Mergi la conţinut

Dan Rosca

Membri
  • Conţinut

    1.531
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    35

Tot ce a postat Dan Rosca

  1. Ca sa fie lucrurile clare, ar trebui facute listele pe unitatile de cazare: 1.Pensiunea Iasmina si Vanatorul 2.Pensiunea Iasmina si Pescarul 3.Hotel Traian
  2. Ceva nu e in ordine, au votat pentru o locatie 5 oameni si pentru alta locatie 3 oameni si apar 4 si 4 votanti , cu 50 % si 50 % Si pentru data intalnirii au votat pentru prima 3 si pentru a doua 4 , si apare 25 % cu 75 % Ce se intampla? Si apropo, poate sa voteze oricine ?
  3. Pot spune ca-l cunosc destul de bine pe Vali Alexa. Stiu ca ceea ce a facut ( ONG-ul ), l-a facut cu cele mai bune intentii. Sunt convins ca va gasi o formula de rezolvare a impasului in care s-a ajuns.
  4. Revin cu concluziile: 1.Suspendarea ONG-ului 2.Respectarea Codului Clubului Motoveteranilor. Nu sunt membrii adevarati si membrii aciuiati, sunt membrii si membrii simpatizanti, atat. Sunt sigur ca , dupa acest prim pas, se va ajunge la un consens. Haideti, ca se poate. Vali, Simi, Orlando si Virgil, mingea e la voi.
  5. Ceea ce a concluzionat Vali Alexa, mi se pare de bun simt. Sunt sigur ca respectarea celor doua concluzii, va duce la un dialog constructiv. 1.Suspendarea ONG-ului 2.Respectarea Codului Clubului Motoveteranilor.Nu sunt membrii adevarati si membrii aciuiati, sunt membrii si membrii simpatizanti, atat.
  6. Am sa imi dau si eu cu parerea despre cele discutate mai sus. 1.Cred ca in spiritul intelegerii si reconcilierii se poate ca, cei trei membrii fondatori ai acestui ONG, fara nici un fel de cost, pur si simplu sa suspende ONG-ul. Pentru a incerca sa se reconstruiasca Clubul. Si daca nu iese, cei trei, pot oricand sa reia activitatea ONG-ului, in acelasi mod. Dar daca se vrea, se va putea, iar in felul acesta si numele este inregistrat. 2.Activitatea ar trebui continuata, conform Codului Clubului Motoveteranilor, cod dezbatut on-line si adoptat de majoritatea membrilor , in sedinta deschisa. Este stabilita data intalnirii anuale, ultimul week-end din mai,doar ca trebuie hotarat daca week-end plin din mai, 24.05 - 26.05 sau 31.05 - 2.06 Stiu ca s-a stabilit sa se faca la Calimanesti, dar multa lume a spus ca s-a saturat de Calimanesti, pe de o parte, iar pe de alta parte este prea departe pentru cei din Moldova, asa ca, ma gandesc ca aici, on-line, se poate discuta si stabili o alta locatie , undeva in centrul tarii, zona Brasov sau Tg.Mures Cred ca daca se va suspenda activitatea ONG-ului, l-am putea ruga pe Ivan , data fiind experienta lui organizatorica, sa se ocupe de organizarea intalnirii din 2019. Iar pana la Intalnirea din 2019, avem timp sa stabilim o ordine de zi pentru sedinta anuala, in care putem , daca vrem, sa modificam Codului Clubului, sa incercam sa organizam clubul in grupuri zonale, astfel incat, sa nu se mai piarda legatura cu membrii clubului, sa discutam despre sigla, despre patch sau putem discuta orice alta idee aveti. Cum se zice " parerea mea ".
  7. Ma bag eu Nicule. Pariu ca nu vine ?
