Mergi la conţinut

Old Fast Arrow

Membri
 • Conţinut

  184
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  9d 18h 20m 56s

4 Urmăritori

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Posesor(oare) de
  Honda
 1. Diverse

  Stefan ai toata dragostea si simpatia mea si nu numai...Iti doresc multa sanatate si ma bucur ca ti-a reusit operatia. Esti un om de treaba si ma bucur ca acum poti trai asa cum doresti tu, Sanatate ! Pui de urs.
 2. Diverse

  Da Sorin, ai dreptate, asa sa fie...! Dane ma bucur sa vad ca esti un altfel de om... Eu inca nu reusesc sa ating asemenea nivel, desi imi doresc... dar ma stradui...Toata lumea mi-a dat acelasi sfat: ignora rautatile si detaseaza-te, concentreza-te pe cea ce iti aduce satisfactie... nu iti pierde timpul cu nimicuri...nu mai pune la suflet !
 3. Alt Motoveteran Cazut

  Nu as fi vrut sa aduc in atentia d-vs cazul meu...dar sunt nevoit......................................... ............................................................................................................................................... Acest mesaj a fost editat de moderator pe motiv de: in afara subiectului.
 4. Alt Motoveteran Cazut

  Multa sanatate lui Nea Ion ! Imi pare rau sa aud de aceasta intamplare nefericita. Sper intr-o insanatosire cat mai grabnica si pana la sfarsitul sezonului sa ne revedem pe doua roti !
 5. La Multi Ani!

  Dane esti mai mare decat mine doar cu 6 luni... Confirm, suntem inca bosorogi tineri... orice ar zice lumea si tot vom fi pana la 90... La multi ani !
 6. La Multi Ani!

  La multi ani !
 7. Neplacuta situatie...Cu totii ne-am pregatit si am trait sentimentul de nerabdare si noaptea de dinainte... cand nu mai ai somn sau te trezesti inaintea ceasului desteptator...cu gand de plecare. Ne pare rau ca nu ati putut veni, dar ne pare bine ca sunteti in stare buna totusi...Ne vedem cu alte ocazii... sanatate sa fie si bani ...pana atunci savurati pozele si povestile noastre...sa va fie alinare.
 8. Diverse

  Ce ti-e si viata asta...unul cu ursu in padure, altii cu ursoaicele la Romexpo...faceti jocurile...merg pe nr. doi negru...
 9. Diverse

  Putza de urs se tine pe cracul drept, de regula...Initial am crezut ca ar fi femela urs dar...nu, nu a fost sa fie. Putza era de fapt telefonul de urs, buzunarul dreapta...pe dreapta. Chestia cu pantalonii maro-caca e de la umbre si lumini...padure, intuneric, in jur de ora 19 seara. Ursul nu e real, v-ati dat seama desigur... Personajul se lupta de fapt singur...in inchipuirea lui...cu ursul imaginar, e doar o temere din subconstient, sa zic asa...o dorinta acunsa. .
 10. Diverse

  Eu, padurea Snagov complex, un aparat foto DSLR, un fotograf pasionat, ceva cunostinte fotoshop...un urs oarecare...si a iesit poza de poveste.
 11. La Multi Ani!

  La multi ani Daniel !
 12. Rasfatati-ne si pe noi cu ceva poze...
 13. Ma uit la lista de la pag 1 si nu e ok. trecut la pozitia mea. Nu doresc o camera dubla singur. De aceea rog sa fiu trecut CU UN LOC intr-o camera dubla. Nu conteaza cu cine ma cuplati, singura mea dorinta este sa nu sforaie prea tare, deoarece in putinele ore dormite chiar vreau sa ma odihnesc.
 14. @hornet60 : - Pui de urs, din cate stiu vii singur.Nu e prea mult o camera ? Poate intri la o tripla combinata. - Recunosc ca ai dreptate. Un loc intr-o tripla e ok. Merci.
×