Jump to content

oricemoto

Membri
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

oricemoto last won the day on June 2 2011

oricemoto had the most liked content!

About oricemoto

 • Birthday 08/25/2009

About me

 • I am
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti, str. Gherghitei, nr.62, sct.2
 • I own(ed)
  kawasaki zephyr 1100

oricemoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Vindem o remorca de motocicleta fabricata de producatorul olandez EZS. Remorca poate fi atasata la motociclete, scootere si ATV-uri. Este ca noua si nu are nici o avarie. Remorca se poate incuia , are un suport de bagaje cromat si o roata de rezerva. Pe partea din fata are o protectie impotriva pietrelor. Indicatoarele de lumina sunt conform normelor Uniunii Europene. Vizionarea este posibila oricand cu conditia anuntarii acesteia. Actele necesare inregistrarii sunt disponibile. Pretul este de 1300 € / baza de negociere. Va putem ajuta cu sistemul de legare a remorcii de vehiculul dumneavoastra si cu montarea acesteia, acest serviciu nu este inclus in pretul afisat.
 2. Buna ziua, vindem piese second-hand de Cagiva Canyon 600 (2G) 1996. Piesele sunt curatate si functionale, iar preturile sunt negociabile. Pentru detalii contactati-ne la contact@oricemoto.ro sau vizitati-ne la atelier. Va multumim. Cagiva Parts for sale (2).pdf
 3. Prezentarea oficiala a noului atelier de service si reparatii moto si a serviciilor OriceMoto Evenimentul va avea loc sambata, 11iunie 2011, incepand cu orele 10.00 la noul nostru atelier din strada Gherghitei nr. 62, sector 2, Bucuresti. Sunteti invitati sa vedeti cum am aranjat noul atelier cu dotările sale complete care ne permit să efectuăm toate reparaţiile şi lucrările de întreţinere rapid şi eficient. Ce servicii oferim: · Revizie, reparaţii şi întreţinere pentru toate tipurile de motociclete, scutere şi ATV-uri · Fabricarea şi repararea de piese şi cadre · Sablarea, sudarea oricărui tip de material posibil de sudură · Restaurare şi customizare · Vânzarea de motociclete noi şi second-hand, piese şi accesorii. De asemenea vom prezenta si noul nostru concept de service MotoHobbyShop care este alternativa cea mai economica pentru service-urile specializate. Ce este MotoHobbyShop? Noi iti punem la dispozitie spatiul de lucru, uneltele si, foarte important, cunostintele si sfaturile specialistilor nostri si tu iti poti face singur lucrarile de service, intretinere, curatare sau reparatii. Astfel, avand la dispozitie toate beneficiile unui service profesionist poti sa economisesti bani si sa iti petreci timpul in mod placut! Daca credeti ca va face placere sa stam de vorba la o cafea sambata, 11 iunie, asteptam confirmarile la: tel.: 0722.370.695 sau 021.24.00.180 e-mail: contact@oricemoto.ro. Pentru alte intrebari sau informatii va stam cu placere la dispozitie la oricare dintre numerele de mai sus.
 4. Prezentarea oficiala a noului atelier de service si reparatii moto si a serviciilor OriceMoto Evenimentul va avea loc sambata, 11iunie 2011, incepand cu orele 10.00 la noul nostru atelier din strada Gherghitei nr. 62, sector 2, Bucuresti. Sunteti invitati sa vedeti cum am aranjat noul atelier cu dotările sale complete care ne permit să efectuăm toate reparaţiile şi lucrările de întreţinere rapid şi eficient. Ce servicii oferim: · Revizie, reparaţii şi întreţinere pentru toate tipurile de motociclete, scutere şi ATV-uri · Fabricarea şi repararea de piese şi cadre · Sablarea, sudarea oricărui tip de material posibil de sudură · Restaurare şi customizare · Vânzarea de motociclete noi şi second-hand, piese şi accesorii. De asemenea vom prezenta si noul nostru concept de service MotoHobbyShop care este alternativa cea mai economica pentru service-urile specializate. Ce este MotoHobbyShop? Noi iti punem la dispozitie spatiul de lucru, uneltele si, foarte important, cunostintele si sfaturile specialistilor nostri si tu iti poti face singur lucrarile de service, intretinere, curatare sau reparatii. Astfel, avand la dispozitie toate beneficiile unui service profesionist poti sa economisesti bani si sa iti petreci timpul in mod placut! Daca credeti ca va face placere sa stam de vorba la o cafea sambata, 11 iunie, asteptam confirmarile la: tel.: 0722.370.695 sau 021.24.00.180 e-mail: contact@oricemoto.ro. Pentru alte intrebari sau informatii va stam cu placere la dispozitie la oricare dintre numerele de mai sus.
