Mergi la conţinut

topgun

Membri
 • Conţinut

  1.150
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  15
 • Online

  47d 10h 59m 30s

Tot ce a postat topgun

 1. La Multi Ani!

  La multi ani! Multă sănătate și multe bucurii alături de cei dragi!
 2. Foarte mulți dintre voi il cunoașteți pe Cristi din 2010. A venit împreună cu Doctorul Andrei de la Brașov și nu a lipsit de la nici o întrunire. Faptul că este vicepreședintele unui Club moto organizat, nu îl impiedică să rămână simpatizant al motoveteranilor. Aduceți-vă aminte de mine, de Gabi Sulu, de Nicu Anghel, eram și la motoveterani și în alta parte. Vremurile s-au schimbat, noi ne-am schimbat..... indiferent de drumul ales al fiecăruia, trebuie să ne respectăm între noi. Multă sănătate tuturor! Drumuri frumoase pe doua roți! Dumnezeu să-l odihnească pe FANE!
 3. Îmi amintesc cu foarte mare plăcere începuturile acestei frumoase povești, care se pare că a fost, Clubul motoveteranilor (Inițial format din motocicliști cu permis obținut înainte de 1989). Primii ani au fost cei mai frumoși și cei mai productivi. Prin Codul aprobat de toții cei ce făceau parte din grup s-au stabilit reguli de bun simț, coduri de conduită și multe altele... (așa cum am postat ... ”pentru aduceri aminte”). În București ne adunam săptămânal peste 20. Mulți din lumea moto ne respectau și se bucurau să fie alături de noi, apăreau noi și noi membri, precum și membri simpatizanți. Toată lumea respecta pe toată lumea (în timp am constatat că acel respect se datora faptului că nu ne cunoșteam între noi suficient de bine). Majoritatea dintre cei care astăzi scrieți, ați fost implicați în crearea acestui frumos grup. Anii au trecut, am îmbătrânim și am devenim treptat .... dificili, morocănoși, ranchiunoși și toți am uitat de acele reguli de bun simț. Relațiile de prietenie s-au răcit, unele s-au rupt, am început să ne jignim și să aruncăm vorbe grele din spatele tastaturii. Am fost implicat cu tot sufletul în acest grup până la un moment dat, când am considerat că e mai bine să plec. După mine au urmat Doru 1900, SorinSXN, Bogdan și mulți alții..... Astăzi se vorbește de reconciliere, de stat la masă, discutat ordinea de zi pentru întalnirea din 2019. Multă baftă! P.S.Dacă acceptați un sfat! Pentru început cred că ar fi bine să puneți lista din anul 2010 (motoveterani cu permis obținut înainte de 1989) și membri simpatizanți pentru a o compara cu cea de acum (dacă există). Cei ce au inființat ONG-ul , precum și cei ce au fost aleși în conducere (Silvia Iordache și Octav Lică) să pună mâna pe telefoane și să discute cu membrii din lista din 2010. (pe atunci Roșca suna pe toată lumea).
 4. Doar am intrebat! Oricum eu m-am retras de vreo 4 ani.
 5. Care sunt exagerarile din Codul Clubului motoveteranilor ce ar trebui eliminate?!
 6. https://pro-bike.ro/forums/applications/core/interface/file/attachment.php?id=486235 Pentru aduceri aminte!
 7. Intrunirea anuala 2018

  Eu sper sa reusesc sa plec in jurul orei 12.00-12.30 din Bucuresti.
 8. La Multi Ani!

  UN PASTE FERICIT TUTUROR!
 9. N S E W Moto, Accesorii Enduro Turing

  Felicitări și in același timp mii de multumiri pentru tot ce ai facut la motocicleta noastră!
 10. Inca un motoveteran lipsa la apel

  Dumnezeu sa-l ierte!
 11. Plecand de la premiza ca suntem prieteni sinceri si nu ne furam caciula, ne putem ajuta reciproc. Judecati cum vreti! Titlul topicului e suficient de sugestiv! Conditiile sunt : - actiunea este NUMAI pt. membrii si simpatizantii "Clubului"; - persoana interesata de un anumit obiect chiar sa aiba nevoie de el - vanzarea ar fi o rusine!; - primul inscris, primul servit; - daca un obiect de echipament adjudecat nu este corespunzator marimii doritorului pleaca la urmatorul inscris; - atitudinea nesimtita sau persiflarea, oricarui membru sau simpatizant al Clubului care doreste sa achizitioneze un anumit obiect de pe acest topic, va atrage imediat SUSPENDAREA autorului postarii! Ma bazez pe ONOAREA Si DEMNITATEA voastra! momentan donez: http://www.louis.de/_20a5c061c599cb2e58c8662c241aa3f1d4/index.php?topic=search&searchterm=10006100&cmd.x=0&cmd.y=0 (sunt suruburi cu piulite de plastic pentru parbrize moto) http://www.louis.de/_20a5c061c599cb2e58c8662c241aa3f1d4/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=450&wgr=260&list_total=46&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10008897 (atentie: sunt doar clemele ce pot fi prinse pe parbriz, EU am luat o mare tapa vazand imaginea de pe louis.)
 12. Shabla 2015 - prieteneasca

  E misto intre prieteni ! Banuiesc ca nu s-a ofensat nimeni la cat v-am dansat !???? Cred ca toata lumea s-a simtit super bine! Sa fim sanatosi si sa tot facem astfel de chefuri.
 13. La Multi Ani!

  La multi ani!
 14. Diverse

  Sanatate maxima, Fane!
 15. Asta a cam durut! De rea vointa nu cred ca este vorba.... dar fiecare cu parerile lui.
 16. La Multi Ani!

  La multi ani!
 17. Accident

  Multa sanatate Dane! Esti un puternic si un optimist..nimic nu te poate dobora! Multa putere Andreea! Asa a fost sa fie... fruntea sus!
 18. La Multi Ani!

  La multi ani!
 19. La Multi Ani!

  Multa sanatate mamei tale! La multi ani pentru tine!
 20. La Multi Ani!

  Un Paste fericit tuturor!
 21. La Multi Ani!

  La multi ani tuturor celor ce purtati nume de flori!
 22. La Multi Ani!

  La multi ani tuturor!
 23. La Multi Ani!

  LA MULTI ANI!
 24. Diverse

  Ok! Il vinzi.... dar ce cumperi in loc?!.... excludem motoare pentru scoala si TIRURI!!!!! Lumineaza-ne !
 25. La Multi Ani!

  La multi ani! Multa sanatate si multe impliniri!
×