  8. Se tine. Exact asta ar trebui sa fie rolul celor care vor sa refaca acest grup, ce faceam eu pana acum 2 ani, cand joia sunam pe toata lumea sa le aduc aminte de intalnire. Cei din provincie nu au venit niciodata joia, decat daca erau intamplator prin Bucuresti. Nu exista 2 tabere. Care tabere? Exista doar un maxim dezinteres. Orlando, nu cred ca acest ONG o sa rezolve ceva. Si tu si vali Alexa si Simi, sunteti din Bucuresti, in fine tu doar in cursul saptamanii. Voi nici joia nu veniti la deja clasica intalnire, ce sa mai spun de alte telefoane? In cadru neorganizat cum eram, s-au facut destule donatii, s-au strans destui bani atunci cand a fost cazul ( Fane), cine a vrut tricouri sau embleme si-a facut. Iar banii pentru avansul la diverse intalniri s-au strans tot timpul. Si nu e vorba de intrarea in legalitate, acest grup nu a fost ilegal. Asa cum am mai spus, ar fi trebuit o alta denumire , nu fix aceeasi denumire. Discutii nu au fost doar anul trecut, au fost din 2012 incoace. Si vorba unui amic de-al nostru, ma opresc aici. Over and out.(Foxbat)
  9. Despre transformarea Clubului in ONG, s-a mai discutat in 2012, Catalin ( Spirit of Motion ), facuse si rezervare de nume la OSIm, doar ca in urma discutiilor s-a ajuns la concluzia ca mai bine nu se face. Credeti ca acest ONG va reusi sa stranga oamenii in jurul lui ? Gresit. Pentru a aduna motoveteranii, asa cum erau odata, trebuie date telefoane, facuta socializare , etc. Iar voi nici macar la intalnirea saptamanala din Bucuresti , nu veniti. Iar Toni a spus ceva foarte clar, puteati sa faceti acest ONG, doar ca nu punandu-i fix acelasi nume . Dar cum se spune, parerea mea.
  10. Pentru a putea face plata, trebuie si numele detinatorului contului.
  11. 4. Radu Ionescu camera dubla 3 zile avans 300 5. Nicon camera dubla 1zi,26.05 avans 127 6.Constantin Turcanu camera dubla 26.05 avans 200 7. Dan Rosca camera dubla 2 zile cui dau avansul ? 8. Dan Rosca camera dubla 2 zile cui dau avansul ? 9. Dan Rosca camera dubla 2 zile cui dau avansul ? 10. Dan Rosca camera dubla 2 zile cui dau avansul ? Nu e balbaiala, vreau 4 camere.
  12. Nu, Sorin Avram era un tip subtire, cu un chopper. https://www.facebook.com/profile.php?id=100006845386981
  13. Din pacate trebuie sa va anunt ca prietenul nostru , Sorin Avram, ne-a parasit. O boala descoperita acum 2 saptamani, nici macar nu i-a lasat timp de reactie. Dumnezeu sa-l odihneasca.
  14. La Intalnirea din 2017 de la Calimanesti-Caciulata s-a hotarat in cadrul sedintei anuale , ca intalnirea din 2018 sa aibe loc in ultimul week-end din luna mai , 25 - 27 mai, in statiunea Calimanesti-Caciulata. Consider ca normal este sa respectam ceea ce tot noi am stabilit. S-au oferit ca si organizatori ,Adrian Radu ( Bujie) si Cosmin Salcianu. Cred ca ar trebui deja contactati cei de la hotel, negociat cu ei pretul, stransi banii si dat avansul. Bujie si Cosmin aveti cuvantul.
  15. La ora 9,00 ne vedem la Petrom-ul de langa Mc'Donald's din Militari, de langa Metro.
  16. Mulțumesc pentru urări. Ne "udam"la Calimanesti.
  17. Si pe Tibi Troia și pe Vlad Haralambie i-am chemat in fiecare an.Dar programul nu le-a permis.
  18. Nicule, daca si ceilalti colegi ai mei sunt de acord, poate ar fi bine sa dai o fuga pana la Calimanesti, la acea locatie de care ziceai, la cca 300 m de hotel si Aqua Park, unde sunt casute la un pret modic. Cum se zice, parerea mea....... Referitor la ordinea de zi, as vrea sa adaug ca subiect de discutat, ceea ce s-a votat anul trecut, stabilirea Calimanestiului ca si loc de intalnire anuala, in ultimul week-end din mai, Ramane valabil votul de anul trecut?
×
×
  • Creează O Nouă...