Mergi la conţinut

gigologigi

Membri
  • Conţinut

    8
  • Membru din

  • Ultima vizită

Realizarile lui gigologigi

  1. gigologigi

    Motodobrociclism

    SA-TI FIE DE BINE! parerea altuia despre mine nu ma intereseaza! STIU CINE SUNT , STIU CAT POT (INTELECTUAL VORBIND), nu o sa-mi atingi tu "orgoliul" printr-o simpla intrebare de genul celei de mai sus! DAR DESPRE TINE POT SA AFIRM SIGUR CA ESTI SEMI-ANALFABET SI FARA MINTE MAI DELOC din moment ce " o arzi pe motor " ; luand in calcul TOATE NEMERNICIILE CE SE INTAMPLA IN RROMania CAND VINE VORBA DE MOTOARE( si nu numai) !
  2. mda... imi aduce aminte "DE ACEST MOTOCICLIST " : http://www.newsin.ro/motociclist-mort-ma%C5%9Fina-buzau.php?cid=view&nid=dd03ce03-0f39-45cd-995c-7cafa08cccc3&hid=video " Un motociclist a murit din cauza unui şofer neatent, la Buzău
  3. gigologigi

    Motodobrociclism

    S-A DESCHIS NUMAI BINE , LA"TZANC" , PENTRU CA NISTE CRETINI SA MAI BASHEASCA PE GURA NISCAIVA CRETINITATI I! http://www.motocicli...howtopic=554725
  4. "BRAVO" ! "saracu' sofer de conserva", MAICA , SARACUTUL , avea tensiunea 18 ... DA' CAND O ARDEA CU 200 KM/H PRIN TRAFIC INTENS + O VITA IN DREAPTA PE POST DE "NEVASTA"/TEACA PT. P..A CE TENSIUNE AVEA? sau nici nu-l durea capul... prea multe intrebari, mai foloseste-ti CREIERUL din cand in cand... INCA UNUL "AGITAT"... las' ca-ti trece... ASA-I CAND ESTI PE MOTOR + IN RROMania... Caline, LASA... vorbesti DEGEABA! "PRIETENE" , voi astia "motociclisti" , sunteti NISTE MOMAI , niste "jmecheri" pana va imprastie unu' pe sosea! SOLIDARITATEA INTRE MOTOCICLISTI? FIX O P..A! Dupa cum se poate vedea in imaginile de la accident... ALA-I MORT SI NICI NU S-A RACIT BINE ACOLO INFIPT IN MASINA UNUI DOBITOC CE VA SCAPA BASMA CURATA (PUN PARIU PE TREABA ASTA!) , IAR VOI , AUZI LA EL 10 MOTOCICLISTI , N-ATI FOST IN STARE NICI MACAR SA-I ATINGETI UN FIR DE PAR "JETT-ISTULUI"?! nu mai zic decat : IMI E MILA DE VOI! si sunt din ce in ce mai fericit ca m-am lasat de "IDIOTENIA ASTA" numita : MOTOCICLIST IN RROMania! O zi buna!
  5. IDIOTII LA INAINTARE! FUCK YOU MORONS!
  6. gigologigi

    Motodobrociclism

    IDIOTI ce sunteti , se pare ca nu m-am facut bine inteles : SA MA CAC PE VOI DE IDIOTI , DOBITOCI , TERIBILISTI SI PERICOLE PUBLICE CE SUNTETI! DE V-ATI INFIGE IN COPACI CATE UNUL PE ZI TOT N-AR FI DE AJUNS! SA VA IA DRACUL /SATANA/DIAVOLUL SI SA CRAPATI IN MORTII MAMII VOASTRE PE CAPETE CA SI ASA VA CREDETI BURICUL PAMANTULUI DE PARCA V-A LUAT MATA SOSEA GUNOAIELOR! puteti sa ma si bannati ca tot niste WC-uri sunteti , baga-v-as in piz.da mamii voastre! SICTIR si moarte rapida!
  7. gigologigi

    Motodobrociclism

    eu , pisham-as cu bolta pe el si pe toti userii lui!
×
×
  • Creează O Nouă...