Mergi la conţinut

duker

Membri
  • Conţinut

    23
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat duker

  1. Salut all, Ma duc sa vizitez un motor in urmatoarele saptamani prin galati si as dori sa il duc si la un mechanic autorizat si de incredere prin zona.daca stie. Cineva pe unu va rog sa postati.
  2. duker

    Cbr F4I Sau Rr

    nu am multa experienta pe 600 dar stiu ca f4i este mobra care o cauti,sau...daca vrei sa te trezesti dimineata deabinealea eu mias lua un cbr 600rr:happy:
  3. nu mam gandit la asta cand ma gandeam dece ne urasc oamenii:mega_shok: din pacate ceea cese poate intampla este sa ramai paralizat(doamne fereste)cand ma gandesc la asta as vrea sa fiu mort nu paralizat din pacate poti sa ramai fara o mana,doua. despre ca deti un gsxr 600....ei bine.....
  4. prima decizie a mea inainte sa devin motociclist a fost ''NU VOI CONDUCE CU VITEZA!!'' nu a fost prea usor din cauza tentailor dar dupa multe palme si pumnuri in cap am inceput sa devin constient de pericole.Incepatorilor(si eu ma aflu printre ei) bagati la cap NU ESTE O GLUMA!
  5. Respectele mele toate.Ma gandesc acuma cati incepatori sunt salvati numai citind acest topic.Miai adus aminte ce inseamna motociclismul adevarat.multumesc
  6. duker

    Cum Cumperi O Motocicleta

    Din pacate nu am avut noroc sa gasesc un topic pe tema asta.as dori sa imi cumpar un 600(avand experienta pe motoare dar din pacate nam avut sansa sa imi cumpar una).Stiu ca vise pare nebunie curata sa imi iau un 600 dar am mers pe 125,250,600,1000 si am avut ocazia sa le testez vro 1 saptamana si dupa multe ore de gandit si analizat mam decis ca un 600 este cel mai confortabil pentru mine.
  7. acte,service,cat osa dureze etc.....
×
×
  • Creează O Nouă...