Mergi la conţinut

v-twin

Membri
 • Conţinut

  5
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. enduro Esapamente

  Asa e nene ciopar; in padure sunt al naibii de multe masini, taximetristi, pietoni, soferi de autobuze care nu te vad si trebuie sa te auda ca sa nu iti taie fata and so on. On the other hand, am auzit de la un prieten, ca zilele astea s-au smecherit ursii; si-au luat mertane S-klass si acu se dau ca ciumegii tare prin padure si taie fata iepurasilor pe scooter.....Voi restu care umblati prin paduri, puneti-va si portavoci la motoare ca deh "Loud pipes save lives"
 2. distractiv banc cu unguri

  Cute, insa nu trebuia sa te superi. Exista bancuri cu olteni, ardeleni, moldoveni, unguri, pe care le zice toata lumea si nu se mai ataca nimeni
 3. distractiv banc cu unguri

  Hai ma Bery, nu te supara ca nici romanii nu se supara cand striga ungurii dupa ei "tiganii" and so on...
 4. distractiv games GP500

  Pirateria in Romania este ilegala, iar ceea ce discutati voi aici poate fi supervizat de BSA si ORDA si tot ce scrieti aici poate fi folosti ca proba impotriva voastra in cazul in care va prind si o sa va incrimineze o sa mereti la mitica, cu alte cuvinte, VA IA MAMA DRACU DACA CITESC ASTIA FORUMUL! Butonasul acela mic de sub postul fiecaruia ajuta daca vreti sa discutati detalii de genul adreselor si file-sharing :)
 5. distractiv Custom ?

  Dat shit fo' real?
×