Jump to content

doru1900

Membri
 • Posts

  364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

doru1900 last won the day on June 13 2016

doru1900 had the most liked content!

2 Followers

About me

 • I am
  Motociclist
 • Locatie
  bucuresti
 • I own(ed)
  H D

Recent Profile Visitors

3,304 profile views

doru1900's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

 1. bun hai sa vedem ce se intampla ! pot sa va vizitez sustine dar sant in alta asociatie acum .asta e viata am fost adoptat in alta asociatie moto nu este mc. sau ceva asemanator.
 2. Eu am inteles asa: cativa simpatizanti au devenit membri fara drept,si au schimbat codul.sau la ocolit.pe scurt ce vreti de fapt? intreb si eu ca membru fondator retras adevarat dar daca vin la vreo intalnire cu ivan sa zicem va cerem voie? intradevar nu am putut posta! ajutor nu! de... site de mana a doua?
 3. doru1900

  doru1900

 4. Vali vezi ca amesteci evenimentele! MAN nu este club,amesteci mc cu alte forme de organizare.a...si laChopper Academynu am vazut nici un membru al clubului motoveteranilor. si cineva m-a intrebat relativ recent daca clubul motoveteranilor vrea sa poarte titulatura de mc.am spus nu.am gresit? eu zic ce zic dar cei initiati stiu ce zic! altfel toate sant petreceri !
 5. Din pacate tot ce se intampla este o treba romaneasca la moda! cei care au facut ceva pentru acest club nu sant buni! Incercam sa ne acoperim de diverse regulamente citite printre randuri sau nu.{necitite} Ivan are perfecta dreptate! acum ceva ani cand am vazut incotro se indreapta clubul am facut un pas inapoi au facut-o si altii.Poate undeva in viitor va voi face o sinteza cu cei care au destabilizat acest club si de ce ! insa principala obsesie a unora a fost sa fie SEF.
 6. na ca ma omora curiozitatea si am citit putin din cod. ala, care s-a uitat. cica 20 de ani vechime si mai vorbim! acu vreti adeziune? cand va veni pedala sa va ceara adeziunea voi reveni si eu ! ma gandesc ca la sfarsitul lui septembrie sa vin sa va intreb santeti motoveterani? recomandati de cine? asa m-a intreb si eu ca fost membru fondator!. stiti cati membri a-ti pierdut? cam atat deocamdata! dar mai am multe intrebari!
 7. corect! ivane ! si ca sa raspund pe aici cica sant iar membru! genial! iar ma retrag!
 8. Nu exista aceste tabere am fost acolo! sant alte motive.Nu se comunica pentru ca este la moda acest lucru.SI NU STIU DE CE NU POT POSTA PE AICI DECAT DACA MA DECLAR MEMBRU?????????? SI NU MAI SANT.
 9. HONDA VTX 1800 C (01-04)31,9 L / 100 km??? asa printre altele. iar intre 2timpi si 4timpi e o diferenta nu?
×
×
 • Create New...