Mergi la conţinut

stefan45

Membri
  • Conţinut

    1.071
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    10

stefan45 last won the day on 14 Iulie 2016

stefan45 had the most liked content!

4 Urmăritori

Despre stefan45

  • Data naşterii 23.01.1965

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    yamaha fz 600n, fzr 600, xj 600, srad 600, kawasaki zx7r

Vizitatori recenţi

Funcţia de vizualizare a vizitatorilor recenţi este dezativată.

Realizarile lui stefan45

  1. si wekendul acesta stau la domiciliu. daca doreste cineva sa impinga o vizita va stau la dispzitie cu piscina si un sifon. astept tel voastre.
  2. cei care doresc, le face placere si nu pleaca din bucuresti, pot veni sambata la mine, am dat drumul la piscina, vopsita, apa tratata si destul de calda, eventual daca sunt doritori putem pune si de un gratar cu carne de la abatorul godac, poate si urecgi daca avem noroc. deci va astept incepand cu ora 10 la dragomiresti, str 1 decembrie nr 39 tel 07765671220 sau 0766300213;
  3. cine nu mai are ecusonul saucei noi sa imi trimita datele ptr confectionare, data permis conducere si id cu care intrati pe net.
  4. bogdane sa treci la avans si pe Gabi Sulu de la Craiova, 100lei camera single 2 nopti. trec eu si iti dau avansul
  5. am cateva cereri de tricouri si embleme mari de pus pe geaca, de la unii colegi ai nostri. as vrea sa fac un sondaj cu comenzi ptr cei ce doresc sa stiu daca se merita sa mai fac sitele ptr serigrafie. imprimarea tricourilor se va face pe tricouri de bumbac, orice culoare si orice model, normale sau polo, maneca scurta sau lunga, sau hanorace. pot fi executate doar cu emblema fata sau si cea spate, astept comenzi aici sau pe pm. ptr cei din bucuresti le voi inmana personal, iar ptr cei din tara la intalnirea de la calimanesti sau prin curier.
  6. Bogdane, sa stergi parantezele de la Dan Fotescu
  7. bogdane mai trece cu o camera si 2 nopti 2 persoane pe prietenul meu Fotescu Dan, din Craiova. iti dau eu banii ptr el.
  8. bogdane mai trece o camera single ptr; Sepeteanu Gheorghe, Gigel de la Vedea, ptr care vin eu i dau avans 100lei
  9. intrati si votati optiunea dvs pe topicul voturi intrunirea anuala 2016
  10. s-a ajuns la votarea in trei zile deoarece oriunde ar se cere avans ptr rezolvare. cei care sunt interesati nu cred ca e o problema sa voteze locatia care vrea in acest termen
×
×
  • Creează O Nouă...