 5. Prezentarea oficiala a noului atelier de service si reparatii moto si a serviciilor OriceMoto Evenimentul va avea loc sambata, 11iunie 2011, incepand cu orele 10.00 la noul nostru atelier din strada Gherghitei nr. 62, sector 2, Bucuresti. Sunteti invitati sa vedeti cum am aranjat noul atelier cu dotările sale complete care ne permit să efectuăm toate reparaţiile şi lucrările de întreţinere rapid şi eficient. Ce servicii oferim: · Revizie, reparaţii şi întreţinere pentru toate tipurile de motociclete, scutere şi ATV-uri · Fabricarea şi repararea de piese şi cadre · Sablarea, sudarea oricărui tip de material posibil de sudură · Restaurare şi customizare · Vânzarea de motociclete noi şi second-hand, piese şi accesorii. De asemenea vom prezenta si noul nostru concept de service MotoHobbyShop care este alternativa cea mai economica pentru service-urile specializate. Ce este MotoHobbyShop? Noi iti punem la dispozitie spatiul de lucru, uneltele si, foarte important, cunostintele si sfaturile specialistilor nostri si tu iti poti face singur lucrarile de service, intretinere, curatare sau reparatii. Astfel, avand la dispozitie toate beneficiile unui service profesionist poti sa economisesti bani si sa iti petreci timpul in mod placut! Daca credeti ca va face placere sa stam de vorba la o cafea sambata, 11 iunie, asteptam confirmarile la: tel.: 0722.370.695 sau 021.24.00.180 e-mail: contact@oricemoto.ro. Pentru alte intrebari sau informatii va stam cu placere la dispozitie la oricare dintre numerele de mai sus.
 6. Oferta speciala Schimb ulei+ filtru de ulei+filtru de aer - 50 lei Schimb kit de lant + pinion spate - 60 lei Schimb placute frana / frana - 25 lei schimb ulei furca + simeringuri - 140 lei Schimb rulment jug - 140 lei Piesele, uleiul si consumabilele nu sunt incluse. Preturile de mai sus sunt valabile pentru motocicletele naked si chopper. Oferta include, indiferent de operatiunea efectuata, o evaluare gratuita a motocicletei prin care specialistii nostri: verifica starea motocicletei, fac recomandari cu privire la reparatiile prioritare pentru siguranta si eventualele modificari pe care le puteti face motocicletei.
 7. Oferta speciala Schimb ulei+ filtru de ulei+filtru de aer - 50 lei Schimb kit de lant + pinion spate - 60 lei Schimb placute frana / frana - 25 lei schimb ulei furca + simeringuri - 140 lei Schimb rulment jug - 140 lei Piesele, uleiul si consumabilele nu sunt incluse. Preturile de mai sus sunt valabile pentru motocicletele naked si chopper. Oferta include, indiferent de operatiunea efectuata, o evaluare gratuita a motocicletei prin care specialistii nostri: verifica starea motocicletei, fac recomandari cu privire la reparatiile prioritare pentru siguranta si eventualele modificari pe care le puteti face motocicletei.
 8. SUNTEM IN ZONA! De acum suntem vecini si ne găsiţi pe: Strada Gherghiţei Nr. 62; Sector 2; Bucureşti, zona Colentina Tel.: (+40) 212 400 180 Fax: (+40) 212 400 248 Mobil: (+40) 722 370 695 contact@oricemoto.ro / www.oricemoto.ro Ce facem: Revizie, reparaţii şi întreţinere pentru toate tipurile de motociclete, scutere şi ATV-uri Fabricam şi reparam piese şi cadre Sablarea, sudarea oricărui tip de material posibil de sudură Restaurare şi customizare Vindem motociclete noi şi second-hand, piese şi accesorii. ...dar mai bine treceti pe aici si intreabati-ne ce nu facem. Asa ca, va invitam pe la noi sa vedeti cum ne-am aranjat atelierul si stam de vorba la o cafea Echipa ORICEMOTO
 9. Oferim spre vanzare o Honda Pan European, an fabricatie 2007, 13500 km, 160 CP, 1261 cmc, culoare argintie, noua, inmatriculata, fara accidente, cauciucuri 80%, placute frana schimbate, ABS, motor longitudinal V4 la 90 grade, sistem racire cu lichid, sa ajustabila in 3 pozitii, parbriz electric, sistem comunicatii(radio, GPS, telefon, mp3), inmatriculata in Germania.
 10. Orice Moto vine cu oferta de primavara! Amanunte in flyer-ul atasat. OriceMoto- Confectionare si montare suport camera si Sissy bar
 11. Orice Moto vine cu oferta de primavara! Amanunte in flyer-ul atasat.
 12. oricemoto

  Newsletter

  Noutati de la Orice Moto! Orice Moto vine cu oferta de primavara!Amanunte in flyer-ul de mai jos.
 13. Acesta este cel mai recent proiect al nostru,o motocicleta cu atas DNEPR este reconditionata complet. A fost dezmembrata iar cadrul a fost sablat si re-sudat unde a fost necesar. Furcile telescopice vor fi inlocuite de un set de furci tip 'leading link' fabricate in atelierul nostru. Acest tip de suspensie frontala este de dorit in cazul unei motociclete cu atas, facand-o mai manevrabila. Intreaga carcasa va fi reconditionata la un standard superior celui original. Motorul va fi complet reconstruit cu pistoane si cilindri noi si vom reface capetele cilindrilor si valvele in atelierul nostru. Vom mai adauga poze cand DNEPR va fi gata. Source: Reparatii Dnepr(Motocicleta Cu Atas/sidecar)
×
×
 • Create New...