Mergi la conţinut

intruderu

Membri
  • Conţinut

    11
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat intruderu

  1. Nume: Yamaha Virago 535 (1994) Data Adaugarii: 24 November 2010 - 01:07 PM Proprietar: Rhapsody Scurta Descriere: Nimic Furnizat Vezi Vehicul
  2. intruderu

    Poligon Moto -Respins

    Examenul practic in poligon are mai multe probe, printre care si evitarea obstacolului. Tu nu ai reusit sa eviti obstacolul. O alta proba e franarea de urgenta. Ce s-ar fi intamplat daca nu doborai jalonul, dar nu reuseai sa franezi? Jalonul care trebuia evitat nu trebuie confundat cu jaloanele de pe marginea poligonului sau de la opturi.
  3. Eu unul imi faceam probleme ca n-o vrea doamna sa ma lase sa plec de 1 mai, dar acum, cu toata prognoza meteo nefavorabila, ma trimite mai hotarata ca muma lu' Stefan cel Mare. Daca vedeti ca apare unu calare pe o capra coplesita de bagaje, cort, nailoane si cred ca nu o sa lipseasca nici tigla rezistenta la ploaie, ala o sa fiu eu. Pana ajung calaretii la Garnic ar trebui sa intorceti instalatiile de sunet catre nori si sa dati drumul la cantareti sa alunge ploaia. Sa ne vedem cu bine la Rocker's Festival.
  4. Salut,

    ma intereseaza ochelarii care vrei sa-i vinzi.

    Daca anuntul mai e valabil, vreau sa-i cumpar.

    Cu stima,

    Marius Cazacu

  5. Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează. Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro. Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro. Cînd să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, primeşte maşina gratis. - Cînd e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ. Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă acasă. Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă. - Asta e, zice omul, cînd e să ai noroc, ai noroc pînă la capăt!
  6. Sunt incepator si de curand calaresc o batrana yamaha xv535. Din pacate vremea nu-mi mai permite sa ies cu motorul si abia astept sa-l scot de la iernat. Va salut, Marius - Bals
×
×
  • Creează O Nouă...