Mergi la conţinut

Pusu

Membri
 • Conţinut

  8
 • Membru din

 • Ultima vizită

3 Urmăritori

Despre Pusu

 • Data naşterii 17.09.1981

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Suzuki 650 GSX F

Metode de Contact

 • Yahoo
  susur_de_suspine@yahoo.com
 1. Pusu

 2. Ce meserii au motociclistii din romania ?

  Inginer, constructor, la baza Director de Vanzari, Director Tehnic acum,..intr-o multinationala...
 3. reviste Moto Lady

  Minunat! Bravo! Continut yummy! Ca si cele ce populeaza site-ul cu pricina! Rock ON!!!!!!!!!!!! Moto Lady, acum vad ca esti Bacauanca.... De altfel si eu, doar ca facultatea si serviciul m-au facut sa raman in capitala.... Uite ce naste orasul lui Bacovia...... :)
 4. incepe sa miste!!! marfaaaaa!!!!!!!!! Eu voi fi la Bacau in Week-end ul 3-4 dar propun 10 sau 11 sa facem o plimbare... Eu mai am un prieten apropiat, si am iesit in doi, si vreau sa fac inca un pas inainte... Asa ca mie imi vine bine orice combinatie mai mare sau egala cu 3 Asa ca daca sunteti interesati hai sa iesim, data e propusa, il avem pe "dady", la treabaa!!!!!!!!!
 5. M-am gandit ca ar fi interesant, cel putin eu mi-asi dori sa facem o echipa a posesorilor acestui model. Una peste alta, mai aflam unul de la altul ce bug-uri are, unde trebuie sa punem accentul, cum ne comportam, si eventual sa hoinarim impreuna prin tara. Cine e interesat sa participe la crearea team-ului este bineveniti!!!
 6. O Campanie Bine Gandita

  Paradoxal de : la subiect! NO COMENT
 7. istorice Cea Mai Frumoasa Mobra

  Dragii mei , la asa buget asa investitie.. Pasiunea lor e mult mai mare oricum decat a multora dintre noi, pentru ca ei sint mirosul de benzina, diluant si vasilina sub unghii mai mult ca noi cei care avem cate o scula noua de multe mii de euro... Acum fiind vorba imi aduce aminte de cand imi vopseam Pegasul, recunosc mult mai profesional, si trageam cu ochiul la un amic de cartier al carui tata isi permitea sa ii plateasca un mecanic care sa ii puna un motoras pe pegasul lui... CAT DE TARE ERA!!! Una peste alta Bravos gasca, dar aveti grija ca a curs visiniul pe cauciuc, si nu da bine la discoteca de sambata seara.... Vot in unanimitate pentru monoculoare, si aveti grija la vitamine baieti!!!
 8. intrebare: de unde ti-ai luat pantalonul acola negru?

  l-am vazut in poza pusa pe site, si imi pare buna, mai ales ca si eu am o problema de inlaltime.. 1,90

 9. Dragii mei pai cum a ramas,??? s-a mai facut, caci vad ca e vechi topicul... Daca da, mai faceti una??? Daca nu, cand o facem pe prima????
 10. Mi-am cumparat de la RS Sara un Suzuki GSX F 650, nou. Problema e ca dupa ce au insistat sa vin repede dupa el, ca il vand ca mai au un cumparator, eu fiind in Bucuresti si motorul la Timisoara, l-am luat, platit integral si am venit cu el acasa. A durat mai bine de doua luni pana mi-au trimis actele, deoarece mototul nu le apartiea, iar proprietarul era o firma de leasing. De aici si problemele: 1. nu erau proprietari, deci uz de fals, pentru ca nu poti vinde un bun ce nu iti apartine... 2, nu mi-au trimis actele la timp, motiv pentru care 2 saptamani nu m-am putut urca pe el, deoarce imi expirasera autorizatiile provizorii emise si nu au vrut sa imi emita altele....de unde si ingradirea dreptului de utilizare a unui bun cumparat si achitat integral... Acum au o plangere penala la directia Politie, crima organizata, pentru uzul de fals si ingradirea drepturilor asupra bunului, si e in curs de solutionare. Una pesta alta nu ii recomand, pentru ca desi aveau o problema juridica nu au binevoit a mai cheltui inca 60 ron pentru a-mi emite inca un set de numere, principial vorbind sunt magari!!!!!!! Un prieten din Timisoara chiar s-a mirat ca am discutat cu ei si ca fac un deal cu ei, pentru ca ii stia cu renume prost in zona, ceea ce s-a confirmat ulterior contractarii..... NU VA DUCETI LA EI, cel putin eu nu vi-i recomand....
 11. blue blue bike, on blue blue eyes

 12. blue blue bike, on blue blue eyes

×