Mergi la conţinut

siscrew

Membri
 • Conţinut

  7
 • Membru din

 • Ultima vizită

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. Procedura de cumparare

  Explicati-mi si mie careva care sunt pasii prin care trebuie sa trec dupa ce inchei contractul vanzare-cumparare al motorului. Merci.
 2. istorice Gracie a mea

  roby, pe forumul celalalt (...) a mers fara probleme.
 3. upload jpg

  am incercat sa fac upload la niste poze, si imi da aceasta eroare : THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND You cannot upload this type of file prima poza a mers fara probleme, restul nu mai vor. iar pe forumul celalalt merg fara probleme, aveti idee de ce ?
 4. istorice Gracie a mea

  as mai pune poze, dar nu stiu de ce, forumul da o eroare : THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND You cannot upload this type of file
 5. Dupa cum unii stiti, de anul trecut sunt proprietarul acestui MT 10, si pentru ca nu imi placea estetica sa l-am pus putin la modificat. Acum, dupa jumatate de vara pierduta, note de telefon exorbitante si 2 drumuri bacau - sibiu am reusit sa il aduc acasa. Din toata povestea asta, care s-a lasat cu un motor refacut de 2 ori, ultima data ieri, in aproximativ 8 ore de munca sustinuta, am iesit cu mai multa experienta, si concluzia ca daca vrei sa faci ceva in Romania, trebuie sa stai de capul omului, si mai ales sa ai grija pe cine alegi sa te ajute (uneori contra cost, bineinteles) daca tu nu ai experienta. Mai jos, pozele cu Gracie in forma ei actuala, si subsemnatul purtandu-si cu mandrie costumul.
 6. figuranti?

  coxane, cred ca ai vreo chestie subliminala ascunsa in textele tale ma, ca tu ai scris bufnita iar eu am citit "bukkake" eu zic sa ai grija ca dupa aia te acuza astia de corupt minore (dpdv intelectual)
 7. figuranti?

  coxane, gata bre ca-i bagi direct in boale pe astia , nu stiu cum se face, dar imediat ce apari tu, ii apuca damblaua mai lasa loc si pentru altii ma, poate vor si ei sa fie in centru' atentiei
×