Mergi la conţinut

fluffyone

Membri
 • Conţinut

  198
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre fluffyone

 • Data naşterii 23.10.1987

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  vladpick@yahoo.com
 1. fluffyone

 2. Huidu este motociclist cu acte în regula

  jiji il bate pe huidu! Si pe vandam daca isi pune mintea la contributie. Stai.. nu.. mai bine daca incearca foarte foarte tare. Daca nu, macar zice ca a fost blat
 3. Examen moto. Cand?

  Din cauza unor probleme cu actele mi-am ratat programarea initiala la examen cam de acum o luna. Stimabiliul ofiter mi-a spus sa ma prezint pe data de 26 august la examen cu actele in regula. Adevarul e ca acum nu am nici actele in regula desi as putea sa rezolv asta, dar cineva mi-a spus ca examenul moto din perioada asta este maine, marti, 23 august (zi de mare cinste). Deci: Cand e examenul??? Urgent! Vladimir / 0788 45 75 10 / vladpick@yahoo.com Eu ma culc oarecum resemnat ca la politie incepe programu de lucru la 8 si eu la 7:30 ar fi trebuit sa fiu la examen, si sa scot oamenii din plapuma mai devreme nu cred ca as putea sa fac... Daca are cineva ceva info, puteti sa sunati/bipuiti pe timpul nopti...
 4. Ajutor

  Pai. cu chiu si vai am rezolvat cazierul in sensul de a-l lua. Iar dupa toata peripetia asta, am observat ca era gresit. Numele si cnpu-l.. Raspunsul ofiterului care se ocupa de examen: "Hai valea, vino peste o luna." 26 august e cu noroc ..
 5. Ce ma enerveaza

  Ma enerveaza politia romana pentru ca mi-au gresit cazierul, motiv pentru care mai astept inca o luna pana imi iau permis...
 6. Ajutor

  Am doua probleme mari. 1. Habar n-am cand trebuie sa ma prezint maine la examenu moto in ilioara. cred ca 7:30 da nus sigur. 2. Azi trebuia sa ridic cazierul dar dintrun motiv care nu a depins de mine nu am putut sa ajung la politie la timp. La dosar este unul care e expriat si asta e gata pentru eliberare de azi. mi-l cere maine la examen sau il depun mai tarziu? Merci vladpick@yahoo.com / 0788 45 75 10 topicul se poate sterge.
 7. Invitatie la politie

  Fa o fapta buna si scaneaza-l ca vreau sa citesc si coloana a doua :)
 8. Putere maxima?

  Hotararea Guvernului nr 85 din 23 Ian 2003 pt regulamentu.... circulatia pe drumurile publice. Art. 55 (2) Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul sa conduca o motocicleta cu o putere care depaseste 25 kW sau un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg ori o motocicleta cu atas cu un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg, numai daca are o experienta de minimum 2 ani pe o motocicleta cu specificatii tehnice inferioare sau daca persoana are 21 de ani si promoveaza un test specific de cunostinte si comportament. Nu inteleg eu bine? Trebuie sa astept doi ani dupa ce imi iau permisul pentru a putea conduce o motocicleta mai fortoasa? Omu afla tot felu de chestii interesante invatand pentru examenul de permis. Ce se intampla cand esti prins pe un motor mai puternic pentru ca nu e precizat nimic de sanctiuni? inca una draguta tot de acolo: Art 128 - conducatorilor de autovehicule... le este interzisa folosirea telefoanelor mobile .. cu exceptia celor prevazute cu dispozitiv de tip "maini libere". Nu zice nimeni ca trebuie si folosit dispozitivul maini libere, doar sa fie prevazut.
 9. POZELE MEMBRILOR ACESTUI FORUM!

  Si tipa cine ?
 10. Ulei pentru Aprilia RS 125?

  http://science.howstuffworks.com/two-stroke.htm Aici se explica mai bine decat as putea sa iti balmajesc eu.
 11. scoala ce scoala imi recomandati?

  Eu am facut la TEO si recomand cu caldura desi nu am auzit de cineva sa se planga de vreo scoala. Si am invatat chiar si mai mult decat 8-uri si jaloane..
 12. Ulei pentru Aprilia RS 125?

  Eu cred ca tu nu intelegi conceptul de carter uscat sau carter umed.. iei altul cand se termina
 13. Cam ce inseamna sa mergi fara protectii!

  Acum parca regret ca nu am facut fotografii cu juliturile de la lowside-ul meu pe la 30-40 in franare.. Va mai pot arata ce cicatrici am pe mana si pe genunchi.. Eu unul nu mai merg fara geaca si pantaloni lungi daca nu tot costumul..
 14. Ulei pentru Aprilia RS 125?

  Ca la trabant? Nu cred :) Se pune orice ulei de 2t pentru motociclete. Era un review la uleiuri pe undeva peaici.. poti sa cauti. In general e bine sa mergi spre brand si sa verifici timbrul RAR. Tot din auzite 40-80 g/L dar poate creste daca are vro defectiune/imperfectiune la pompa..
 15. ajutati un om sarman...

  Vezi ca vin luni cred prin CT. Daca vezi un tip dragut caruia i se scurg ochii dupa motoare mai repede decat dupa fete pe strada.. eu sunt :) E o carciuma nenorocita locul unde lucreaza cunostinta.. 200e sal + inca vreo 200 bacsisuri.. se face ceva..
×