Mergi la conţinut

GoodKat

Membri
  • Conţinut

    29
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Locatie
    Bucuresti

Realizarile lui GoodKat

  1. Salut, de curiozitate, un SV 650s dupa 2003-2004 in pretul la 2200 eur gasesti?
  2. Intr-adevar, kilometrii mei sunt putini, dar consider faptul ca sunt si cumpatat in trafic, cel putin pana acum cu CB-ul am invatat o multime de chestii ce imi vor fi de folos indiferent ce voi conduce pe viitor (motocicleta/masina/tir). Un CBR sau un SV devine agresiv daca te dai la el, sa nu uitam ca dezvolta anumite valori de cuplu/putere la anumite turatii, in general ridicate (peste 7000)...In Bucuresti daca te dai cu motorul cu peste 7000 in general ai viteza cu mult peste limita maxima prevazuta de lege. Probabil ca voi fi incapatanat, si nu voi renunta la ideea mea, de a avea un SV sau un CBR. Mi-am luat motorul din lipsa de bani pentru o masina decenta si fiind si o pasiune de a mea am zis sa impac si capra si varza. Probabil dupa licenta o sa ma apuc si de scoala pentru categorie B. Eu vreau o motocicleta cu valente mixte, de oras dar sa pot iesi in afara fara sa mi se lungeasca gatul de la vant sau mainile. Pe CB stau ceva cam cocosat si chinuit, iar la drum lung ma cam rupe vantul la moaca fara parbriz... Mult succes la munca. Intre timp m-am mai gandit si la a treia varianta, Suzuki GSXF 600 Katana. Mi se pare ca e o motocicleta buna din ce am citit.
  3. Multumesc pentru faptul ca ti-ai rapit din timp pentru o lista de sfaturi pertinente. Am 21 de ani, am inceput direct pe moto, fara sa am permis de categorie B, am intrat in trafic cu morcovul cu tot cu iepure. Mi-a fost greu in prima luna pana cand am inceput sa deprind ce si cum cu soferii si cu neatentia unora. Pe CB am peste 3000 km, nu este mult, dar sunt 3000 de km facuti numai in traficul din Bucuresti, in zone foarte circulate, si m-a ajutat Dumnezeu sa nu am vreun incident neplacut, inainte sa ies in trafic am facut aprox 50km pe strazile din cartier, care sunt aproape necirculate, pentru a ma obisnui cu directia, si cu franele, abia apoi am iesit in trafic. Consider faptul ca sunt capabil de o motocicleta ceva mai puternica si mai mare ca dimensiuni, pe care sa am o pozitie comoda. Tu ai inceput pe CB 750, un motor excelent parerea mea, eu mi-as lua un CB 750 acum daca as gasi unul in mintile lui. Mie imi plac motociclete in general, absolut toate, sunt pasionat de ele, fiecare are ceva frumos, dar visul meu momentan este o Honda VFR 800 Fi din 2000 sau ceva mai exotic (desi stiu ca e 99% posibil sa nu am asa ceva niciodata) un Ducati 900 Mh Evoluzione. Am ajuns la alegerea intre un SV650 si CBR F4 pentru faptul ca imi plac ambele, m-am urcat pe amandoua, imi place pozitia. As putea fi catalogat ca infumurat, dar sunt persoane care isi iau CBR sau Hornet ca primul motor, sa nu uitam faptul ca intr-o anumita turatie dezvolta undeva spre 100 de cai. Dupa cum am mentionat, am mai mers pe motorete cu puteri in jurul la 100 de cp si mi si-a parut frumos, m-am impacat bine cu ele, pozitie, franare. Scopul motorului este de deplasare zilnica, in Bucuresti si odata pe saptamana sa zic in afara lui, la un drum mai lung. CB-ul bate la fund orice motoreta SS prin traficul actual dar parca nu este exact ceea ce mi-am dorit eu. Inainte de a avea motocicleta am mai mers cu scutere dar nu distante considerabile. Desigur, acum mai conteaza sa gasesc si un motor in toate mintile lui... In 3000 de eur iti iei un SV din 2005 poate 2006 cu putin noroc...CBR din 2002 - 2003. Am citit forumuri, m-am documentat si am inteles faptul ca ambele sunt motociclete fiabile care daca sunt intretinute, te tin pe tine si mai lasi de o plimbare si nepotilor.
  4. Salut baieti si fete, probabil unii ma stiti de pe alte forumuri, probabil unii nu ma stiti. Treaba sta in felul urmator, permis de anul trecut, mers cateva mii de kilometri cu o Honda CB 500 si cu alte motoare (GPZ 600R/SUZUKI RF 600) . Mi-am luat CB 500 pentru recomandarile pe care le-am primit, fiabilitate, blandete cu incepatorii si aspect care mie mi-a placut. Acum caut ceva mai mare ca cilindree si ca motor, ceva mai pe placul meu, am ajuns la concluzia ca am de ales intre SV 650 S/N si CBR F4. Ambele modele imi plac la fel de mult, dar astept si parerile persoanelor care au aceste motociclete...M-am suit pe ambele si la fel de bine stau pe amandoua. Un alt motiv (principal zic eu) pentru care vreau sa schimb actuala motocicleta este faptul ca sunt putintel mai inalt (cam 1,90), iar pe CB la un drum mai lung de 70-80 km incepe sa ma doara spatele. Astept niste pareri de la posesori si eventual alte sugestii daca aveti. Bugetul alocat pentru noua motoreta 1800 eur.
  5. Salut, tu esti interesat de CB-ul pus de mine la vanzare?

×
×
  • Creează O Nouă...