Mergi la conţinut

PKK08

Membri
 • Conţinut

  9
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  9h 5m 53s

Tot ce a postat PKK08

 1. Treapta Intai

  Salut! De ceva timp sunt si eu posesoru unei hornet,de aproximativ o saptamana.De ceva timp am o problema destul de grava zic eu,dau un exemplu sa inteleaga toata lumea:deci merg cu treaba a 2,in fata am un semafor pe rosu,opresc dau ambreaju in jos si imi intra in N,apas inca odata pe ambraj sa intru in a 1 dar nu vrea (face ca un arc,apas revine in N),trebuie intru in treapta a 2 si dupa a 1.Problema asta o am cand sunt pe loc si nu tot timpu,de ex cand am plecat de acasa a intra direct,are momente cand imi intra direct si cand nu vrea. Care poate fi problema?
 2. Treapta Intai

  Am cumparat motorul acuma o saptmana,nu stiu ce ulei are motoru in el,din ce am auzit a fost schimbat la inceput de sezon.
 3. Treapta Intai

  Din cate am obs doar cand motorul e cand,cand am plecat de pe loc o intrat din prima.
 4. Ce Motor Sa-Mi Cumpar

  Salut, ma numesc Alex, am 17 ani(fara 3 luni), 176 cm si cam 74 kg,sunt inebunit dupa motocicleta si cam peste o luna m-am hotarat sa dau de carnet(A),dar problema e ca nu stiu ce motor sa-mi cumpar,am pus ochii pe un GSX-R 1300(nou),merita bani?
 5. Ce Motor Sa-Mi Cumpar

  Mai am 3 luni pana fac 18 ani,am mers o vara intreaga pe un piaggio hexagon 250,deci stiu sa merg pe bicicleta. Edit:Deunde pot cumpara Kawasaki 250R nou?
 6. Ce Motor Sa-Mi Cumpar

  Imi poti face tu o recomandare,nu conteaza pretu.As vrea ceva sport supersport.Multumesc
 7. Ce Motor Sa-Mi Cumpar

  Nu prea imi plac de 125 din cauza zgomatului de drujba,dar pe GSX-R 1300 nu poti invata?
×