Mergi la conţinut

Ciprian-Yamaha

Membri
 • Conţinut

  15
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Yamaha Aerox
 1. Ciprian-Yamaha

 2. Un Nou Forum

  Mdea,nu am ce comenta la adresa ta,dar iti urez un an mai bun domnule ! Si calmeaza-te sa mai vorbestide mine,ma simt prea important! Cine are placerea de a intra pe forum,nicio problema,discuta cu mine :)
 3. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Salutare, Sa o luam cu inceputul,am fost de vreo 2 ori la peste pe Neajlov,raul se intinde din Comana pana in departari si am prins vreo 5 somni destul de mari... Peisajele sunt frumoase,localitatea unde este locul de pescuit este Branistari(posibil sa fi trecut cand a-ti fost la Comana),drumul pana acolo e ok,si dupa aceea continuam pe camp... Eu am 2 lansete,pentru cei ce au 2 bete sau ceva e perfect,rame se face rost de la orice magazin de profil... Acum,daca vi se pare ok,postati,multumesc!
 4. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Sa propun o iesire la peste?
 5. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Si mie imi pare rau,pe data viitoare !
 6. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Cand ajungeti,vreau sa vad si eu pozele !
 7. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Se pare ca maine nu o sa va onorez cu prezenta deoarece am o problema in familie si plus,nu e niciun scuterist care sa ma insoteasca la drum (noi ,mai greu ) Sa aveti drum bun si peisaje frumoase !
 8. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Peco este cel OMV chiar la intrare 1 Decembrie,va astept aici,umflati rotile si bagati benzon ! De la calugareni stanga-drumul este cam denivelat si are ceva problemute,dar se trece... @Viespare,posibil sa ma retrag daca nu vine niciun scuterist,ca imi este asa ,nasol... Va spun raspunsul exact diseara la 20:00 !
 9. Incepatori Pe Forum - Sa Facem Cunostinta

  Ciprian,17 ani, Bucuresti Sunt zodia leu,imi place sa ma plimb si sa simt adrenalina si uneori sa merg cu 40 calm Posed un Yamaha Aerox modificat,si ce sa zic,ne vedem pe strazi !
 10. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Viespare,daca ii dai banii lu Zack maine pentru stickere,le impart eu sambata la intrunire ! Traseul ti-am zis,cel mai ok posibil. Bucuresti-Dn5-1 Decembrie(va astept aici)-Adunati-Varlaam-Gradistea-Comana ! Daca vrei,stickerele se pot face!
 11. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Se poate face baie in Neajlov,daca chiar doriti,este chiar la intrare in Comana... Nu va fi umblat ca nu se leaga de principalele rauri...
 12. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Eu v-am zis traseul perfect,cu cel mai perfect drum ,acum ramane la alegerea ta... Va astept cu drag,o sa incerc sa ma tin dupa voi ca la mine top speed-ul este 105 km/h
 13. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Am acte,asigurare,tot,eu cunosc bine zona si am multi prieteni pe acolo. De scaldat baieti,se poate face baie in Arges,chiar sub podul pe care trecem,acuma depinde si ce vreti voi,gagicile nu vi le pot pune la dispozitie... :)
 14. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Eu v-am zis ca stiu tot drumul,propun traseul urmator: Bucuresti-Dn5-jilava-1 Decembrie(aici va voi astepta eu)-Adunatii Copaceni,dreapta,-Mogosesti-Varlaam-Gradistea-Comana! Eu am fost de jdemii de ori si va spun ca este drumul cel mai accesibil si cel mai ok! Acum,asteptam sa vedem ce zice Domn' Viesparul,daca ne inteapa sau nu :) PS:eu am un scuter,pot merge cu 80 90 lejer,sper ca nu va dereanjeaza....
×