Mergi la conţinut

den100

Membri
  • Conţinut

    44
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre den100

  • Data naşterii 12 Octombrie

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Ramnicu Valcea
  • Posesor(oare) de
    voshod 3m-02, minsk 125, yamha 125

Vizitatori recenţi

Funcţia de vizualizare a vizitatorilor recenţi este dezativată.

Realizarile lui den100

  1. Urmaresc ca de obicei de fiecare data cu interes ! Superb ! Drum bun in continuare va doresc !
  2. den100

    Nelamurire Permis A1

    Salut, nu poti singur sa te inscrii, trebuie sa semneze unul dintre parinti si sa isi dea acordul intr-o declaratie... la fel si la sala si poligon.
  3. Drumuri bune sa aveti, fara incidente si asteptam in continuare povestile.
  4. autoB+2.1 un program foarte folositor ! il recomand
  5. Salut, uite manualul verifica in primul rand avansul sa fie bine si regleaza dupa manual carburatorul eu am gasit camera in targ la rusi..daca nu gasesti suna la nr. asta si te rezolva el : 0740848790 - Dany sau id mess:danytunky Bafta. Voshod.doc
  6. Bine ca am lamurit si problema asta!de acum o sa apas mai tare pe ea! La o intrunire nu stiu sigur cand o sa ajung dar daca ai vreodata drum prin Valcea esti binevenit pe la mine!
  7. Salutare, am rezolvat etansarea cu o solutie care rezista la temperaturi mari. Poate sa imi spuna si mie cineva de ce cateodata cand vreau sa o pornesc imi arunca pedala inapoi?eu banuiesc avansul sa nu dea scanteie prea devreme?! Multam!
  8. eu intre talpa cotului care vine pe cilindru mai am o garnitura de cupru care este cam stramba,inca nu am verificat dar banuiesc ca talpa cotului este putin stramba de aici si garnitura stramba si fumul si putinul ulei care iese pe acolo deoarece nu etanseaza bine cheie pentru strans coturile nu am dar ciocanul si o surubelnita mai groasa merg ms pentru raspuns
  9. Salutare Stie cineva unde gasesc de cumparat in Rm. valcea valve mecanice?
  10. Salutare, imi poate da si mie cineva un sfat in legatura cu etansarea coturilor de toba? se umezeste acolo la imbinare cu ulei si iese fum pe la piulita ... le-am strans dar degeaba ar merge sa pun pe langa saiba care o are acolo niste azbest? sau exista vreo solutie speciala care rezista la caldura sa pot sa etansez acolo? Numai bine.
  11. Salutare, am schimbat uleiul in cutie dar in cartea tehnica scrie 500cm3 (asta inseamna 0.5l) ... ,atat trebuie bagat? dupa ce am scos uleiul vechi,am lasat-o 5 min sa se scurga tot si cand l-am bagat pe cel nou nu a intrat o jumatate de litru,a intrat cam vreo 400-440ml si uleiul era peste semnul de pe tija cu vreo 4mm mai sus ... e vreo problema sau e normal sa intre atat? scuzati ca pun intrebari atat de stupide dar nu ma pricep prea bine ... Multumesc.
  12. multumesc o sa incerc sa postez si un video scurt Salutare, mai am o nelamurire: ce ulei ziceti sa bag in cutie? este bun T 90?
  13. Salutare, am mai mesterit ceva pe la voshod : am desfacut chiloasa si am curatat-o dar era foarte putina calamina pe ea,am curatat bujia astazi am pornit-o sa fac niste ture cu ea si merge bine;nu mai face autoaprindere dar nu prea sta la relanti ..uneori sta la relanti si merge bine alteori incepe sa se ingatuie si da sa moara in sarcina(banuiesc ca sunt infundate jicloarele din cauza benzinei de proasta calitate) sper ca problema asta pot sa o rezolv relativ usor prin schimbarea benzinei incerc sa pun niste poze cu ea facute ieri
  14. stiu ca e acelasi lucru! poate sa fie de vina si nivelul mare la carburator? Multumesc de sfaturi.
  15. motorul nu se opreste nici daca ii scot fisa ramane sa verific chiuloasa
×
×
  • Creează O Nouă...