Mergi la conţinut

Grumpy

Membri
 • Conţinut

  8
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  BMW F650 Classic
 1. Grumpy

 2. Bmw Camp

  Cainele negru este, de fapt, o catea. Tovarasa mea. Toata mancarea mi-a mancat-o :)) Carnaciori de bere, piept de pui afumat, cascaval, salam de sibiu, chiar si rosiile :)) Bre, Papiloane, daca ai nevoie de avocat, da un semn ca stiu pe cineva tot motociclistA
 3. Bmw Camp

  Bun filmul. Ai cam exagerat la transition efects, dar ceea ce reprezinta depaseste ochiul meu critic :)) In ce program a fost facut? @papilon: ai vazut tot netul pana acum? :))
 4. Bmw Camp

  Eu abia acum am citit de invitatia la Papilon. Daca o lasam pe Duminica viitoare, spun prezent! Papilon, ce farmec mai are ceaiul daca nu e condimentat de tine?
 5. Bmw Camp

  Maine o sa merg si eu la spital. Plec din Pipera, zone Fabrica de Glucoza cu George Constantinescu. Care vrea sa dea un tzar la 0766318288. Mai vine si Marius, din cate am inteles. Dane, o sa vreau si eu filmuletul, iti trimit maine mail.
 6. Bmw Camp

  Uitati bre, ca nu mai stiu cine ma intreba de F650-ul Clasic de dakar:
 7. Bmw Camp

  Matrafoxu', bata-l vina! Ciorba lui Adi m-a dres a doua zi
 8. Bmw Camp

  Nu recunosc nimic din prima poza! Faine pozele!
 9. Bmw Camp

  Bai nene ce de rahao! Si tu yzule? Si mersese totul atat de frumos... Bre, care strange bani sau orice altceva sa-mi dea de veste, sa contribui si eu cu ce-oi putea... 0766.318.288 e numarul meu. Ca s-o dam un pic in gluma, de la ciorbele lu' Papilon n-ati patit mai rau. V-au intremat bine :)
×